Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai 67 tema

Sveiki visi,

Noriu paklausti -ar pirkote kazkas irigatoriu? Jei taip tai kur smile.gif bandziau uzsisakyti is Waterpik, tik kazkaip labai jau jie ilgai neatsako man...
Atsakyti

Sveiki visi,

Noriu paklausti -ar pirkote kazkas irigatoriu? Jei taip tai kur smile.gifbandziau uzsisakyti is Waterpik, tik kazkaip labai jau jie ilgai neatsako man...

Labas :) 

Aš turiu, pirkau mikrodelta.lt, tik ten pristatymas kosmosą kainuoja  :blink:  Pirkau Panasonic bevielį, kainavo apie 31 eurą, vis dar veikia  :D​ 

Atsakyti

O klausykit, kadangi konsultacijai jau užsirašiau, gal iš patirties patarsit ką būtinai reikia išsiaiškinti nuėjus, kokių klausimų paklausti? unsure.gif
Man viskas dar labai labai nauja 4u.gif

Na, svarbiausia matyt išsiaiškinti kokie breketai geriausiai tinka jūsų atvejui, kokia bus galutinė kaina breketų ir uždėjimo, kiek maždaug truks ortodontinis gydymas, kiek kainuos reguliarūs apsilankymai ir kiek kainuos lankų keitimas, kas kiek laiko reikės papildomai lankytis paveržimams, ką gali tekti naudoti gydymo eigoje (elastikai ir pan.), ko reiktų įsigyti breketų priežiūrai (gal jie nemokamai dovanų duos :D), kiek laiko prieš dedant pasidaryti higieną. Na lyg ir viskas, besikalbant matyt dar atsiras klausimų :)​  

Atsakyti
QUOTE(Kisulita @ 2017 03 14, 17:22)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Rcoon" data-cid="71493116" data-time="1489035665"><div><p>O klausykit, kadangi konsultacijai jau užsirašiau, gal iš patirties patarsit ką būtinai reikia išsiaiškinti nuėjus, kokių klausimų paklausti? vartotojo įkelta nuotrauka
Man viskas dar labai labai nauja vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p></p><p>Na, svarbiausia matyt išsiaiškinti kokie breketai geriausiai tinka jūsų atvejui, kokia bus galutinė kaina breketų ir uždėjimo, kiek maždaug truks ortodontinis gydymas, kiek kainuos reguliarūs apsilankymai ir kiek kainuos lankų keitimas, kas kiek laiko reikės papildomai lankytis paveržimams, ką gali tekti naudoti gydymo eigoje (elastikai ir pan.), ko reiktų įsigyti breketų priežiūrai (gal jie nemokamai dovanų duos biggrin.gif), kiek laiko prieš dedant pasidaryti higieną. Na lyg ir viskas, besikalbant matyt dar atsiras klausimų smile.gif​  </p>

Ačiū labai! 4u.gif
Atsakyti

Labas, kas kiek laiko vaikštot pas ortodontą? mano jau 3,5 mėn nebūta  ir šeštadieny eisiu po tokio ilgo laiko...kažkaip keista kad taip ilgai gydytoja tęsdavo "pasimatymus".....

Atsakyti
QUOTE(Editulka23 @ 2017 03 12, 10:36)
Sveiki visi,

Noriu paklausti -ar pirkote kazkas irigatoriu? Jei taip tai kur smile.gif bandziau uzsisakyti is Waterpik, tik kazkaip labai jau jie ilgai neatsako man...

Man irgi jie neatsako... Nesuinteresuoti parduoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(braske09 @ 2017 03 15, 14:19)
<p>Labas, kas kiek laiko vaikštot pas ortodontą? mano jau 3,5 mėn nebūta  ir šeštadieny eisiu po tokio ilgo laiko...kažkaip keista kad taip ilgai gydytoja tęsdavo "pasimatymus".....</p>

Pirmas vizitas pas mane buvo po 7 savaiciu, antra paskyre taip pat po 7 savaiciu, o veliau sake taip daznai nesusitikinesim biggrin.gif
Atsakyti

Labas, kas kiek laiko vaikštot pas ortodontą? mano jau 3,5 mėn nebūta  ir šeštadieny eisiu po tokio ilgo laiko...kažkaip keista kad taip ilgai gydytoja tęsdavo "pasimatymus".....

Mano klinikoje tai reikia griežtai kas 6 savaites pasirodyti  :)  Bent jau man taip reikia, kitom pacientėm gal rečiau  :hmm:​ 

Atsakyti

Man irgi jie neatsako... Nesuinteresuoti parduoti biggrin.gif

Boots.com waterpik'ai pigesni, tai jeigu turite pažįstamų Anglijoje, kurie galėtų parvežti, galite iš ten užsisakyti  :)  Berods ten jiems ir neblogų akcijų kartais būna  :)

Atsakyti
QUOTE(Kisulita @ 2017 03 16, 10:46)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="sky-blue eyes" data-cid="71508361" data-time="1489606488"><div><p>Man irgi jie neatsako... Nesuinteresuoti parduoti vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p></p><p>Boots.com waterpik'ai pigesni, tai jeigu turite pažįstamų Anglijoje, kurie galėtų parvežti, galite iš ten užsisakyti  smile.gif  Berods ten jiems ir neblogų akcijų kartais būna  smile.gif​</p>

AS pirkau is airisko boots, apie 50e mokejau.
Atsakyti

AS pirkau is airisko boots, apie 50e mokejau.

Tai pigiau nei Lietuvoje, nes čia kainos berods nuo 75 eurų prasideda  :)​ 

Atsakyti
o as kaip tik is waterpiko ir nuspirkau irigatoriu! nu ziauriai patenkinta ir man iskart paskambino vos jiems parasiau biggrin.gif o kita diena ir atveze biggrin.gif tik kai atveze, Marius regis, pasigyre, kad zmona tuoj gimdys (nes pamate mano dukriuka), tai va gal pagimde, tai ir biski nuo darbo atitolo biggrin.gif nes cia pries kelias sav kaip tik viskas buvo...
Atsakyti