Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 120

Vėl gavau rewards dovanų bigsmile.gif sausio 31 d. įkrito kaip Other Income. Ar čia vėl su spalio mėnesiu išlygino hmm.gif nesuprantu.

Gal galit patarti ką nupirkt studentui, kad nesiriebaluotų galvos ir veido oda? Vakare išsiplauna galvą, o ryte jau riebaluota, baisu blink.gif ant veido blynus galima kepti...Aš jei vakare kokios riebios lašišos užvalgau, tai ryte kakta kažkiek pasiriebalavus būna, o čia žmogus tikrai riebiai nevalgo, iš kur pas jį ten varva riebalai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Aganju @ 2017 02 02, 09:13)
idom,u, šį losjoną galima naudoti kaip veido kremą?

Galima ir viena, arba po kremu. Radau kelias apzvalgas
https://simpleskinca...essence-review/ Cia pabaigoj raso kur iterpti sia priemone
Cia kad naudojo ir vietoj kremo http://skinandtonics...-lotion-review/
Atsakyti
QUOTE(Adera777 @ 2017 02 02, 08:41)
Mano mėgstamiausias Alvera su migdolais, labai patinka kainos ir kokybės santykis, savo funkciją atlieką puikiai smile.gif
Esu bandžiusi kelis kartus ir Real Purity, bet man niekuo negeresnis, nei mano įkeltas tris kartus pigesnis Alvera smile.gif

Nusipirkau tą Alvera, man per aštrus kvapas, nepatinka, kai kelias valandas jaučiu dezodoranto kvapą. Man patinka iš kristalų http://www.iherb.com...-Body-Deodorant ir šitas sausas kristalas http://www.iherb.com...nt-Travel-Stick , praktiškai nesunaudojamas, labai patogu vežiotis .
Papildyta:
QUOTE(Shalimar @ 2017 02 01, 21:43)

Kaip kvapas, labai jaučiasi?
Atsakyti
Naujokams paleido nauja kodą suteikiant 5$ nuolaida , kodas IHERBNEW5

Siunčiant Solgar siuntimas žmoniškas, kai kuriom pozicijoms labai gerą siuntimo kainą, apie 0,94 Eur

Dar siuntimo kainą mažina Real Techniques by Samantha Chapman bet ne taip stipriai, vis tik riboja mus 22 eur riba.
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2017 02 02, 09:55)

Kaip kvapas, labai jaučiasi?

Man tai svelnus tas kvapas, neerzina visai. Visgi kieti dezodorantai man patinka labiausiai..
Atsakyti
http://iherb.co/5nUh6QVj

Zensenio man reikia pabudimui is ziemos miego, energijai.

Aloja vera koncentrata geriam visa seima. Ryte ant tuscio skrandzio 7-8 lasai ir visa diena laimingi vaikstom smile.gif Taip pat naudoju plauku skalavimui, kaukems. Jei koks paraudimas ar spuogelis, tiesiog patepu ir ramu. Kai sloga ar gekle skauda, tai skiedziam vandeniu ir skalaujam gerkle, plaunam nosi.
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2017 02 02, 08:46)
Vėl gavau rewards dovanų  bigsmile.gif sausio 31 d. įkrito kaip Other Income. Ar čia vėl su spalio mėnesiu išlygino  hmm.gif  nesuprantu.

Gal galit patarti ką nupirkt studentui, kad nesiriebaluotų galvos ir veido oda? Vakare išsiplauna galvą, o ryte jau riebaluota, baisu blink.gif ant veido blynus galima kepti...Aš jei vakare kokios riebios lašišos užvalgau, tai ryte kakta kažkiek pasiriebalavus būna, o čia žmogus tikrai riebiai nevalgo, iš kur pas jį ten varva riebalai  rolleyes.gif

Įtariu, tas studentas pirmiausia prastai gal maitinais? Tokiu atveju, protingiau ir pigiau gausis keisti mitybą į geresnę, nei po kokias 8 kapsules į dieną gerti mirksiukas.gif nes mažos dozės nepadės
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 02 02, 09:50)
Įtariu, tas studentas pirmiausia prastai gal maitinais? Tokiu atveju, protingiau ir pigiau gausis keisti mitybą į geresnę, nei po kokias 8 kapsules į dieną gerti mirksiukas.gif nes mažos dozės nepadės

Mityba tikrai prasta, daržovių kiek kebabe ar ant picos būna, dar pomidorai ir paprika. Nemanau, kad pradės kažką normalaus gamintis...o kokie papildai gali padėti?
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2017 02 02, 09:59)
Mityba tikrai prasta, daržovių kiek kebabe ar ant picos būna, dar pomidorai ir paprika. Nemanau, kad pradės kažką normalaus gamintis...o kokie papildai gali padėti?

dar tegu pabando daug daugiau vandens pradėti gerti. tiesiog vandens
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2017 02 02, 09:59)

Cinkas + vit. A + E, vit. B kompleksiniai, vit. C, kalcis + magnis, selenas, probiotikai
Tik esmė ta, kad neužteks nusipirkti mult+vitaminų kompleksą ir probiotikus, nes su prasta mityba jie nepermuš, neįveiks to. Teks pirktis stiprius ir atskirai. Tai pažiūrėkit kas gausis, po kiek kapsulių dienoje rieks, norint efekto. Todėl toks gydymas yra nelogiškas. Reikia sutvarkyti mitybą pilnai + tada galima jau nusipirkti tą mult+vit. komplesą + probiotikus. Va tada tikrai efektas bus, o svarbiausia - jis nepagilins savo bėdų, o ims jų atsikratyti, nes jei ir toliau taip gyvens, taip valgys, jis palaipsniui taps ligoniu: ims kalkėti kraujagyslės, iškūs ar nutuks, kils spaudimas, cholesterolis, prastės spermos kokybė ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 02 02, 11:04)
Cinkas + vit. A + E, vit. B kompleksiniai, vit. C, kalcis + magnis, selenas, probiotikai
Tik esmė ta, kad neužteks nusipirkti mult+vitaminų kompleksą ir probiotikus, nes su prasta mityba jie nepermuš, neįveiks to. Teks pirktis stiprius ir atskirai. Tai pažiūrėkit kas gausis, po kiek kapsulių dienoje rieks, norint efekto. Todėl toks gydymas yra nelogiškas. Reikia sutvarkyti mitybą pilnai + tada galima jau nusipirkti tą mult+vit. komplesą + probiotikus. Va tada tikrai efektas bus, o svarbiausia - jis nepagilins savo bėdų, o ims jų atsikratyti, nes jei ir toliau taip gyvens, taip valgys, jis palaipsniui taps ligoniu: ims kalkėti kraujagyslės, iškūs ar nutuks, kils spaudimas, cholesterolis, prastės spermos kokybė ir t.t.

Aišku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2017 02 02, 08:46)
Vėl gavau rewards dovanų  bigsmile.gif sausio 31 d. įkrito kaip Other Income. Ar čia vėl su spalio mėnesiu išlygino  hmm.gif  nesuprantu.

Gal galit patarti ką nupirkt studentui, kad nesiriebaluotų galvos ir veido oda? Vakare išsiplauna galvą, o ryte jau riebaluota, baisu blink.gif ant veido blynus galima kepti...Aš jei vakare kokios riebios lašišos užvalgau, tai ryte kakta kažkiek pasiriebalavus būna, o čia žmogus tikrai riebiai nevalgo, iš kur pas jį ten varva riebalai  rolleyes.gif

Irgi gavau bigsmile.gif Pavyko krepseli su siuntimu 1$ uzsakyti http://www.iherb.com...53732_HOG-39529
Atsakyti