QUOTE(regal @ 2017 04 27, 10:47)
pas mane taip pat operuotas kauliukas pries gerą 15m Vokietijoje bet dabar vėl jis ataugęs ir matau, kad reikės vėl operuoti (:
tuoj mus is temos isprasys
sita operacija tik atrodo nekaltai, is tiesu ji gana sudetinga ir situaciju visokiu buna ir tikrai ne kiekvienas daktaras, kuris imasi ja daryt, sugeba ja gerai padaryt. Man garantiju irgi nedave ir jokiu aukstalulniu ir smailianosiu, jei tokius batus nesiociau, tikrai vel iskryptu, ir mankstu specialiu reikia, zodziu sudetinga viskas. Na batus kartais uzsidedu ir su kablu ir smailesnius, bet tik trumpam ir tik vienai dienai, o kasdien visokie UGGai, Byrpawai, kedai, mokasinai ir patogios basankes
Dar mano plati peda ties pirstais, nors ir juokais prasiau, daktarelis pasake, kad pedos man susiaurint jis negali
o tai reiskia, kad visi normalus batai man siauri, o tas irgi negerai, kai suspausti raisciai, o paskui bata nusiemus atsipalaiduoja per daug, zodziu pavydziu baltu pavydu zmonems, kuriu tie pirstai tiesus kaip stygos ir damoms su elegantiskais aukstakulniais
atsiprasau temos seimininkiu, daugiau ne i tema pazadu nepliurpt, bent jau siandien