Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Perkame is abieju
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2017 01 04, 20:37)

https://www.nordstro...916?color=BLACK
Timberland
DryVent Mount Oscar Jacket
Color: BLACK  Size: L  Qty: 1 Remove
$32.99

Imu jei dar turit, parašiau į paštą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vvjuka @ 2017 01 04, 20:05)
Jau seniai naudoju antakių šešėlius ir esu labai patenkinta. Prisiklausiau gerų atsiliepimų apie skystus Anastasia antakių dažus, todėl noriu išbandyti.  ax.gif
O medium brown labai tamsi natūroj? Nes caramel labai šviesi.

DARK BROWN
ĮVAIRŪS...
DAR
SOFT BROWN / SOFT BROWN
TAUPE
čia tik +- tos spalvos,nes nuo savų antakių priklauso,dar paturbinta GELIU ir tt
caramel vis tik neimsiu-ryži labai atrodo unsure.gif gal bandyt soft brown - gal to ryžumo neturi soft brown , soft brown , bet irgi įdomi ta spalva.Medium gražesnė .
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2017 01 04, 17:06)
o jautriems (tikrai jautriems) dantims - užmiršt šį reikalą ar galima bandyt  unsure.gif  4u.gif

Ropoja, manau užmiršti. Galit viena pabandyt ir nuo jos irgi bus aišku, žinoma perlaikyti negalima. Labai geras efektas balinti dantukus skalaujant kokosu aliejumi ;) tas tai ir jautriems tinka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pauliniausia: 04 sausio 2017 - 21:48

TURIME PRADETUS RINKTI UZSAKYMUS IS SIU PARDUOTUVIU
KVIECIAME JUNGTIS

RUBAI, AVALYNE

www.aeropostale.com - 30%
www.victoriassecret.com
www.jcrew.com
www.factory.jcrew.com - 50%
www.ralphlauren.com - 30%
www.loft.com - 60%
www.anntaylor.com - 60%
www.hautelook.com
www.sierratradingpost.com - 25%
www.levis.com - 40%

PREKES MUSU VAIKUCIAMS

www.gymboree.com - 25$ nuo 100$
www.crazy8.com - 20%
www.disneystore.com

PREKES MUSU GROZIUI

www.gnld.com
www.amway.com
www.stockngo.com
www.walgreens.com - 17%
www.theperfumespot.com - 15%
www.fragrancenet.com - 35%
www.skinstore.com - 22%

Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2017 01 04, 22:27)
DARK BROWN
ĮVAIRŪS...
DAR
SOFT BROWN  / SOFT BROWN
TAUPE
čia tik +- tos spalvos,nes nuo savų antakių priklauso,dar paturbinta GELIU ir tt
caramel vis tik neimsiu-ryži labai atrodo  unsure.gif gal bandyt soft brown - gal to ryžumo neturi  soft brown , soft brown , bet irgi įdomi ta spalva.Medium gražesnė .

Mano antakiai tamsūs, tai sau imčiau medium brown. Švelnesnis efektas būtų su soft brown.
Labai seniai naudoju šešėlinius dažus, tai iš patirties galiu pasakyti, kad jei antakiai tamsesni, tai su spalva praktiškai neprašausi.
O kaip su šitais hmm.gif Reik bandyt smile.gif
Atsakyti
Merginos, kada pildo VS?
Atsakyti
AnnTaylor faux leather leggings, XS Petite dydis, 50Eur 4u.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

JCrew 7" chino short, balti, 0 dydis, 27Eur 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vvjuka @ 2017 01 04, 22:27)
Mano antakiai tamsūs, tai sau imčiau medium brown. Švelnesnis efektas būtų su soft brown.
Labai seniai naudoju šešėlinius dažus, tai iš patirties galiu pasakyti, kad jei antakiai tamsesni, tai su spalva praktiškai neprašausi.
O kaip su šitais  hmm.gif  Reik bandyt smile.gif

Labas rytas
Rapoja, o kaip galima sužinoti koki lupdazi mergina naudoja iš pirmos nuorodos "soft brown", man tobula spalva wub.gif
Atsakyti

Aš blondinė ir man tinka Taup spalvytė. Bet ir tai reikia labai atsargiai dažyti, t.y. pamirkius teptuką i dažus truputį juo "pabuzoti" ant rankos, o tik tada dažyti antakius, nes jei iškart dėti tą dažą, tai gaunasi pertamsu ir nenaturalu. Buvau atsisiuntusi Soft Brown, tai man pertamsi, ji labiau brunetem ir visai nera to ryžumo kaip čia kažkurioj foto parodyta.  :) 

Atsakyti
[quote=rapoja,2017 01 04, 20:20]
green tea su - 35 dabar čia nebloga kaina 5.84
Papildyta:

bet jau nebeduoda tokios kainos ar as nemoku:) kiek butu shipas?
Atsakyti
Atsakyti