Ar pirksite iš nordstromrack.com? Atsiųsčiau užsakymą.
QUOTE(6Combo9 @ 2017 04 15, 13:56)
Ar pirksite iš nordstromrack.com? Atsiųsčiau užsakymą.
atsiuskit,paimsiu
Gal matet kur vaikisku NB gera kaina? Reik 10 d, arba gal kuti parduodat?
Laba merginos ,
Per mergaites gavome be galo gražius vyriškus Reebok Bet puse dydžio prašauta (pirmą kartą taip nenusisekė su dydžiu) Ir vyrui per maži..
Pas mane yra 11 dydis, gal kas netyčia gavote per didelius 11.5 dydžio ir norėtumėte pasimainyti?
Arba parduodame, nors būtų be galo gaila Buvo pirka su 40 % off. Ant batų rašo 11 USA dydis, 29 cm, 44.5 Eur dydis.
Štai tokie:
Per mergaites gavome be galo gražius vyriškus Reebok Bet puse dydžio prašauta (pirmą kartą taip nenusisekė su dydžiu) Ir vyrui per maži..
Pas mane yra 11 dydis, gal kas netyčia gavote per didelius 11.5 dydžio ir norėtumėte pasimainyti?
Arba parduodame, nors būtų be galo gaila Buvo pirka su 40 % off. Ant batų rašo 11 USA dydis, 29 cm, 44.5 Eur dydis.
Štai tokie:
QUOTE(JustArm @ 2017 04 14, 22:36)
Gautos įv. miestų 498 dėžės. Susimokėjusioms siuntinukai šiandien išsiųsti Gražios šventės visoms
Ačiū labai visai komandai už Reebok'us. Labai faini, dydis atitiko. Nors gal norėtųsi kiek laisvesių. Bet patys batai daug mielesni nei nuotraukose. Dydžiai atitinka jų lentelę. Ačiū dar kartelį ypač ačiū JustArm už tokį greitį.
QUOTE(Sky_diver @ 2017 04 14, 22:01)
As irgi nesioju 36 dydi, tai cocono turiu 2. Ir mielai dar pasimatuociau 0 - manau tiktu. Siaip is jcrew virsutine dali perku xxs, nors pora daiktu ir xs turiu.
Ar nedidelis 2 dydžio Cocoonas? Mano 0 ir man super tinka. Europinį irgi perku 34-36 dydį.
Ačiū mergaitės už siuntinuką Atskiras didelis Ačiū Justarm už operatyvų persiuntimą iki švenčių Su Šv. Vėlykoms jus visas!