Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(JMD @ 2017 01 02, 13:47)
Chantelle ir Trumph. Turiu 2 VS braletes. Viena labai faina, kita dar fainesne, bet ilgai netrauks verysad.gif

Visiškai pritariu. Liemenėlės Chantelle, Passionata, Triumph, CK, kelnaitės tų pačių firmų. VS kiek turėjau nei liemenėlės, nei triusikai nepasiteisino.
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2017 01 02, 14:11)
o liemenukus kokius perki  biggrin.gif ?

Jums gal neaktualu, nes as minimaizerius is Maidenform.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 01 02, 14:54)
Jums gal neaktualu, nes as minimaizerius is Maidenform.

o man jie kazkodel tragiska forma padaro rolleyes.gif priploja ir vaikstai kaip su blynais, dar baisiau.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 01 02, 13:58)
man asmeniskai TH trauzai labiausiai nevyke pasaulyje. tada VS. is karto atbrizga galai. labiausiai tinka Trumph'as. metus laiko gali kasdien skalbt. atlaiko biggrin.gif

Aš pirkusi VS paprastas medvilnines bet ne internetinėje pard., o duty free parduotuvėje, tai visos gerai atrodo net ir po kelerių metų nešiojimo, o ir skalbiu negailėdama 60laipsnių temperatūroje ax.gif
Dabar užsipirkusi esu AE, bus matyt kurios geriau atlaikys, ar nesunešiojamos VS ar AE biggrin.gif Nors AE pastebėjau, kad storesnės medvilninės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 01 02, 14:57)
o man jie kazkodel tragiska forma padaro  rolleyes.gif priploja ir vaikstai kaip su blynais, dar baisiau.

Netiko dydis gal? Nes turiu viena per maza, tai efektas, ka jus ir sakot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2017 01 02, 14:53)
Visiškai pritariu. Liemenėlės Chantelle, Passionata, Triumph, CK, kelnaitės tų pačių firmų. VS kiek turėjau nei liemenėlės, nei triusikai nepasiteisino.

Man geriausios Chantelle liemenėlės good.gif
Atsakyti
QUOTE(juratela @ 2017 01 02, 14:59)
Aš pirkusi VS paprastas medvilnines bet ne internetinėje pard., o duty free parduotuvėje, tai visos gerai atrodo net ir po kelerių metų nešiojimo, o ir skalbiu negailėdama 60laipsnių temperatūroje  ax.gif

Mano pirmosios irgi zymiai geriau devejosi. O kitu uzpirkimu - issitampe. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2017 01 02, 12:48)
Daug trūksta VS ?Kai planuosit pirkti-parašykit,nes prekės dingsta-atsiranda,dabar nėra prasmės keisti,papildyčiau ar pakeisčiau prieš pirkimą  4u.gif

Prisijungsiu tuoj drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 01 02, 15:01)
Netiko dydis gal? Nes turiu viena per maza, tai efektas, ka jus ir sakot biggrin.gif

viskas ten ciki, tiesiog modelis ju toks man netinka.
Atsakyti
FREE PEOPLE iki free truksta $3
krepseli kainos nukrenta

vartotojo įkelta nuotrauka

M.A.C

http://www.maccosmet...es/all-products
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 01 02, 12:19)
Man VS grazios, fainai, bet issitampo jos.

Man tai ne, neuzmusamos. Kitos skalbiant ilgainiui palei siules irti, siuletis pradeda, VS kaip uzkonservuotos. CK, beje, irgi puiki kokybe.
Atsakyti
JCREW renkasi,junkites 4u.gif

Atsakyti