Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

aR DAUG TRUKSTA IKI PIRKIMO GYMBOREE? JEI NEDAUG GAL DAR PASIKUISCIAU KA RASCIAU?
Atsakyti
merginos, ar gaunat uzsakymus? gera valanda jokio atsakymo?
Atsakyti
QUOTE(AstaRaud @ 2017 01 04, 14:40)
ar jau bandytos tos juostelės? Efektas yra?

Populiarios ir visu giriamos bigsmile.gif
Atsakyti
Mergaitės ar 6pm koduka turit? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kavamale @ 2017 01 04, 15:10)
Populiarios ir visu giriamos  bigsmile.gif

tai vat man įdomu ar pasiteisina biggrin.gif nes na suma nėra maža
Atsakyti
QUOTE(kavamale @ 2017 01 04, 15:10)
Populiarios ir visu giriamos  bigsmile.gif

tikrai efektyvu ir labai dantukams jautru, labai
Atsakyti
QUOTE(AstaRaud @ 2017 01 04, 15:25)
tai vat man įdomu ar pasiteisina  biggrin.gif nes na suma nėra maža

pasiteisina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AstaRaud @ 2017 01 04, 15:25)
tai vat man įdomu ar pasiteisina  biggrin.gif nes na suma nėra maža

Taip giria, matyt, ne be reikalo smile.gif ir cia, forume, skaiciau, jog veikia, ir is pazistamu yra naudojusiu - patenkintos ir rezultatas matomas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavamale: 04 sausio 2017 - 15:57
Mergaitės, pas mane dar 4 pilnos dėžės prekių. 506 siunta jau vėl bus prie Big, tai jei kas nori pasiimt su sekančia dėže, tai vis tiek reikės važiuot į dvi vietas 😕
Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2017 01 04, 16:33)
Mergaitės, pas mane dar 4 pilnos dėžės prekių.  506 siunta jau vėl bus prie Big, tai jei kas nori pasiimt su sekančia dėže, tai vis tiek reikės važiuot į dvi vietas 😕

Planuoju rytoj važiuoti pasiimti, jeigu kam labiau tinka paimti iš Santariškių, galiu prigriebti....
Atsakyti

Sveikos. Gal žinote kurioje parduotuvėje geriausios kainos I.c.o.n plauku priemonėms?  Reikia daug visko,pas mus kainos kosmines

Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2017 01 04, 16:33)
Mergaitės, pas mane dar 4 pilnos dėžės prekių.  506 siunta jau vėl bus prie Big, tai jei kas nori pasiimt su sekančia dėže, tai vis tiek reikės važiuot į dvi vietas 😕

tai bent zinot, kad Rudaplauke nepsijungia ir nepatvirtina. as tai vis laukiu leidimo vaziuot smile.gif
Atsakyti