Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 120

QUOTE(pamparam:) @ 2018 10 11, 10:51)

pamparam:), 11 Spa 2018 - 10:51, parašė:

pamparam:), 11 Spa 2018 - 10:51, parašė:

<p>Galiojimas parasyta 19 3 20, tai turbut iki 2019</p>
<p> </p>
<p>Cia apie DIM, atsakiau <strong>Ra2ga</strong></p>

<p>Galiojimas parasyta 19 3 20, tai turbut iki 2019</p>
<p> </p>
<p>Cia apie DIM, atsakiau <strong>Ra2ga</strong></p>

greičiausiai iki 2020 m. kovo 19 dienos
Atsakyti
Prieš pora dienu gauta siunta.
1. Sia mineraline pudra bandysiu pirmą karta. Turiu ziauriai juodus paaukius, ziuresim kaip susidraugausim.
2. kaukes youtube kazkas gyre, paemiau pabandymui.
3.Spongas senas jau susidevejo,reikejo naujo,tai su deklu prigriebiau smile.gif
4. RT sepetelis skaistalams,bronzeriui,taip pat biriai pudrai. Seniai noretas daiktas.

siuntinys
Atsakyti
QUOTE(deluxe @ 2018 10 11, 12:25)

deluxe, 11 Spa 2018 - 12:25, parašė:

deluxe, 11 Spa 2018 - 12:25, parašė:

... Turiu ziauriai juodus paaukius, ...

... Turiu ziauriai juodus paaukius, ...

Isbandykit geli

Skaiciau moteru atsiliepimus. Raso, kad padeda, efektas jau kita diena. Pirko mano kolege, bet dar nepradejo naudoti.
Tik kai gausit reikia dozatoriu pakeisti i pipete (pritaiko nuo serumu), nes dozatorius isduoda labai dideli kieki gelio, kad net veida gali istepti, o tai neekonomiska.
Atsakyti

Aciu, net jei iki 2020,vistiek nebaigsiu dar zindyt...

Atsakyti
Merginos, gal galit pasiulyti kokiu kokteiliu pusryciams? Su avizom, chia, linais kad butu (nes daug turiu biggrin.gif ) . Sugalvojau jogurtas+bananas ir seklos? Man reikia, kad butu galima gerti, kad galeciau seikeryje atsinesti i darba smile.gif
Atsakyti
Iherb musa siuntimo rekordus blink.gif uzsakiau 10.01, issiunte 10.03. Siandien rodo, kad siuntinys Vilniuje, ryt gal jau gausiu zinute (siunciuosi i LP express)

Atrodo siuntejas pasikeite, nes keliavo per kita US miesta, Carson. Ir yra trekas, USPS.

Kas neseniai uzsakete, paziurekit, per kur siuncia, ar cia atsitiktinai siunte per USPS ar jau visada bus sis siuntejas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fruttys: 11 spalio 2018 - 18:36
QUOTE(ra2ga @ 2018 10 11, 11:49)

ra2ga, 11 Spa 2018 - 11:49, parašė:

ra2ga, 11 Spa 2018 - 11:49, parašė:

Isbandykit geli

Skaiciau moteru atsiliepimus. Raso, kad padeda, efektas jau kita diena. Pirko mano kolege, bet dar nepradejo naudoti.
Tik kai gausit reikia dozatoriu pakeisti i pipete (pritaiko nuo serumu), nes dozatorius isduoda labai dideli kieki gelio, kad net veida gali istepti, o tai neekonomiska.

Isbandykit geli

Dekui,reikes paziureti kas per daiktas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(fruttys @ 2018 10 11, 19:36)

fruttys, 11 Spa 2018 - 19:36, parašė:

Iherb musa siuntimo rekordus  blink.gif  uzsakiau 10.01, issiunte 10.03. Siandien rodo, kad siuntinys Vilniuje, ryt gal jau gausiu zinute (siunciuosi i LP express)

Atrodo siuntejas pasikeite, nes keliavo per kita US miesta, Carson. Ir yra trekas, USPS.

Kas neseniai uzsakete, paziurekit, per kur siuncia, ar cia atsitiktinai siunte per USPS ar jau visada bus sis siuntejas

Iherb musa siuntimo rekordus  blink.gif  uzsakiau 10.01, issiunte 10.03. Siandien rodo, kad siuntinys Vilniuje, ryt gal jau gausiu zinute (siunciuosi i LP express)

tai gal čia dėl to užlaikymo? aš juos gerokai pekeikiau ten doh.gif ax.gif
kokį express užsakė ir išsiuntė biggrin.gif

hm... pas mane taip pat, per Melrousą tik ir jau po 3 dienų Vokietijoje buvo. Akurat expressu man siuntė, kad pykau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 11 spalio 2018 - 22:00
QUOTE(fruttys @ 2018 10 11, 19:36)

Mano paskutiniai 2 užsakymai atkeliavo per 10 dienų. Bet keliavo per Melrose, kaip visada. Tiesa, irgi siunčiaus į LPexpress ;)
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 10 11, 23:59)

Monteverte, 11 Spa 2018 - 23:59, parašė:

Monteverte, 11 Spa 2018 - 23:59, parašė:

tai gal čia dėl to užlaikymo? aš juos gerokai pekeikiau ten doh.gif  ax.gif 

hm... pas mane taip pat, per Melrousą tik ir jau po 3 dienų Vokietijoje buvo. Akurat expressu man siuntė, kad pykau smile.gif

tai gal čia dėl to užlaikymo? aš juos gerokai pekeikiau ten doh.gif  ax.gif 

as veju nekeliau smile.gif patys issiunte tokiu greitu, butu super, jei visada butu sis siuntejas
Papildyta:
QUOTE(Eglynas9 @ 2018 10 12, 00:47)

Eglynas9, 12 Spa 2018 - 00:47, parašė:

Eglynas9, 12 Spa 2018 - 00:47, parašė:

Mano paskutiniai 2 užsakymai atkeliavo per 10 dienų. Bet keliavo per Melrose, kaip visada. Tiesa, irgi siunčiaus į LPexpress ;)

na, reiskia, man pasiseke ir tai isimtis ax.gif kai uzsakiau siuntima per LP Express baigesi visos nesamone su pastu, atsibodo su jais pyktis, dabar jokiu problemu
Atsakyti
krepselis su nemokamu
Trifala - delikaciam organizmo valymui. dabar turiu kursui
Magnis - sitos firmos perku pirma karta. gerai pasisavina, gamyntojas rekomenduoja gerti po 1 i diena.
Kauke su kameninemis lastelemis plaukams numuse siuntima
apie Trifala ir Kauke rasiau auksciau cia ir cia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ra2ga: 12 spalio 2018 - 09:10
QUOTE(kriisti @ 2018 10 08, 15:06)

kriisti, 08 Spa 2018 - 15:06, parašė:

kriisti, 08 Spa 2018 - 15:06, parašė:

as nzn ar sutapimas, be sunui pradejo skaudet gerkle ir issyk temperatura 38.5 uzkilo, as jam issyk pradejau duoti kates naga po 2 kapsules 3k dienoje, purskiau apromeli(propolis su medum), nes sake baisiai skauda kai ryja, influcid ciulpt i tarpus ir skalavo gerkle su gse ir druska.

Ir ka nukrito temperatura pati, po dienos sveikas vaikas buvo  rolleyes.gif

as nzn ar sutapimas, be sunui pradejo skaudet gerkle ir issyk temperatura 38.5 uzkilo, as jam issyk pradejau duoti kates naga po 2 kapsules 3k dienoje, purskiau apromeli(propolis su medum), nes sake baisiai skauda kai ryja, influcid ciulpt i tarpus ir skalavo gerkle su gse ir druska.

Ir ka nukrito temperatura pati, po dienos sveikas vaikas buvo  rolleyes.gif

Nesutapimas. Man pačiai labai padeda. Todėl visada noriu namie turėt. Kordicepsą irgi tiesa perku. Bet jis daugiau mažesniam vaikui. Dar prieš porą dienų paėmiau kito vaisto, kuris labai išgirtas ir akcija buvo. Ten atseit iš mielių. Kažkas tokio kaip probiotikai, bet ne tai. Irgi gavosi nemokamas siuntimas. 0 Eur. https://iherb.co/4tkQF6kT
Vitaminą k retkarčiais pageriu osteoporozės profilaktikai. Nes riziką turiu.
Atsakyti