Reikia stebeti, cia akcijine kaina, paprastai ir brangiai buna.
Reikia stebeti, cia akcijine kaina, paprastai ir brangiai buna.
Labas, gydytoja pradžiugino, kad gydymas padarė maximumą, ir man liko nešiot viršuj 6 mėn dabar trukdo apatiniai-jų netaisyklinga padėtis, gegužės mėn dėsiu apačioj....
Labas, gydytoja pradžiugino, kad gydymas padarė maximumą, ir man liko nešiot viršuj 6 mėn dabar trukdo apatiniai-jų netaisyklinga padėtis, gegužės mėn dėsiu apačioj....
Sveikinimai, kad jau gydymas juda link pabaigos
Oops, čia ne šiai temai žintuė
O aš jau viršutiniam žandikauliui gavau storesnį lanką
Ar Damušienė taip sakė?
Iš tiesų dar išsamiai dėl to, ką geriausia po gydymo daryti nesidomėjau. Bet po gydymo man visiems priekiniams viršuje reikės estetinio plombavimo (prieš viską buvo tvarkytos nutrupėjusios dantų apačios, o dabar kai pagal šaknis dantys išsilygino, apačios nebeatrodo lygios, švelniai tariant), tai nežinau, kaip su tomis kapomis. Nebent jas tik po estetinio plombavimo atlieti...
kazkaip abejoju, kad pavyktu vilniuj rast gera ir nebrangu visi geri jau turi uzsitarnave varda ir nedaro pigiai, vistiek paklausa pas juos milziniska... ir geriau siuo reikalu netaupyt. gal kazkam gerai padarys ir pigiau, bet kitam gali taip ir nepasisekt...
Ar Damušienė taip sakė?
Iš tiesų dar išsamiai dėl to, ką geriausia po gydymo daryti nesidomėjau. Bet po gydymo man visiems priekiniams viršuje reikės estetinio plombavimo (prieš viską buvo tvarkytos nutrupėjusios dantų apačios, o dabar kai pagal šaknis dantys išsilygino, apačios nebeatrodo lygios, švelniai tariant), tai nežinau, kaip su tomis kapomis. Nebent jas tik po estetinio plombavimo atlieti...
Ne, man taip sakė Bobinienė. Ir dar Dzedulionienė sakė, kad po ortodontinio gydymo reikės išimamų retencinių aparatų. Tik Neverauskienė sakė, kad reikės ir vielučių, ir išimamų
Man irgi reikės estetinio plombavimo, nors nėra taip, kad labai nelygūs paviršiai, bet gerai ir neatrodo... Tai irgi dar iki galo nesidomėjau kaip bus su tom kapom, nes dar ilgai su breketais teks būti
Gal kas galetu parekomenduoti gera ir nebrangu ortodonta Vilniuje?? aciu
Egidijus Kirkutis, berods, yra vienas iš nebrangesnių ortodontų Pati pas jį nebuvau, nes kol sulaukiau eilės, tai jau buvau spėjusi visur kitur apeiti ir dar breketus užsidėti