Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai 67 tema

QUOTE(Kisulita @ 2017 03 17, 10:22)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="tute28" data-cid="71510097" data-time="1489676781"><div><p>AS pirkau is airisko boots, apie 50e mokejau.</p></div></blockquote><p></p><p>Tai pigiau nei Lietuvoje, nes čia kainos berods nuo 75 eurų prasideda  smile.gif​ </p>

Reikia stebeti, cia akcijine kaina, paprastai ir brangiai buna.
Atsakyti

Labas, gydytoja pradžiugino, kad gydymas padarė maximumą, ir man liko nešiot viršuj 6 mėn  :rolleyes:  :yahoo: dabar trukdo apatiniai-jų netaisyklinga padėtis, gegužės mėn dėsiu apačioj.... :rolleyes:

Atsakyti

Labas, gydytoja pradžiugino, kad gydymas padarė maximumą, ir man liko nešiot viršuj 6 mėn  :rolleyes:  :yahoo: dabar trukdo apatiniai-jų netaisyklinga padėtis, gegužės mėn dėsiu apačioj.... :rolleyes:

Sveikinimai, kad jau gydymas juda link pabaigos  :D  :yahoo: 

Atsakyti

Oops, čia ne šiai temai žintuė  :4u:  :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kisulita: 23 kovo 2017 - 12:17

O aš jau viršutiniam žandikauliui gavau storesnį lanką  :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kisulita: 23 kovo 2017 - 12:14
QUOTE(Kisulita @ 2017 03 08, 13:55)
Mano ortodotondė sakė, kad man duos kapas visam gyvenimui nešioti naktim, nes vielutė nėra gerai - sakė, kad dantys natūraliai per dieną juda pas visus, o su ta vielute nebėra judėjimo, o sukandant dantys turi judėti.

Ar Damušienė taip sakė?

Iš tiesų dar išsamiai dėl to, ką geriausia po gydymo daryti nesidomėjau. Bet po gydymo man visiems priekiniams viršuje reikės estetinio plombavimo (prieš viską buvo tvarkytos nutrupėjusios dantų apačios, o dabar kai pagal šaknis dantys išsilygino, apačios nebeatrodo lygios, švelniai tariant), tai nežinau, kaip su tomis kapomis. Nebent jas tik po estetinio plombavimo atlieti...
Atsakyti
Gal kas galetu parekomenduoti gera ir nebrangu ortodonta Vilniuje?? aciu
Atsakyti
QUOTE(avatare @ 2017 03 28, 17:53)

kazkaip abejoju, kad pavyktu vilniuj rast gera ir nebrangu smile.gif visi geri jau turi uzsitarnave varda ir nedaro pigiai, vistiek paklausa pas juos milziniska... ir geriau siuo reikalu netaupyt. gal kazkam gerai padarys ir pigiau, bet kitam gali taip ir nepasisekt...
Atsakyti

Ar Damušienė taip sakė?

Iš tiesų dar išsamiai dėl to, ką geriausia po gydymo daryti nesidomėjau. Bet po gydymo man visiems priekiniams viršuje reikės estetinio plombavimo (prieš viską buvo tvarkytos nutrupėjusios dantų apačios, o dabar kai pagal šaknis dantys išsilygino, apačios nebeatrodo lygios, švelniai tariant), tai nežinau, kaip su tomis kapomis. Nebent jas tik po estetinio plombavimo atlieti...

Ne, man taip sakė Bobinienė. Ir dar Dzedulionienė sakė, kad po ortodontinio gydymo reikės išimamų retencinių aparatų. Tik Neverauskienė sakė, kad reikės ir vielučių, ir išimamų  :hmm: 

Man irgi reikės estetinio plombavimo, nors nėra taip, kad labai nelygūs paviršiai, bet gerai ir neatrodo... Tai irgi dar iki galo nesidomėjau kaip bus su tom kapom, nes dar ilgai su breketais teks būti  :) 

Atsakyti

Egidijus Kirkutis, berods, yra vienas iš nebrangesnių ortodontų  :) Pati pas jį nebuvau, nes kol sulaukiau eilės, tai jau buvau spėjusi visur kitur apeiti ir dar breketus užsidėti  :D 

Atsakyti
Sveikos, noriu paklausti - gal kas lankesi Antakalnio stomatologijos centre, kokie atsiliepimai? Pas koki gydytoja rekomenduotumete kreiptis? Kainos ju ziuriu zemesnes, negu kitose klinikose.
Atsakyti
Čia toks vienas klausimėlis patyrusioms: tai nuėmus breketus tas vielutes arba kapas reik nešiot visą gyvenimą? Ar tik kurį laiką?
Atsakyti