Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(elkin @ 2017 01 05, 08:35)
Labas rytas
Rapoja, o kaip galima sužinoti koki lupdazi mergina naudoja iš pirmos nuorodos "soft brown", man tobula spalva wub.gif

MAC Whirl lip pencil http://shop.nordstro...ersonalizedsort
Velvet Teddy lipstick http://shop.nordstro...ipstick/3022868

Atsakyti
Laukiu VS, nedaug truksta iki free ship
Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2017 01 05, 09:29)
Noriu paklausti dėl Landsend striukės gal kas turite S (7-8 metų) dydį? Nes pagal lentelę rašo 7 m. iki 129,5 cm, 8 m. - 137,2 cm tai įdomu kokiam ūgiui ji iš tikrųjų tinka  biggrin.gif

Turiu šios firmos, kito modelio, jūsų minėto dydžio, striukę, tai, mano akimis, pilnai atitinka dydį. 6 m., 121 cm dukrai didelė (pečiai ne vietoje, rankovės ilgos). Jei padės, mūsų išmatavimai: nuo petuko priekyje/gale 58/61 cm, ties pažastimis 41 cm, rankovė nuo peties/pažasties 48.5/41 cm. Plius fliso rankogalis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Unregistered: 05 sausio 2017 - 10:19
QUOTE(rapoja @ 2017 01 05, 11:13)

kokia butent spalva as jau trecias menuo zadu lupdazius pirkti:)
Atsakyti
QUOTE(Unregistered @ 2017 01 05, 10:16)
Turiu šios firmos kito modelio, jūsų minėto dydžio, tai, mano akimis, pilnai atitinka dydį. 121 cm dukrai didelė. Jei padės, mūsų išmatavimai: nuo petuko priekyje/gale 58/61 cm, ties pažastimis 41 cm, rankovė nuo peties/pažasties 48.5/41 cm. Plius fliso rankogalis.

O kaip ačiū smile.gif pasimatuosiu smile.gif Dvejoju kokį dydį kitai žiemai pirkti reikės, dabar ūgis 124 cm kažkur tai ir mėtausi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(***Natalija*** @ 2017 01 05, 09:36)
Gal kas turi tokia, ar silta unsure.gif Raso, kad tinka salciams, bet atrodo labai plonyte ax.gif

http://www.landsend....993?sku_0=::616

Pūkinių neturim, bet šiaip esu labai nusivylusi Landsend linija vaikams, abiems pirkau po komplekta žieminį....striukės plonos, skystokos... kelnės sūnaus šlapios vakar buvo, nors viduje nesudrėko... Columbia kelnių pamenu niekaip nepamatysi šlapių.....o ir dukros ružavo kombinezono nei kart per žiemą neskalbiau pilnai, nes nesitepliojo visai.... Columbia turi kažkokia technologija, kur purvą atstumia. o Landsend pareina sunus su dukra iš lauko, tai net baisu...
Dabar sakiau gaudysiu Columbia, kažką tokio tarpinio kad ir dukrai ir sūnui darliktų.
Atsakyti
Gal renkate HM?
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2017 01 05, 10:13)

Ačiū bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(gaikaSJ @ 2017 01 05, 10:25)
Pūkinių neturim, bet šiaip esu labai nusivylusi Landsend linija vaikams, abiems pirkau po komplekta žieminį....striukės plonos, skystokos... kelnės sūnaus šlapios vakar buvo, nors viduje nesudrėko... Columbia kelnių pamenu niekaip nepamatysi šlapių.....o ir dukros ružavo kombinezono nei kart per žiemą neskalbiau pilnai, nes nesitepliojo visai.... Columbia turi kažkokia technologija, kur purvą atstumia.  o Landsend pareina sunus su dukra iš lauko, tai net baisu...
Dabar sakiau gaudysiu Columbia, kažką tokio tarpinio kad ir dukrai ir sūnui darliktų.

Yra tiesios. Aš turėjau 1 labai gerą Landsend ir 1 šiaip sau biggrin.gif O Columbia nesipurvino, bet kai išskalbiau ir išpurčiau tai visa į guzus sušoko ir nebegalėjo dukra nešiot verysad.gif nors visas pūkines taip skalbiu ir jokių problemų nebuvo
Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2017 01 05, 10:33)
Yra tiesios. Aš turėjau 1 labai gerą Landsend ir 1 šiaip sau  biggrin.gif O Columbia nesipurvino, bet kai išskalbiau ir išpurčiau tai visa į guzus sušoko ir nebegalėjo dukra nešiot verysad.gif nors visas pūkines taip skalbiu ir jokių problemų nebuvo

matyt nuo modelio priklauso viskas. Aš sau turėjau landsend pukinę, pakako jos metams..... audinys greit prarado prekinę išvaiždą, perdrėkdavo, o ir pūkai lakstė kaip pasiūtę į visus šonus..... atidaviau dukterėčiai tampyt po lauką.....
va liemenės pūkinės fainos, smagios ir šiltos
Atsakyti
o as Columbia neatsidziaugiu. Vaikas mano megejas pasivolioti lauke, tai parsivedu gerai purvina, bet Columbia taip gerai valosi. Fantastika.
Landsend turim. Nepatiko. Nors vaikas ja mielai nesioja. Jam paciam ji labai patinka. Perslampa, purvas nenusivalo taip paprastai, skalbti reikia....Ja turint, turi turet pamainini komplekta.
Atsakyti
QUOTE(vilmux79 @ 2017 01 05, 11:11)
Savo būsimai pirmokei kitiems metams ėmiau šiuos columbia

vartotojo įkelta nuotrauka

Aš jais irgi gundžiaus . Bet pamačiau, kad be uztrauktuku. Tai maniškem netiks. Labai problematiška nusimauti 😕
Atsakyti