Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(bakardi @ 2017 04 27, 20:29)
būtinai  mirksiukas.gif pagooglinau, nu gražūs labai wub.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

super tokie nudiniai wub.gif žinok aš irgi tvardausi doh.gif biggrin.gif

Imkit kas nors šiuos Timberiukus ,ieško šeimininkės biggrin.gif 37.5 dydis
Šiandien parduosiu tik už bigsmile.gif 50 €
nuotraukos iš interneto
Atsakyti
Turiu tokios spalvos "nude" aulinius batus kaip tie timberiai. Prie ko uzsidedi prie to tinka. Nerealus.
Atsakyti
Rapoja, tevui galvoju kazkoki gal stiliova dzemperi, ar maike..Nieko "diedisko" nenesioja..
Arba kazka reik kompui..

Merginos, o situ juodu timberiu, kokio dydzio reiktu nesiojanciam 43 eu?
Atsakyti
QUOTE(Gervuoge @ 2017 04 27, 21:05)
Merginos, o situ juodu timberiu, kokio dydzio reiktu nesiojanciam 43 eu?

10

Nauji, su etiketėmis gražuoliai Tommy Hilfiger Oslo boyfriend fit džinsai, 28 dydis, 100% medvilnė. Liemuo 44x2cm, klubai 51x2cm, vidinė klešnės siūlė 73cm, visas ilgis 97cm. Pagauti su didele nuolaida, kaina tik 60€. Norinčios rašykite į AŽ.
vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka

Naujas, su etiketėmis J.Crew Linen cable crewnwck sweater, Warm Sepia spalva, S dydis. Po pažastim 53x2cm, rankovė apie 54cm, ilgis priekyje 57cm, gale pora centimetrų ilgesnis. 100% linas. Kaina 20€. Norinčios rašykite į AŽ.

Perleidziu naujus su etiketėm J.Crew 4" Chino short, 6US dydis, Seashore spalva, liemuo 43x2, klubai 49x2cm, ilgis 30cm. 100% medvilnė. Kaina 20€. Norinčios rašykiteį AŽ.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 27 balandžio 2017 - 20:16
Kaip tiksliai zinoti, kad jie bus be siules? Nes su siule tikrai nenesios..
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2017 04 27, 21:16)

Timberland yra didinti. Bent jau mano vyras su 43 Eu pirko 9,5, prieš tai matavosi LT. Tik ne jūsų aptariamo modelio.
Atsakyti
Merginos,
Kazin siu NB 11 dydis nebus per didelis 29 cm pedai? Pagal dydziu lentele kaip ir atitinka, bet norisi realiu atsiliepimu smile.gif
https://www.joesnewb...ct/tbt-n/tbtbwb
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sky_diver: 27 balandžio 2017 - 20:31

Plumeria Swimwear - Trouble in Paradise, virsus S dydis, apacia - M dydis, juoda spalva, pirkta uz $35.
plumeria

QUOTE(Jurginiukas @ 2017 04 27, 04:21)
tuoj mus is temos isprasys biggrin.gif

atsiprasau temos seimininkiu, daugiau ne i tema pazadu nepliurpt, bent jau siandien  biggrin.gif

Jus pliurpkit pliurpkit, mums irgi idomu paskaityti ax.gif

QUOTE(gaikaSJ @ 2017 04 27, 06:38)
Nedidelių mergaičių mamos, patarkite prašau... kai atšils oras kokias kojinaites dedat į mokyklą (mano pirmokėlė). ypač aktualu su basutėm, nei baltos man gražu, nei tamsios....juolab mano skundžiasi kad jai nuolat karšta...... o be kojinaičių nesinori leisti, kažkaip neestetiška basa koja...gal ką atradot, pasidalinkite 4u.gif

maniskei prie uniformos leidzia tik tamsiai melynas arba baltas, tai tokias ir dedam, man visai grazu ax.gif man labai grazu i mokykla tamsiai melynos iki keliuku, bet maniske nesideda unsure.gif

QUOTE(Gervuoge @ 2017 04 27, 09:59)
as taip pat perku plonas pedkelnes. Tik jos vienkartines  biggrin.gif

ir as dedu plonas pedkelnes kol dar su kojinytem per salta, bet kad vienkartines tai tikrai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(likija @ 2017 04 27, 10:45)
Va, butent is pat pradziu atrodo lyg ir nieko, o jei ilgiau pavaikstai, ta pati kauliuka ima labai skaudeti.  unsure.gif

Taip taip, po pusdienio ima gelt, jei jau batai netinka, ir neturi būt net aukštakulniai. Iš žieminių La canadienne labai patogūs, bet jų kainų protingų nelabai bematau. Kerzus nerealius Skechers turiu, su tais tai išvis visą dieną galiu išvaikščiot smile.gif.
Atsakyti
Parduodame Calvin Klein Men's Power FX Static Trunks, L dydis, 12 euru (pakeliui i Lietuva)
Calvin Klein trunks
Atsakyti
REEBOK Outlet prekems turim 40%

Sitie tai OMG
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2017 04 27, 21:24)
Timberland yra didinti. Bent jau mano vyras su 43 Eu pirko 9,5, prieš tai matavosi LT. Tik ne jūsų aptariamo modelio.

Vyras taip pat nešioja 43 timberland turi ir 10 ir 10.5 vienus turi neiškrenta 4u.gif
Atsakyti