Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Indresca @ 2017 01 02, 00:17)
Sveiki. Gal VS renkate?smile.gif

jau turime pradeta,junkites 4u.gif
Atsakyti

Pirkau auksines belas is jomashop. Siaip man jos apsitryne po kazkurio laiko. Tai turiu itarima kad neorginalus :( kita karta pirksiu tik is svarowski saito, kad nekirbetu tokia mintis

Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 01 02, 08:44)
Labas rytas! Su Naujaisiais Metais!

kokia VS sportine liemenele yra the best? Kazkada ciurlionis rode, bet ta skleroze....

man ne VS patinka,man is Champion
Papildyta:
QUOTE(Šokoladė @ 2017 01 02, 08:48)
Ačiūūūū mergaites už superines šventes, superinius siuntinukus, kuriais šiemet pradžiuginau ne tik save bet ir savo artimuosius. Labai greitas aptarnavimas, greitas atsakymų davimas mane tiesiog stebina. tikiuosi pirksiu dar ne kartą ir ne du wub.gif

o jums Asstule pasakysiu, kad patys susigadiname šventes su tokiom nuotaikom, kaip jūsų žinutė mirksiukas.gif o atostogos yra šventas reikalas wub.gif

aciu Jums 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(kriisti @ 2017 01 02, 09:34)
Labas rytas, o gymboree renkste su -20? Atsiunčiau maza?

jau turim pradeta rinkti krepsiuka,junkites
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2017 01 02, 09:48)
o jums Asstule pasakysiu, kad patys susigadiname šventes su tokiom nuotaikom, kaip jūsų žinutė mirksiukas.gif o atostogos yra šventas reikalas wub.gif

Kai nervina tokie neisikirte i situacija ir lendantys be muilo... Zmogus nekaltina del pastrigusiu prekiu nieko, tik praso atsakymo kokia situacija. As lygiai taip pat pykstu ne del to kad negavau savo vaikams uzsakytu dovanu, o del to kad buvau maitinama klaidingais pazadais, taip dar labiau blogindama susiklosciucia situacija. Reikejo iskart parasyti kad prekes bus ne gruodzio 16, paskui pries kaledas o paskui jau nebeaisku kada... o tiesiai, kad visiskai niekas neaisku ir belieka tik laukti ir tiketis. O dabar juk tiki jeigu tau raso, kad susisiekta su kompanija ir kad pazadejo jog siunta bus tarkim gruodzio 16... na negauni 16 tai jau atrodo kad pries kaledas tikrai bus juk dabar vel zada... Va kodel pikta, kad paskui jau visiskas ignoras. Buvo galima rasti sprendima, nupirkti kazka kita ir t.t.

P.S. As savo darbe kol nepadarau iki galo darbu uz kuriuos esu atsakinga tai net per atostogas neatsipalaiduoju ir nieko cia svento....
Atsakyti
QUOTE(ciurlionis @ 2017 01 02, 10:53)
man ne VS patinka,man is  Champion
Papildyta:

aciu  Jums  4u.gif
Papildyta:

jau turim pradeta rinkti  krepsiuka,junkites

aaaa tocnai. ok. aciu.
Atsakyti
SWAROVSKI psl. Belu nera sale skyrelyje ax.gif
Atsakyti
Siunčiu padėkas nuo sesers del siuntinuko.

RUDSAK Striuke is Nordstomrack nereali. Nors ir su dirbtiniu kailiu, bet verta kiekvieno cento. Pirkta uz 162. Tokia:

https://www.nordstro...?color=BK-BK-NT

Nesiojant LT 40 dydi o USA 6, L puikiai tiko.

Dabar as sau zvejosiu savo dydi. Labai kokybiska, superines rankoves (ziauriai geras reikalas ilgarankems), kapisonas storas, didziulis.

As turiu pukine Calvin Klein, tai toli toli jai iki Rudsak.

Varvinau vakar pas sese seiles..smile.gif

Laikrodis is watchstation puikus:

http://www.watchstat...magePath=MK3550

Labai idomiai atrodo ciferblatas. Visai kaip ne MK smile.gif

Zodziu aciu didelis uz siuntini.
Atsakyti
swarovski.com is Lietuvos perkate? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(stuleju @ 2017 01 02, 10:25)
swarovski.com is Lietuvos perkate? 4u.gif

nea
Atsakyti
QUOTE(asta1477 @ 2017 01 02, 11:25)
Siunčiu padėkas nuo sesers del siuntinuko.

RUDSAK Striuke is Nordstomrack nereali. Nors ir su dirbtiniu kailiu, bet verta kiekvieno cento. Pirkta uz 162. Tokia:

https://www.nordstro...?color=BK-BK-NT

Sveiki, daug striukyte svere? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LuxXxury: 02 sausio 2017 - 10:40

Sveiki, daug striukyte svere? smile.gif

2 kg. Rimta striuke rimtai ir svere:)

Maciau trumpos vakar buvo isvis uz simboline kaina.

Atsakyti
mergaites, gal kur gerom kainom yra pavasariui batuku berniukams 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šokoladė: 02 sausio 2017 - 10:55