Gautos įv. miestų 485 dėžės. Į paštą siuntiniai keliaus pirmadienį.
Smagių ir linksmų sutiktuvių ir gerų pirkinių Naujais
QUOTE(Faustina2000 @ 2016 12 30, 20:59)
Komanda "nereali", tikrai "genealus protai"
Vien neigiami atsiliepimai apie Vinted moderatorius http://rekvizitai.vz...b/atsiliepimai/
QUOTE(JMD @ 2016 12 30, 21:04)
Aš mačiau laidą per šiaulių tv apie vinted įkūrėją tokią ponią iš šiaulių. Tai nenuostabu.
Tai, kad ji lyg ir iš Kauno, ne iš Šiaulių
o Vinted yra vienas iš sėkmingesnių startuolių, dar kitaip vadinamu, lietuviškuoju skype
http://vz.lt/archive...eur-investicija
Kadangi pas juos labai daug padirbinių, matyt neranda kito būdo, kaip kovoti su padielkomis. Tik aišku galėtų tai palikti pačių pirkėjų valiai, o ne aklai blokuoti neturint čekio. Reiks kada prie progos pasidomėti, kokia čia to "logika"
QUOTE(Carlin @ 2016 12 30, 22:39)
Tai, kad ji lyg ir iš Kauno, ne iš Šiaulių
o Vinted yra vienas iš sėkmingesnių startuolių, dar kitaip vadinamu, lietuviškuoju skype
Kadangi pas juos labai daug padirbinių, matyt neranda kito būdo, kaip kovoti su padielkomis. Tik aišku galėtų tai palikti pačių pirkėjų valiai, o ne aklai blokuoti neturint čekio. Reiks kada prie progos pasidomėti, kokia čia to "logika"
Šiaulietė. Pasakojo visą istoriją ir kiek ji daug dirbo.
Paskaičiau apie tą Mildą dabar jo ji kaunietė. Bet laidą apie ją mačiau per šiaulių regioninę tv todėl maniau jog ji šiaulietė.
ne labai suprantu kur ir pas ka mano siunta , 503 negavau nors cia gruodzio 9-16d. skaiciukai , viskas apmoketa ir niekas man neraso ,pati rasiau -tyla . Ar yra Vilniaus deze 503 ir pas ka ?
QUOTE(Faustina2000 @ 2016 12 30, 19:03)
cia ne pirkeja, o VINTED MODERATORIAI !!!!
Jau kelis kartus rasiau, kad cekiu nera perkant nete per tarpininkes.
Atsakymas tas pats penkta karta - duokit CEKI
Jau kelis kartus rasiau, kad cekiu nera perkant nete per tarpininkes.
Atsakymas tas pats penkta karta - duokit CEKI
O Jus pirma MK laikrodi keliat i pardavima? Nes jie paprastai stebi paskyras ir jei pamato tarkim 3 naujus MK laikrodzius, dar kokius 2 MK rankinukus, tada kabinasi ir blokuoja.
Aš pati daug ką parduodu tiek Vinted, tiek MM. Ir naujų, or dėvėtų, ir vardinių, ir to paties MK kėliau, bet nei kart nebuvo problemų, nes daiktai pavieniai.
Sveikos.
Gal kas iš Pašilaičių, Fabijoniškių važiuos pas Alexia šiandien?
Gal kas iš Pašilaičių, Fabijoniškių važiuos pas Alexia šiandien?
QUOTE(evvva @ 2016 12 30, 23:36)
ne labai suprantu kur ir pas ka mano siunta , 503 negavau nors cia gruodzio 9-16d. skaiciukai , viskas apmoketa ir niekas man neraso ,pati rasiau -tyla . Ar yra Vilniaus deze 503 ir pas ka ?
Yra Vilniaus 503 deze pas mane, Vilniuje būsiu nuo sausio 4 dienos. Tada ir surasysiu pakvietimus tiems kuriu mokėjimas patvirtintas mano atostogų metu.
QUOTE(Rutule @ 2016 12 31, 09:33)
As vaziuosiu
QUOTE(Carlin @ 2016 12 30, 23:42)
O Jus pirma MK laikrodi keliat i pardavima? Nes jie paprastai stebi paskyras ir jei pamato tarkim 3 naujus MK laikrodzius, dar kokius 2 MK rankinukus, tada kabinasi ir blokuoja.
Aš pati daug ką parduodu tiek Vinted, tiek MM. Ir naujų, or dėvėtų, ir vardinių, ir to paties MK kėliau, bet nei kart nebuvo problemų, nes daiktai pavieniai.
Pavieniai daiktai ir nuotrauku daug. Perziurejau kiek pas juos padirbiniu. Baisu net. Tik tokie nuotrauku slepimai nelogiski. Kai per tiek foto matosi,kad tai ne padirbinys.
Ačiū Linutei ir visai komandai už siuntinukus Atskiras ačiū Alexia už padalinimą , galėtumėt visada dalinti, labai patogu atsiimti
Smagu, kas atostogų metu pasirūpinat, kad pirkėjas pasiektų jų prekytės
Visoms Gražių Artėjančių, būkit laimingos!!!
Smagu, kas atostogų metu pasirūpinat, kad pirkėjas pasiektų jų prekytės
Visoms Gražių Artėjančių, būkit laimingos!!!
Aciu uz paskutine siu metu siunta Smagus buvo shopininimosi metai Aciu