Babilone,
Man 77 gavosi. Si Furla zymiai grazesne gyvai nei ant foto. Ir mazesne. As dovanai pirkau. Bet net nebezinau ka daryti. Sau ir noriu pasilikti:)
QUOTE(saimona @ 2017 04 01, 12:17)
Ji buvo 58????
Niekada nemaciau
QUOTE(babilone @ 2017 04 01, 07:10)
Ieskau kokios nors Michael Kors sviesios spalvytes rankines ar kuprines devetos, geros bukles, jei kam pabodo rasykit I AZ
Parasiau AZ.
Mergytes, jei kas noretu perleisciau kaip nauja MICHAEL KORS LARGE BEIGE, deveta 2-3 dienas. Bukle kaip naujos. Stai tokia, jei ka sudomins parasykit emeila, nufotografuosiu.
https://www.amazon.c...h/dp/B00MWLXLAQ
Tokios gražios basankės ir netiko Parduodu, pirkta už 78 dol., eurais 92 išėjo. Tie lašeliai blizgūs kaip lakas, labai gražiai atrodo. 8.5 dydis, tiks 38.5 nešiojančioms, arba 39 neplačiai pėdai.
http://www.bluefly.c...ats/p/407405401
Ant 39-os kojos, 25,2 cm.
http://www.bluefly.c...ats/p/407405401
Ant 39-os kojos, 25,2 cm.
QUOTE(Zakonica @ 2017 04 01, 14:37)
Faina bet jau labai mini, man tokia butu idieliai tik didesne
Liko tik basutes ir maikute Loft AT jau nebeturiu nieko lyg ir
Dar galiu perleist is senesnio pirkimo 100 proc vilnos spalvyte navy miela AT svarkiuka,laikau spintoj konservuoju,bet as jam per auksta, dydis us 2 atitinka S, kaina 40 eur. Jei domina rasykit I AZ
ir 9 dydzio, atitinka 39 dydi odines basutes,19 eur.
Papildyta:
[quote=linakaranda,2017 04 01, 13:58]
Babilone,
Man 77 gavosi. Si Furla zymiai grazesne gyvai nei ant foto. Ir mazesne. As dovanai pirkau. Bet net nebezinau ka daryti. Sau ir noriu pasilikti:)
Kad jau is foto maza atrodo nuorodoj o realiai dar mazesne ?
Gaila, bet tenka parduot sia grazuole AT bliuskyte. Dydi pirkau XS, bet man, su labai maza krutine, tiesiog netinka. Krutines isiuvai nuo liemens prasideda labai grazi ir labai kokybiska. Nebet kazkas pirko XXS ir noretu mainytis
[quote=babilone,2017 04 01, 15:10]
Dar galiu perleist is senesnio pirkimo 100 proc vilnos spalvyte navy miela AT svarkiuka,laikau spintoj konservuoju,bet as jam per auksta, dydis us 2 atitinka S, kaina 40 eur. Jei domina rasykit I AZ
Papildyta:
Babilone,
[/quote]
Man nuoruodoje didele , lyg terba atrode.(gal vaizduotes neturiu) O gyvai tokia rankine. Viskas pilnai telpa. Superinis dydis. Nemoku ikelti foto.
Papildyta:
Babilone,
[/quote]
Man nuoruodoje didele , lyg terba atrode.(gal vaizduotes neturiu) O gyvai tokia rankine. Viskas pilnai telpa. Superinis dydis. Nemoku ikelti foto.
QUOTE(babilone @ 2017 04 01, 16:10)
Bet ji aukscio 27,5 cm. , tai nera jau tokia maza
QUOTE(Zakonica @ 2017 04 01, 15:21)
Bet ji aukscio 27,5 cm. , tai nera jau tokia maza
Nera nera maza. Bet nera ir terba.