Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(juratela @ 2017 01 02, 14:59)
Aš pirkusi VS paprastas medvilnines bet ne internetinėje pard., o duty free parduotuvėje, tai visos gerai atrodo net ir po kelerių metų nešiojimo, o ir skalbiu negailėdama 60laipsnių temperatūroje  ax.gif
Dabar užsipirkusi esu AE, bus matyt kurios geriau atlaikys, ar nesunešiojamos VS ar AE  biggrin.gif Nors AE pastebėjau, kad storesnės medvilninės  4u.gif

Taip taip taip aš kažkur orouoste pirkau medvilnines tai eik tu sau jau man jos atsibodo, o dar nenusiskalbusios. O kai kurios nelabai vykę.
Atsakyti
QUOTE(juratela @ 2017 01 02, 14:01)
Man geriausios Chantelle liemenėlės  good.gif

kur jas perkate?
Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2017 01 02, 16:31)
Taip taip taip aš kažkur orouoste pirkau medvilnines tai eik tu sau jau man jos atsibodo, o dar nenusiskalbusios. O kai kurios nelabai vykę.

o as visokiu turiu nete pirktu. Yra nerealiai gerai besinesiojanciu ir medvilnes ir su sintetika.
Man pacios paprasciausios su gumytemis krastuose, tos tai labai greit susitryne.
Atsakyti
QUOTE(Supronti @ 2017 01 02, 16:49)
kur jas perkate?

Užsienyje arba internetu pas vokiečius (bent jau aš).
Nežinau, kur kitos merginos perka. Miglė Chantelle prekiauja, bet mano dydžio nei Triumph, nei Miglė į LT neveža.
Atsakyti

TURIME PRADETUS RINKTI UZSAKYMUS IS SIU PARDUOTUVIU
KVIECIAME JUNGTIS

RUBAI, AVALYNE

www.aeropostale.com
www.victoriassecret.com
www.jcrew.com
www.freepeople.com
www.hautelook.com
www.6pm.com

PREKES MUSU VAIKUCIAMS

www.gymboree.com-20%
www.crazy8.com
www.disney.com

PREKES MUSU GROZIUI

www.gnld.com
www.amway.com

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciurlionis: 02 sausio 2017 - 16:16
ax.gif gal kur gera kaina Kilian kvepalu esat rade ?
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2017 01 02, 16:27)
Man tai ne, neuzmusamos. Kitos skalbiant ilgainiui palei siules irti, siuletis pradeda, VS kaip uzkonservuotos. CK, beje, irgi puiki kokybe.

CK tikrai kokybe liuks ,mano vyruku megstamiausi.
VS nezinau ,iki pensijos vistiek tikiuosi ,kad neteks su tom paciom vaiksciot ,tai uz 5$ nusipirkus su malonumu atnesioju ir tikrai ne trumpai ir kitokias imu .
Man ju neriniu labai patinka ,prasitempia gal kiek ,bet dziovykloj jas dziovinu ir tt
Atsakyti
Ar parinktumete is walmart.com ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2017 01 02, 14:53)
Visiškai pritariu. Liemenėlės Chantelle, Passionata, Triumph, CK, kelnaitės tų pačių firmų. VS kiek turėjau nei liemenėlės, nei triusikai nepasiteisino.

Tai va , kad kiek zmoniu tiek nuomoniu biggrin.gif
man tik VS wub.gif
daugelio isgirtaja Chantelle nusipirkau ir nenesioju , nu nesmagi kazko unsure.gif .
Kiek bandziau kitu - maidenform , CK , Calida , nelimpa nors tu ka rolleyes.gif
Triumph pirkdavau pries 10m . , kol internetiniu pardziu nebuvau atradus , faini budavo.
Atsakyti
QUOTE(6Combo9 @ 2017 01 02, 16:35)
Ar parinktumete is walmart.com ? 4u.gif

Is cia tik asmeninius perkame

VS truksta 25$ iki free ship

JCREW truksta 36$ iki free ship
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 02 sausio 2017 - 16:53
Melissa baciukai Deep Purple 8, 9 ir 10 dydziai gera kaina

Odiniai ilgaauliai Black 6E

See by Chloe 39 ir 39,5 Medium Brown spalvos aulinukai nerealia kaina
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 02 sausio 2017 - 18:13
sveikos, o kada jau iš swarovski.com galėsit pirkt? greit? nesibaigs nuolaidos? užsimaniau apyrankės unsure.gif
Atsakyti