Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(tofee @ 2017 01 11, 21:30)
Jamuuuu  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

rasykit laiska 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2017 01 11, 21:30)
ne mano reikalas, bet -tikrai Rudaplaukė viską išpręs, juk pačios tą suprantat, ania?

pačios žinot, kad visada viską išspręndžia su brokais pasitaikiusiais, nereikia kaip pas ne kurią tarpininkę-nešiot vienos kojos batus, aš tai pilnai suprantu Rudaplaukę, nu neturi ką žmogus pasakyt, matomai ne nuo jos priklauso, kur ta dėžė...bū dingę mano daiktai per čia pirkti-kur kur, bet čia tai rami kaip belgas laukčiau..

Pritariu man jokiu problemu niekad nebuvo. Ir saziningumo atveju tiek kursas tiek svoris atitinka ko nepasakysi, kai kur kitur to 4u.gif Aciu mergaites jus pacios paciausios wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ciurlionis @ 2017 01 11, 22:33)
rasykit laiska  4u.gif

parasiau jums i az
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2017 01 11, 22:30)
ne mano reikalas, bet -tikrai Rudaplaukė viską išpręs, juk pačios tą suprantat, ania?

pačios žinot, kad visada viską išspręndžia su brokais pasitaikiusiais, nereikia kaip pas ne kurią tarpininkę-nešiot vienos kojos batus, aš tai pilnai suprantu Rudaplaukę, nu neturi ką žmogus pasakyt, matomai ne nuo jos priklauso, kur ta dėžė...bū dingę mano daiktai per čia pirkti-kur kur, bet čia tai rami kaip belgas laukčiau..

visiskai su jumis sutinku, jei ten butu mano daiktai, irgi nepergyvenciau, bet ten yra drauges dukters daiktai, uz kuriuos ji sumokejo, o gaut negauna. Ji manes klausia o man kazkaip nepatogu jau sakyt, kad tarpininke nieko neatsako verysad.gif jau antras menuo kaip neturiu ka pasakyti. Pasakytu konkreciai, kad dezutei atsitiko tas ir tas, numatoma pristatymo diena po metu, galim spresti taip ar sitaip, tai ir butu aisku ir turetu zmones pasirinkima. Kai as siunciu kazkam siuntini, as uz ji atsakau, kol gavejas jo negauna, ar ne taip?
Atsakyti
QUOTE(tofee @ 2017 01 11, 21:38)
parasiau jums i az

rasykit i linelislt@gmail.com

ANN TAYLOR iki free truksa tik $30,prisijunkite 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciurlionis: 11 sausio 2017 - 21:40
viskas bus gerai dėl tų siuntų 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dives: 11 sausio 2017 - 21:59
kol kas neaisku, zino Rudaplauke ar ne, kas atsitiko tai dezutei, manau laiko buvo tikrai pakankamai issiaiskinti su vezejais. Nenoriu fantazuoti, kaip ir kas, lauksim Rudaplaukes, labai tikiuosi neignoruos sios situacijos.
Atsakyti
Gal dar turit?
https://www.nordstro...?color=ASSORTED
arba
https://www.nordstro...?color=ASSORTED
Atsakyti
na įv.miestų pasiklydusi dėžutė atsirado, tai manau ir kitos pasieks...

Ačiū komandai už jūrų marių už saldžią dovanėlę wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Murkaka @ 2017 01 11, 22:11)

turiu smile.gif tik niekaip nesuprantu kodel ju niekas nenori smile.gif ,man tokie grazus ir kokybiski
Atsakyti
Super lekiu rašyt laiškučio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(fruttys @ 2017 01 11, 23:01)
kol kas neaisku, zino Rudaplauke ar ne, kas atsitiko tai dezutei, manau laiko buvo tikrai pakankamai issiaiskinti su vezejais. Nenoriu fantazuoti, kaip ir kas, lauksim Rudaplaukes, labai tikiuosi neignoruos sios situacijos.

Ka as ir noriu pasakyti. Sakytu bus po metu.. yra kaip yra... sprendziam kazkaip. Dabar maitino pazadais kas savaite, vaikai liko be planuotu kalediniu dovanu, nes gi laukei kaip zioplys tikedamas pazadais tai neluolei pirkti bet ko unsure.gif nu ir prasom... kaledos... tikiuos velyku nereikes...
Atsakyti