Rapoja
Jei mergaites pirks, reikia pabandyti
QUOTE(rapoja @ 2017 01 02, 13:27)
neamžinos kasdien nešiojant bet, kad visos prasitampo mažiau/daugiau
Apie tai nera kalbos. Lyginu su kitomis analogiska laika nesiojant. Pvz TH - neissitampo. Dabar AE testuoju ir as
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 01 02, 13:38)
Apie tai nera kalbos. Lyginu su kitomis analogiska laika nesiojant. Pvz TH - neissitampo. Dabar AE testuoju ir as
man asmeniskai TH trauzai labiausiai nevyke pasaulyje. tada VS. is karto atbrizga galai. labiausiai tinka Trumph'as. metus laiko gali kasdien skalbt. atlaiko
IESKAU SIOS GYMBOREE SUKNELES 8 ARBA 10 DYDZIO. GAL KAM NETIKO
QUOTE(JMD @ 2017 01 02, 12:58)
man asmeniskai TH trauzai labiausiai nevyke pasaulyje. tada VS. is karto atbrizga galai. labiausiai tinka Trumph'as. metus laiko gali kasdien skalbt. atlaiko
o liemenukus kokius perki ?
QUOTE(rapoja @ 2017 01 02, 13:11)
man irgi VS apatiniai (kalbu apie kelnaites) vienkartiniai, liemenukai geriausi Maidenform
Parduodu 38 dydi. I AZ.
QUOTE(rapoja @ 2017 01 02, 14:11)
Chantelle ir Trumph. Turiu 2 VS braletes. Viena labai faina, kita dar fainesne, bet ilgai netrauks
Maciau klauset del jomashop.com swarovski originalumo, tai as neturiu net menkiausios abejones, kad ten originalai. Pirkau apyranke, kuria pries tai buvau maciusi Kristianoje, tai identiskos, jokiu skirtumu nepastebejau. O ir tarpininkes, turbut visos, perka is sios pardes, tai manau, kad jau tai turetu buti kaip irodymas, kad parduotuve originali.
Prisijungiau prie VS. Ar perkat kvepalus is ten?
QUOTE(6Combo9 @ 2017 01 02, 13:48)
perkame
GYMBOREE su -20% labai mazai truksta iki free ,prisijunkit