aR DAUG TRUKSTA IKI PIRKIMO GYMBOREE? JEI NEDAUG GAL DAR PASIKUISCIAU KA RASCIAU?
QUOTE(AstaRaud @ 2017 01 04, 14:40)
ar jau bandytos tos juostelės? Efektas yra?
Populiarios ir visu giriamos
Mergaitės ar 6pm koduka turit?
QUOTE(kavamale @ 2017 01 04, 15:10)
tai vat man įdomu ar pasiteisina nes na suma nėra maža
QUOTE(kavamale @ 2017 01 04, 15:10)
tikrai efektyvu ir labai dantukams jautru, labai
QUOTE(AstaRaud @ 2017 01 04, 15:25)
pasiteisina
QUOTE(AstaRaud @ 2017 01 04, 15:25)
Taip giria, matyt, ne be reikalo ir cia, forume, skaiciau, jog veikia, ir is pazistamu yra naudojusiu - patenkintos ir rezultatas matomas
Mergaitės, pas mane dar 4 pilnos dėžės prekių. 506 siunta jau vėl bus prie Big, tai jei kas nori pasiimt su sekančia dėže, tai vis tiek reikės važiuot į dvi vietas 😕
QUOTE(Alexia @ 2017 01 04, 16:33)
Mergaitės, pas mane dar 4 pilnos dėžės prekių. 506 siunta jau vėl bus prie Big, tai jei kas nori pasiimt su sekančia dėže, tai vis tiek reikės važiuot į dvi vietas 😕
Planuoju rytoj važiuoti pasiimti, jeigu kam labiau tinka paimti iš Santariškių, galiu prigriebti....
Sveikos. Gal žinote kurioje parduotuvėje geriausios kainos I.c.o.n plauku priemonėms? Reikia daug visko,pas mus kainos kosmines
QUOTE(Alexia @ 2017 01 04, 16:33)
tai bent zinot, kad Rudaplauke nepsijungia ir nepatvirtina. as tai vis laukiu leidimo vaziuot