Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 120

kas susidūrėt su translaineriu? prašo sutartį užpildyti ir surašė savo paslaugų kainas.
tai čia bet kuriuo atveju norės mokesčio ar tik jeigu viršiji 22 eur?
Atsakyti
QUOTE(aliaska7 @ 2017 01 31, 22:54)
Gal kas žinote, kaip šitų kainą http://www.iherb.com...-oz-349-g/10888 pamažinti? Lupa virš 9 eurų už siuntimą verysad.gif

Gal savaitgali vel pasiulis kokiu variantu su 00 siuntimu, nes si uzsakiau toki varianta uz 1,88, o galejau ir uz 00, tik baigesi balzamiukai, kurie labiausiai mazino siuntimo islaidas http://www.iherb.com...01427_ACO-00224
Atsakyti
QUOTE(Rožės vardas @ 2017 02 01, 09:06)
Dienos pasiūlymas - vitaminas B12 aviečių skonio, lašais. Pigiau: http://www.iherb.com...oz-30-ml/69307?

Cyanocobalamin - blogoji forma, tai jau nežinau kąč tas hydroxy labai padės...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 01 vasario 2017 - 10:02
QUOTE(yuki @ 2017 02 01, 10:43)
kas susidūrėt su translaineriu? prašo sutartį užpildyti ir surašė savo paslaugų kainas.

Tik jei virsysit.
Nusiuskit uzsakymo patvirtinimo e-mailo print-screen ir mokejimo print-screen ar pdf
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linni: 01 vasario 2017 - 10:04
QUOTE(Linni @ 2017 02 01, 10:04)
Tik jei virsysit.
Nusiuskit uzsakymo patvirtinimo e-mailo print-screen ir mokejimo print-screen ar pdf

ačiū 4u.gif
Atsakyti
I prekyba sugrizo atnaujintas Alpine Silidyn, papildas plaukams, odai, kaulams, imuniteto stiprinumui.. sudetyje atsirado geros formos vitamino B12, cholino 4u.gif
Atsakyti
merginos, gal patartumete, kur paskaityti apie vitaminus lietuviskai? domina, kokios formos ivairiu vitaminu geriausios? dabar esu paieskose B grupes vitaminu 63m mamai. prase, kad butu kuo ivairesniu
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2017 02 01, 11:57)
merginos, gal patartumete, kur paskaityti apie vitaminus lietuviskai? domina, kokios formos ivairiu vitaminu geriausios? dabar esu paieskose B grupes vitaminu 63m mamai. prase, kad butu kuo ivairesniu

Vit B kompleksas neblogas Jarrow-Formulas-B-Right-
Kai kurie produktai aprašyti ne tik angliškai , bet yra ir rusų ir dar kt. kalbom. Lietuviškai kažaip nemačiau. Gal ir nėra.
Atsakyti
QUOTE(Jurgitakar @ 2017 02 01, 10:46)
I prekyba sugrizo atnaujintas Alpine Silidyn, papildas plaukams, odai, kaulams, imuniteto stiprinumui.. sudetyje atsirado geros formos vitamino B12, cholino 4u.gif

Bet tai kaina bigsmile.gif kai po 4 eurus buvau prisipirkusi ax.gif bandysiu Jarrow, už tą pačią kainą dvigubai didesnis kiekis, tik seleno nėra.
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2017 02 01, 10:57)

cia nedidelis straipsnis apie b12
Papildyta:
QUOTE(AuroraBO @ 2017 02 01, 11:15)
Bet tai kaina  bigsmile.gif  kai po 4 eurus buvau prisipirkusi  ax.gif bandysiu Jarrow, už tą pačią kainą dvigubai didesnis kiekis, tik seleno nėra.

kaina nemaza, as taip pat pirkau senaji su akcija (14 eur kainavo), gal ir siam kada nors sumazins, kai niekas nepirks hihihi.gif , mazas pliusas, kad siuntimas jam nulinis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgitakar: 01 vasario 2017 - 11:33
QUOTE(yuki @ 2017 02 01, 10:43)

As irgi gavau is ju laiska-tai dabar ne pastui o jiems teks siusti israsus?
Atsakyti
QUOTE(kryziuke @ 2017 02 01, 12:43)
As irgi gavau is ju laiska-tai dabar ne pastui o jiems teks siusti israsus?

Taip translaineriui nurodytu el. paštu. Aš nusiunčiau jiems viską, apart išrašo iš banko nesiunčiau, tai paprašė tada to išrašo manęs. Bet negalėjau duoti. Pinigai sąskaitoje vis dar buvo rezervuoti, o nenuskaičiuoti, todėl neina išplėsti to išrašo. Kol aiškinausi su Iherb'u ir banku, patikrinau per DHL, o ten - siunta jau išmuitinta ir toliau keliauja... tai nelabai supratau kam to išrašo prašė. Žodžiu, šeštadienį vėlai užsakytas siuntinukas jau pas mane Klaipėdoje bigsmile.gif
Reikia vėl laukti kol panašių akcijų Iherb'as paleis... Apsipirkau šampūnų, kondicionierių... Kokį pusmetį galiu būti rami, gal per tą laiką kas pasikeis su tomis siuntimo kainomis. Kažkaip pagalvoju, kad paskutiniu metu ypatingai daug paperku, kad tik progos nepraleisti... Seniau tokio poreikio nebuvo.
Atsakyti