QUOTE(Faustina2000 @ 2017 04 07, 07:16)
Realiai jei pirktum ne internetu,spintoj tikrai maziau daiktu butu. Batu ne tiek poru,o sezonui 1 ar 2. Paltu tikrai ne po 4 turetumem ar dar daugiau Akcija ir prasideda gaudymas. O dar jei pora graziu spalvu,tai abieju norisi. Bent jau man taip
Laikrodi visad viena turejau. O dabar.... nebezinau kelis.
O del zenklu. Nu as Chaneliu neturiu,Gabanu irgi. O MK man cia tikrai ne tas zenklas,kad ivardint tustybiu vaikymusi. Man gali tu pavadinimu nebut. Man daiktai patinka. As nuo RL rankines nuemiau ta kabanti zenkla.
Ir liko tik mini raidytes.
Laikrodi visad viena turejau. O dabar.... nebezinau kelis.
O del zenklu. Nu as Chaneliu neturiu,Gabanu irgi. O MK man cia tikrai ne tas zenklas,kad ivardint tustybiu vaikymusi. Man gali tu pavadinimu nebut. Man daiktai patinka. As nuo RL rankines nuemiau ta kabanti zenkla.
Ir liko tik mini raidytes.
Gabanu gali yooxe nusipirkti, visai neblogu buna, ypac dzinsu
QUOTE(rapoja @ 2017 04 07, 08:23)
nu bet rimtai.Kad meluotų-kriminalas,o dabar norit pirkit padielką už 100 , norit už 200,o norit ir visai nepirkit.Matyt perka.Tik galėtų prirašyti,kad kopija,o šiaip viskas ok.Kam reiks,norės-ras pas ką nusipirkti ir be tos narės.Kiekvieno asmeninis reikalas
Kriminalas yra viskas, kas susije su paddielkom, pati paddielka jau yra kriminalas, kriminalas yra jas tiek gamint, tiek stumdyt. Ir tai jau yra nebe asmeninis, o ekonomines policijos reikalas.