Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(rapoja @ 2017 01 03, 19:24)
Small tikrai imčiau.Large nuo kokių 128 cm  ax.gif

notworthy.gif

O gal pastebejote, ar Pottery papildo? Nes siuo metu small dydzio pasirinkimo praktiskai nera...

o gal tokia visai nieko?
http://www.potteryba...p-all-backpacks hmm.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamoc: 04 sausio 2017 - 07:56
QUOTE(vvjuka @ 2017 01 04, 01:00)
Kokius Anastasia antakių dažus perkate ? Norėčiau pabandyti  smile.gif

Sveiki, pirkau siuos: http://m.skinstore.c...n/11286141.html labai patiko. thumb_yello.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2017 01 03, 23:27)
13 čia koks batukų dydis ?

31 4u.gif
Atsakyti
Gal kas pirko vaikiska TH pukinuke, ar vertos, kaip dydziai. Ar geriau J CREW pukinuke pirkti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(***Natalija*** @ 2017 01 04, 11:05)
Gal kas pirko vaikiska TH pukinuke, ar vertos, kaip dydziai. Ar geriau J CREW pukinuke pirkti ax.gif

pirkciau vaikui pukine, nebent 16meciui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ciurlionis @ 2017 01 03, 20:44)

mergaites, kokia su nuolaida jų kaina?
Atsakyti
QUOTE(***Natalija*** @ 2017 01 04, 11:05)

mano jcrew turi, bet plona man ji. Nesioja rudeni.
O dabar Columbia kombi.
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2017 01 04, 10:10)
mergaites, kokia su nuolaida jų kaina?

$16

labai laukiu ANN TAYLOR uzsakymu
Atsakyti
QUOTE(***Natalija*** @ 2017 01 04, 10:05)

man labiau patiko jcrew. Factory plonesnes, o jcrew siltos ir pacios fainiausios is visu kada nors turetu

QUOTE(JMD @ 2017 01 04, 10:08)
pirkciau vaikui pukine, nebent 16meciui biggrin.gif

blink.gif kodel? nuo pats gimimo perku tik pukines abiem vaikam, esu kazkada benetton turejus nepukine tai visiskai nepasiteisino.
Atsakyti
Mergaites, patarkite, noriu kitiems metams busimam 4-okui paimti kuprine, kokia ziureti geriausiai, kad butu patogi, bet jau nebe vaikiska?
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2017 01 04, 11:21)
man labiau patiko jcrew. Factory plonesnes, o jcrew siltos ir pacios fainiausios is visu kada nors turetu
blink.gif kodel? nuo pats gimimo perku tik pukines abiem vaikam, esu kazkada benetton turejus nepukine tai visiskai nepasiteisino.

o todel, kad jas skalbiu kas savaite, nes tokiem priesmokykliniam dar vejai galvoj ir eina laukais palaidais plaukais. negaliu pakest organiskai nesvariu vaiku. tai kas is tu puku lieka? antra, mano vaikas labai judrus, amziais slapias po tais pukais. meciau pirkt pukines.
Atsakyti