Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

JMD, tai reikia pirkti nesipukuojancias biggrin.gif jcrew nei vienas pukas neislindo ax.gif

neleidzia cituoti Iš Stiklo saviškei turiu JCREW, RL ir benetton.
Sita tik be flyso is factory
vartotojo įkelta nuotrauka sita jcrew su medinem sagom nereali wub.gif
kitai ziemai pirkau Sita jcrew wub.gif
dar is Rl pukinuke trumpa turi, ir benettono ilga pukinuke.
Landsend pirkau, bet ten tik i lauka iseit, nes toli grazu iki jcrew kokybes ir grozio
aij dar turiu du kombinezonus sesers palikima biggrin.gif bet uzdejau tik pora kartu dar si sezona. viena laikau darzely kitas namie rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 04 sausio 2017 - 11:34
QUOTE(Iš Stiklo @ 2017 01 04, 11:08)
Mergaitės, pasidalinkite nuorodomis jūsų kalbėtų striukių, prašau. Ieškau savo panelei. Noriu šiltos, ilgesnės, nes į mokyklą pati vaikšto, nevežioju, tai kad nešaltų. Ačiū  4u.gif  Dabar turi Landsend paltuką, plonas atrodo, bet šiltas, jai ir man patinka. Ieškau kitai žiemai.

man irgi vaikams užtenka po dvi žiemines striukes, kai persikelsim į namą, manau reiks ir trečios, bet dabar puikiai dviejų pakanka - vieną laikom darželyje su kombinezonu, su kita ilgesne visur kitur. Savaitgaliams iš darželio pasiimam kombinezonus.
Vyresnioji antrą žiemą tokį paltuką turi:
Jcrew factory man jis labai patinka wub.gif pūkinis, skalbiu skalbylėje, džiovinu džiovyklėje, antrą sezoną kaip naujas. Pūkai nelenda.
Ir dar va turim tokią:
Landsend expedition šita tai turbinė išvis wub.gif tai va ji darželyje prie kombinezininių kelnių.
Atsakyti
QUOTE(stuleju @ 2017 01 04, 11:27)
Vis delto siulau nauja Furla ax.gif Per AZ 4u.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

o galima nuotrauka, kaip realiai atrodo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Stiklo @ 2017 01 04, 13:08)
Mergaitės, pasidalinkite nuorodomis jūsų kalbėtų striukių, prašau. Ieškau savo panelei. Noriu šiltos, ilgesnės, nes į mokyklą pati vaikšto, nevežioju, tai kad nešaltų. Ačiū  4u.gif  Dabar turi Landsend paltuką, plonas atrodo, bet šiltas, jai ir man patinka. Ieškau kitai žiemai.

Jcrew sios, pries naujus viena diena buvo -50% joms, ju vidus flysinis, kas duoda dar papildomos silumos

https://www.jcrew.co...itResults=false

sitos buvo daugiau spalvu

https://www.jcrew.co...itResults=false

sio factory kokybe gera, pet plonesnis palyginti su jcrew

https://factory.jcre...u...e&hash=row1
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 7sense: 04 sausio 2017 - 11:38
Carlin, landsendo tos technines ar kaip ji vadinasi medziagos gal ir nieko, bet as pirkau tokia ale grazia, bet nezinau, vaizdas nelabai man unsure.gif i lauka sueis biggrin.gif ir tai kai nebus dideliu salciu, nes toki aplona pakankamai atrodo, nors landend ivardija kaip super silta unsure.gif
Papildyta:
ka pastebejau, kad JCREW striukes siltesnes uz factory, nes turi flysa is vidaus, o factory ne ir jos siek tiek plonesnes, bet su musu ziemomis vienos saltesnes kitos super siltos reik biggrin.gif
Atsakyti
o Landsend papildomo koduko nera ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2017 01 04, 11:37)
Carlin, landsendo tos technines ar kaip ji vadinasi medziagos gal ir nieko, bet as pirkau tokia ale grazia, bet nezinau, vaizdas nelabai man  unsure.gif i lauka sueis  biggrin.gif ir tai kai nebus dideliu salciu, nes toki aplona pakankamai atrodo, nors landend ivardija kaip super silta  unsure.gif
Papildyta:
ka pastebejau, kad JCREW striukes siltesnes uz factory, nes turi flysa is vidaus, o factory ne ir jos siek tiek plonesnes, bet su musu ziemomis vienos saltesnes kitos super siltos reik biggrin.gif

tai kad ta kur tu Landsend pirkai, man jau ir iš fotkių "neatrodė" biggrin.gif o va šita expedition neužmušuma. Turiu ir rudenines tokio pat sportinio tipo Landsend, tai irgi nerealios wub.gif o tos visos ale gražios, tai man nei gražios, nei geros biggrin.gif

jcrew aš vaikiškų nebandžius, nepagaunu gera kaina, bet tikiu, kad jos geresnės nei factory, kaip beje ir kiti rūbai. Bet man ir šitos factory pakanka šiltumo, kai jau didelis minusas Landsend velku ilgesniems pasivaikščiojimams, o taip tai pilnai pakanka. Nors tikiuosi dar ir Jcrew pagaut gera kaina kada nors biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2017 01 04, 13:31)
JMD, tai reikia pirkti nesipukuojancias  biggrin.gif jcrew nei vienas pukas neislindo  ax.gif

neleidzia cituoti Iš Stiklo saviškei turiu JCREW, RL ir benetton.
Sita tik be flyso is factory
vartotojo įkelta nuotrauka sita jcrew su medinem sagom nereali  wub.gif
kitai ziemai pirkau Sita jcrew   wub.gif
dar is Rl pukinuke trumpa turi, ir benettono ilga pukinuke.
Landsend pirkau, bet ten tik i lauka iseit, nes toli grazu iki jcrew kokybes ir grozio
aij dar turiu du kombinezonus sesers palikima  biggrin.gif  bet uzdejau tik pora kartu dar si sezona. viena laikau darzely kitas namie rolleyes.gif

oho, mano mazoji tik viena ziemine pukine striuke turi...GAP, tamsiai melyna, tai nesitepa ir tikrai nereikia skalbti sezono metu...matyt tvarkinga ji pas mane...ir kazkaip nera poreikio daugiau tu striukiu zieminiu tureti smile.gif RL irgi turim pukine, bet ji plonesne, pavasariui bus liux wub.gif
Atsakyti
Evameda, mes nemazai palikimo is seses ir 7Sense gaunam biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
Ačiū, mergaitės. Prisižiūrėjau grožių, dabar belieka laukti nuolaidų biggrin.gif
Beje, ar įita Landsend ilgesnė? Dupcę dengia?
http://www.landsend....979?sku_0=::MGS
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2017 01 04, 13:48)
Evameda, mes nemazai palikimo is seses ir 7Sense gaunam  biggrin.gif  wub.gif

supratau smile.gif jcrew, ta juoda, tokia grazi wub.gif jei uzmatyciau gera kaina, tai ir as griebciau...nors kitai ziemai jau esu nupirkusi is Gap'o smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Stiklo @ 2017 01 04, 11:51)
Ačiū, mergaitės. Prisižiūrėjau grožių, dabar belieka laukti nuolaidų  biggrin.gif
Beje, ar įita Landsend ilgesnė? Dupcę dengia?
http://www.landsend....979?sku_0=::MGS

dupcę dengia, bet trumpesnė nei factory paltukai
Atsakyti