Teeeip ir zadu daryt as ir klausiau tik dydzio, o ieskosiu tai pati pati.... Dar perverciau pora psl atgal, oi kiek diskutuota apie spalvas ir modelius, na zodziu, kimbu i paieskas
Abu gražūs! Man reik į kelionę kad kojos nešustų nekaistų kad patogu būtų ir šliaužiot. Bet gal per uždari man tokie vasarai. Nė nežinau ko noriu. O gal reik medžiaginių geriau. Papildyta:
QUOTE(linakaranda @ 2017 04 22, 12:05)
Dekui mergaite uz siuntinuka. Daug kas tiko, tik deja nerealioji ir pigioji Levis stiuke nors ir XL netiko, rankos perstoros mano:(
O Tiziana Terenzi Nero kvepalai skanus, bet negalesiu pasilikti. Sunus astma turi tai net is kambario mane isvare, nors viena laseli ant rankos papurskiau. Labai prieskuoningi jie.
Merginos, kas galvojate, kad juos kas nors pirko už 30 ar 40 eurų, tai tokių kainų niekad nebuvo ir nerašykite žinučių su kvailais klausimais. Ryškūs mėlyni su 50% off ir tie nebuvo po 40 eurų. Jei neklystu, kažkas rašė, kad 48 eurai gavosi. O jie pigesni kažkiek buvo.
Abu gražūs! Man reik į kelionę kad kojos nešustų nekaistų kad patogu būtų ir šliaužiot. Bet gal per uždari man tokie vasarai. Nė nežinau ko noriu. O gal reik medžiaginių geriau. Papildyta:
Abu gražūs! Man reik į kelionę kad kojos nešustų nekaistų kad patogu būtų ir šliaužiot. Bet gal per uždari man tokie vasarai. Nė nežinau ko noriu. O gal reik medžiaginių geriau.
Lacoste tai nesunesiojami kedukai! As vienus turiu kazkur 10 metu, jei ne daugiu, tai atlaike visas mano keliones ir bele kiek vaikaciojimo. Jie jau tik moraliskai paseno, o nesiot dar tiek metu galima