Man nera taip buve. Anksciau lapeliu prisirinkdavau pilnas kisenes. Dabar papurskiu ir po minutes metu lauk.
Net issinest nerandu ka,kad veliau dar uostyt.
Merginos cia tiek visko man siule. Ir nieks nelipo. Net buve kazkada mylimi kvepalai dabar brr....
Man nera taip buve. Anksciau lapeliu prisirinkdavau pilnas kisenes. Dabar papurskiu ir po minutes metu lauk.
Net issinest nerandu ka,kad veliau dar uostyt.
Merginos cia tiek visko man siule. Ir nieks nelipo. Net buve kazkada mylimi kvepalai dabar brr....
Man nera taip buve. Anksciau lapeliu prisirinkdavau pilnas kisenes. Dabar papurskiu ir po minutes metu lauk. Net issinest nerandu ka,kad veliau dar uostyt. Merginos cia tiek visko man siule. Ir nieks nelipo. Net buve kazkada mylimi kvepalai dabar brr....
Reiskia, elementarus bekvapis momentas. Man toks jau kelinti metai tesiasi.
Labai taupu Man dabar atvirksciai, visi kuriuos turiu patinka, net negalvoju pries imdama, tiesiog kuris tuo momentu i aki krenta butelaitis, net namie budama viena kai uzpuola koks energijos trukumas, uzsipurskiu kazko vietoj kavos taip sakant
Tai tesiasi ir man dar daugiau nei pora metu. Del to tiek pinigu isleidau ant kvepalu, meginuku ir rodos turiu daug ir ner ko kvepintis ir vis dar paieskose