Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(linamoc @ 2017 01 03, 09:24)
Patarkite, kur pasidairyti kuprines busimai pirmokei? Kol buvo neaktualu, kazkaip nesidomejau... ax.gif
Ir i ka reikia atkreipti demesi perkant? Dekui  4u.gif

Man taip pat aktualu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmux79 @ 2017 01 03, 11:51)
Man taip pat aktualu 4u.gif

o mane domina kokius penalus perkate ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linamoc @ 2017 01 03, 09:24)
Patarkite, kur pasidairyti kuprines busimai pirmokei? Kol buvo neaktualu, kazkaip nesidomejau... ax.gif
Ir i ka reikia atkreipti demesi perkant? Dekui  4u.gif

Aš planuonu iš Poterrybarnkids pirkt. Rekomenduojama, kad prikrauta kuprinė neviršytų 10 proc. vaiko svorio, kadangi mano būsima pirmokė labai smulki (17 kg), man svarbiausia kuprinės svoris. O šios tikrai lengvos.
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2017 01 03, 13:06)
Aš planuonu iš Poterrybarnkids pirkt. Rekomenduojama, kad prikrauta kuprinė neviršytų 10 proc. vaiko svorio, kadangi mano būsima pirmokė labai smulki (17 kg), man svarbiausia kuprinės svoris. O šios tikrai lengvos.

Madpax labai lengvos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(***Natalija*** @ 2017 01 03, 13:19)
Madpax labai lengvos  mirksiukas.gif

Kažkaip nepagalvojau apie jas smile.gif gal žinai koks jos svoris?
Atsakyti
Labai svarbu, kad būtų geri diržai ir nugaros dalis su pakietinimu. Jie ten už save sunkesnes knygas nešiojasi, labai minkšta kuprinė svers ir spaus pečius. Aš vis tik pirmokui kietą rinkčiausi. Herlitz geriausios.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alexia: 03 sausio 2017 - 14:05
QUOTE(Alexia @ 2017 01 03, 14:32)
Labai svarbu, kad būtų geri diržai ir nugaros dalis su pakietinimu. Jie ten už save sunkesnes knygas nešiojasi, labai minkšta kuprinė svers ir spaus pečius. Aš vis tik pirmokui kietą rinkčiausi. Leritz geriausios.

As uz ecco, lengva patogi, dirzai, atsvaitai, nugarele .. viskas kaip priklauso ;)
Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2017 01 03, 14:32)
Labai svarbu, kad būtų geri diržai ir nugaros dalis su pakietinimu. Jie ten už save sunkesnes knygas nešiojasi, labai minkšta kuprinė svers ir spaus pečius. Aš vis tik pirmokui kietą rinkčiausi. Leritz geriausios.

Gal Herlitz? Sitos niekada savo vaikui nepirkciau. Pirkau kaimynui. Tragedija ne kuprine. Sunki, kieta, tokia fuj. Nors kol nepamaciau jos kaip ji devisi, maniau cia turbo quattro. Man ji tokia nepersaunama biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2017 01 03, 13:24)
Kažkaip nepagalvojau apie jas smile.gif gal žinai koks jos svoris?

Turime full dydi, tai labai lengva, pirkau LT, tai negaliu pasakyti koks svoris tiksliai, apie 500 gr gal. Pegase yra, galima apziureti mirksiukas.gif
Atsakyti
Kur be amazon ieskoti nardymo irangos ? 4u.gif

Nesunesiojamos tai Landesnd kuprines biggrin.gif maniske nuo pirmos klases turi , geda ir sakyt , bet dabar sestoke dar kartais issitraukia rolleyes.gif
Pradinese vien tik ja ir nesiojo .
Pernai pirkau ta Potery , grazi , bet perslampa , nenesioja unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zibuteg: 03 sausio 2017 - 13:58
Beje manęs laukia ta pati "laimė" rugsėjį. Bet nesugalvoju net kokia čia tą kuprinę įgyt. Mano vaikas aukštas, normalus, baisu kad nuo to svorio klaustuku nepavirstu
Atsakyti
QUOTE(zibuteg @ 2017 01 03, 13:55)
Kur be amazon  ieskoti nardymo irangos ? 4u.gif

Irangos ar aprangos?

Ecco gera kaina

Laukiu HAUTELOOK, SIERRA su 25%, FACTORY su 40%, GYMBOREE labai mazai truksta iki 25$ nuo 100$ nuolaidos

Renkasi AT su 60%
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 03 sausio 2017 - 14:14