Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(***Natalija*** @ 2017 01 04, 10:05)
Gal kas pirko vaikiska TH pukinuke, ar vertos, kaip dydziai. Ar geriau J CREW pukinuke pirkti ax.gif

Aš perku RL pūkinukes ir žiemai, į darželį, Columbia kombį. Kitiems metams pačiupau Marmot pūkinukę smile.gif Vyras turi, tai labai šiltos. Žiūrėsiu, kokia mažiaus bus, nes dar negavau. Pagal užpildą tai tikrai šilta turi būt smile.gif
Atsakyti
prisijunkit 4u.gif

CRAZY8

vartotojo įkelta nuotrauka

GYMBOREE

DISNEY

RALPH LAUREN

GAP

Atsakyti
o man atvirksciai su poliesterio amzinai sunus slapias budavo ir mazoji taip pat, tai dabar i ne pukines net neziuriu unsure.gif cia nuo vaiko priklauso.. skalbiu ir as tas striukes ar i valykla nunesu, bet po sezono kaip naujos, aisku turiu ne viena ir ne dvi striukes vaikam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2017 01 04, 11:42)
o man atvirksciai su poliesterio amzinai sunus slapias budavo ir mazoji taip pat, tai dabar i ne pukines net neziuriu  unsure.gif cia nuo vaiko priklauso.. skalbiu ir as tas striukes ar i valykla nunesu, bet po sezono kaip naujos, aisku turiu ne viena ir ne dvi striukes vaikam  biggrin.gif

aaaaa biggrin.gif as bandau neapsikraut tais skudurais, nes ner kur ju paskui det. turi 2 striukes, 1 kasdien kita "iseigine" ir sociai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 01 04, 10:23)
o todel, kad jas skalbiu kas savaite, nes tokiem priesmokykliniam dar vejai galvoj ir eina laukais palaidais plaukais. negaliu pakest organiskai nesvariu vaiku. tai kas is tu puku lieka? antra, mano vaikas labai judrus, amziais slapias po tais pukais. meciau pirkt pukines.

Mano irgi judrus (tai po striuke nesioja tik maikutes su ilgom rankovem, nepriversi megztuka ar dzemperi uzsideti), ir nesaugo drabuziu verysad.gif tai stengiuosi tureti 2-3 striukes. Viena i darzeli, kita pakeitimui, trecia prie namo. Plaunu vos ne kiekviena savaite, imetu i dziovykle ir striuke kaip nauja. Turejau RL, J CREW dar kaina nepatinka, Landsend dar turim, tai nelabai man jos. uzmaciau TH gera kaina tai ir svarsatu ar verta ar geriau grizti prie J CREW.
Atsakyti

QUOTE(JMD @ 2017 01 04, 10:23)
o todel, kad jas skalbiu kas savaite, nes tokiem priesmokykliniam dar vejai galvoj ir eina laukais palaidais plaukais. negaliu pakest organiskai nesvariu vaiku. tai kas is tu puku lieka? antra, mano vaikas labai judrus, amziais slapias po tais pukais. meciau pirkt pukines.

as tai visom trim panelem tik pukines perku net kombikelnes pukines viena turi...nera geriau uz puka nes nereik prisiguzint. Skalbiu daznai dziovykle namie tai pukams nieko neatsitinka...voliojasi ko tik nedaro lauke...

QUOTE(***Natalija*** @ 2017 01 04, 10:52)
Mano irgi judrus (tai po striuke nesioja tik maikutes su ilgom rankovem, nepriversi megztuka ar dzemperi uzsideti), ir nesaugo drabuziu verysad.gif tai stengiuosi tureti 2-3 striukes. Viena i darzeli, kita pakeitimui, trecia prie namo. Plaunu vos ne kiekviena savaite, imetu i dziovykle ir striuke kaip nauja. Turejau RL, J CREW  dar kaina nepatinka, Landsend dar turim, tai nelabai man jos. uzmaciau TH gera kaina tai ir svarsatu ar verta ar geriau grizti prie J CREW.

Pasidalink prasau atradimu...truksta vienai dvynukei striukes smile.gif, man GAP visai nebloga pasirode.
Atsakyti
QUOTE(ciurlionis @ 2017 01 04, 11:17)
$16
labai laukiu ANN TAYLOR uzsakymu

už valandikes prisijungsiu ;)
Atsakyti
Aš net sau nebeperku pūkinių striukių. Nekenčiu to pūkavimosi. Turiu TNF vieną kuriai eina septinti metai. Kai šalta man geriau avikailio paltas.
Aš manau čia kiekvienam kitaip ir vienos nuomonės nebus. Tas pat kaip mergaičių negalima lygint su pasiutberniais biggrin.gif
Atsakyti
Turit dar Gymboreee - 25 % ? 4u.gif ax.gif
Atsakyti
Mergaitės, pasidalinkite nuorodomis jūsų kalbėtų striukių, prašau. Ieškau savo panelei. Noriu šiltos, ilgesnės, nes į mokyklą pati vaikšto, nevežioju, tai kad nešaltų. Ačiū 4u.gif Dabar turi Landsend paltuką, plonas atrodo, bet šiltas, jai ir man patinka. Ieškau kitai žiemai.
Atsakyti
renkame

po $6.77

http://www.stockngo....oz#.WGy7Z1OLTIV

po $16.99

http://www.theperfum...wgrnt15cd3.html

WALGREENS

VITACOST