Perkame is abieju
QUOTE(linamog @ 2017 01 04, 20:37)
https://www.nordstro...916?color=BLACK
Timberland
DryVent Mount Oscar Jacket
Color: BLACK Size: L Qty: 1 Remove
$32.99
Imu jei dar turit, parašiau į paštą
QUOTE(vvjuka @ 2017 01 04, 20:05)
Jau seniai naudoju antakių šešėlius ir esu labai patenkinta. Prisiklausiau gerų atsiliepimų apie skystus Anastasia antakių dažus, todėl noriu išbandyti.
O medium brown labai tamsi natūroj? Nes caramel labai šviesi.
O medium brown labai tamsi natūroj? Nes caramel labai šviesi.
DARK BROWN
ĮVAIRŪS...
DAR
SOFT BROWN / SOFT BROWN
TAUPE
čia tik +- tos spalvos,nes nuo savų antakių priklauso,dar paturbinta GELIU ir tt
caramel vis tik neimsiu-ryži labai atrodo gal bandyt soft brown - gal to ryžumo neturi soft brown , soft brown , bet irgi įdomi ta spalva.Medium gražesnė .
QUOTE(rapoja @ 2017 01 04, 17:06)
o jautriems (tikrai jautriems) dantims - užmiršt šį reikalą ar galima bandyt
Ropoja, manau užmiršti. Galit viena pabandyt ir nuo jos irgi bus aišku, žinoma perlaikyti negalima. Labai geras efektas balinti dantukus skalaujant kokosu aliejumi ;) tas tai ir jautriems tinka.
TURIME PRADETUS RINKTI UZSAKYMUS IS SIU PARDUOTUVIU
KVIECIAME JUNGTIS
RUBAI, AVALYNE
www.aeropostale.com - 30%
www.victoriassecret.com
www.jcrew.com
www.factory.jcrew.com - 50%
www.ralphlauren.com - 30%
www.loft.com - 60%
www.anntaylor.com - 60%
www.hautelook.com
www.sierratradingpost.com - 25%
www.levis.com - 40%
PREKES MUSU VAIKUCIAMS
www.gymboree.com - 25$ nuo 100$
www.crazy8.com - 20%
www.disneystore.com
PREKES MUSU GROZIUI
www.gnld.com
www.amway.com
www.stockngo.com
www.walgreens.com - 17%
www.theperfumespot.com - 15%
www.fragrancenet.com - 35%
www.skinstore.com - 22%
QUOTE(rapoja @ 2017 01 04, 22:27)
DARK BROWN
ĮVAIRŪS...
DAR
SOFT BROWN / SOFT BROWN
TAUPE
čia tik +- tos spalvos,nes nuo savų antakių priklauso,dar paturbinta GELIU ir tt
caramel vis tik neimsiu-ryži labai atrodo gal bandyt soft brown - gal to ryžumo neturi soft brown , soft brown , bet irgi įdomi ta spalva.Medium gražesnė .
ĮVAIRŪS...
DAR
SOFT BROWN / SOFT BROWN
TAUPE
Mano antakiai tamsūs, tai sau imčiau medium brown. Švelnesnis efektas būtų su soft brown.
Labai seniai naudoju šešėlinius dažus, tai iš patirties galiu pasakyti, kad jei antakiai tamsesni, tai su spalva praktiškai neprašausi.
O kaip su šitais Reik bandyt
Merginos, kada pildo VS?
QUOTE(vvjuka @ 2017 01 04, 22:27)
Mano antakiai tamsūs, tai sau imčiau medium brown. Švelnesnis efektas būtų su soft brown.
Labai seniai naudoju šešėlinius dažus, tai iš patirties galiu pasakyti, kad jei antakiai tamsesni, tai su spalva praktiškai neprašausi.
Labas rytas
Rapoja, o kaip galima sužinoti koki lupdazi mergina naudoja iš pirmos nuorodos "soft brown", man tobula spalva
Aš blondinė ir man tinka Taup spalvytė. Bet ir tai reikia labai atsargiai dažyti, t.y. pamirkius teptuką i dažus truputį juo "pabuzoti" ant rankos, o tik tada dažyti antakius, nes jei iškart dėti tą dažą, tai gaunasi pertamsu ir nenaturalu. Buvau atsisiuntusi Soft Brown, tai man pertamsi, ji labiau brunetem ir visai nera to ryžumo kaip čia kažkurioj foto parodyta.
[quote=rapoja,2017 01 04, 20:20]
green tea su - 35 dabar čia nebloga kaina 5.84
Papildyta:
bet jau nebeduoda tokios kainos ar as nemoku:) kiek butu shipas?
green tea su - 35 dabar čia nebloga kaina 5.84
Papildyta:
bet jau nebeduoda tokios kainos ar as nemoku:) kiek butu shipas?