Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai 67 tema

gavau irigatoriu sian! iki breketu net nezinojau, kad tokie egzistuoja... jau laukiu, kada dantis valysiuos biggrin.gif nes su paprastu sepeteliu ir siulu, tai uzsimucinau valytis... dar elektrini dantu sepeteli noriu isigyt, bet reik, kad buuuutinai butu super minksti sereliai ir tik sukamaisiais judesiais valytu, gal kuri patars?
Atsakyti
Sveikos, pagaliau susikaupiau ir nusprendžiau, kad reikėjo seniai, bet dabar jau tikrai laikas breketams.

Noriu Damon Clear - tikiuos, jie mažiausiai pastebimi bus.

Gal galite rekomenduoti kvalifikuotą ortodontą Vilniuje, kuris turėtų patirties būtent su Damon breketais?

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rcoon @ 2017 03 07, 18:25)
Sveikos, pagaliau susikaupiau ir nusprendžiau, kad reikėjo seniai, bet dabar jau tikrai laikas breketams.

Noriu Damon Clear - tikiuos, jie mažiausiai pastebimi bus.

Gal galite rekomenduoti kvalifikuotą ortodontą Vilniuje, kuris turėtų patirties būtent su Damon breketais?

Ačiū  4u.gif

Budriene denticijoj smile.gif pati pas ja konsultuotis nuejau pasiklausius geru atsiliepimu ir po konsultacijos likau ir as patenkinta, pasiulytu planu (y)
as pati apie damon galvojau galvojau, po to nusprendziau pataupyt, visi man tie breketai matomi biggrin.gif damon kazkaip graziau matomi tiesiog biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(M_A @ 2017 03 08, 10:08)
Budriene denticijoj smile.gif pati pas ja konsultuotis nuejau pasiklausius geru atsiliepimu ir po konsultacijos likau ir as patenkinta, pasiulytu planu (y)
as pati apie damon galvojau galvojau, po to nusprendziau pataupyt, visi man tie breketai matomi biggrin.gif damon kazkaip graziau matomi tiesiog biggrin.gif

Ačiū labai! smile.gif
Aš puikiai suprantu, kad nematomų nėra, na gal nebent liežuviniai, bet šveplavimo vis tiek nepaslėpsi biggrin.gif
Pas mane kadangi darbas nuolatinis bendravimas, tai norisi labai kuo estetiškesnį sprendimą turėti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rcoon @ 2017 03 08, 08:34)
Ačiū labai! smile.gif
Aš puikiai suprantu, kad nematomų nėra, na gal nebent liežuviniai, bet šveplavimo vis tiek nepaslėpsi biggrin.gif
Pas mane kadangi darbas nuolatinis bendravimas, tai norisi labai kuo estetiškesnį sprendimą turėti smile.gif

O as zinokit pakeiciau nuomone pamacius tuos clear gyvai. Mano buvo Damon paprasti. Tie paprasti iskart matosi, kad zmoggus su breketais, o Clear, jei zmogus nezino, kad tu su breketais, tai is toliau atrod, kad ar nevalyti dantys, as sugede, kazkas prilipe biggrin.gif Man jau geriau iskart aisku, kad yra breketai, jokio cia baisumo siais laikais.
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2017 03 08, 12:08)
O as zinokit pakeiciau nuomone pamacius tuos clear gyvai. Mano buvo Damon paprasti. Tie paprasti iskart matosi, kad zmoggus su breketais, o Clear, jei zmogus nezino, kad tu su breketais, tai is toliau atrod, kad ar nevalyti dantys, as sugede, kazkas prilipe biggrin.gif Man jau geriau iskart aisku, kad yra breketai, jokio cia baisumo siais laikais.

Hmm, čia mintis verčianti susimąstyti biggrin.gif
Na mano pasirinkimas kol kas visiškai internetinis, gal tikrai pamatysiu gyvai, pašnekėsiu su gydytoja ir viskas apsivers rolleyes.gif
Jau užsirašiau konsultacijai pas Budrienę! 4u.gif
Atsakyti

gavau irigatoriu sian! iki breketu net nezinojau, kad tokie egzistuoja... jau laukiu, kada dantis valysiuos biggrin.gifnes su paprastu sepeteliu ir siulu, tai uzsimucinau valytis... dar elektrini dantu sepeteli noriu isigyt, bet reik, kad buuuutinai butu super minksti sereliai ir tik sukamaisiais judesiais valytu, gal kuri patars?

Hmm, nežinau kaip čia su tais šereliais  :hmm: Na aš turiu Oral-b patį pigiausią el. prietaisą, o ant jo mauti antgalius su šereliais perku atskirai kokius noriu  :)​ 

Atsakyti

Ačiū labai! smile.gif

Antakalnio stomotologijos centre deda metalinius breketus, bet jie yra padengti rodžiu ir gerokai šviesesni ir nespindi metalu, toks pigesnis variantas nei damon clear ir mažiau pastebimi  :D​ 

Atsakyti

Gali... Mano pusseserei tik išimamas ir davė, bet kaip taisyklė žmonės tų išimamų pakankamai sąžiningai nenešioja - ir ji ne išimtis, apatiniai jai pastebimai išjudėjo atgal į savo vietas po breketų išėmimo, viršutiniai mažiau.

Atkentėjus bjauriausią dalį, kai breketai uždėti, gal jau kaip nors galima iškęsti ir tą lengvesniąją su vielute vidinėje pusėje - jos bent šypsantis nesimato... Kažin kiek dabar atiduočiau, kad galėčiau šypsotis kaip prieš breketus, šypsena su geležine burna grožio tikrai neprideda...

Mano draugė sakė, kad jai po to vielutės po kelių metų burnoje neliko nė vieno sveiko danties. Sakė, nerealiai apnašos ir akmenys kaupėsi, odontologė labai rekomendavo išsiimti tą gerį  :unsure: 

Mano ortodotondė sakė, kad man duos kapas visam gyvenimui nešioti naktim, nes vielutė nėra gerai - sakė, kad dantys natūraliai per dieną juda pas visus, o su ta vielute nebėra judėjimo, o sukandant dantys turi judėti. O kita ortodontė sakė, kad reikia vielutes dėti sutvirtinimui, nes taip rekomenduoja ortodontų asociacija, nes išimamus galima pamiršti ar pamesti. Na jeigu norėsiu vielučių, tai įklijuos vielutes, tai kol kas dar neapsisprendžiau kaip čia geriau padarius :hmm: 

Man tai netrukdo šypsena su metalu, kažkaip jau ir pamiršau savo breketus, prisimenu tik tada, kai kalbant pastebiu, kad žmonės vis nuleidžia akis ir pažiūri į dantis :D​  

Atsakyti

bet gera dieta tie breketai! apie uzkandziavima net negalvoju, nes zudo tas maisto prilindimas visur... ir su dantu siulu tik cia perskaicius supratau, kaip galima valytis! man tarpdanciu sepetelis net maziausias i tarpa nelenda verysad.gif zodziu, gera tema! biggrin.gif

Aš ir galvojau, kad gera dieta, nes iš pradžių erzino, kad visur prilenda maisto, o po to tingėjau valytis dantis po valgymo, tai valgiau retai :D Bet dabar kai apsipratau, tai net priaugau svorio kai pradėjau valgyti normaliai  :D​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kisulita: 08 kovo 2017 - 14:02
O klausykit, kadangi konsultacijai jau užsirašiau, gal iš patirties patarsit ką būtinai reikia išsiaiškinti nuėjus, kokių klausimų paklausti? unsure.gif
Man viskas dar labai labai nauja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kisulita @ 2017 03 08, 15:01)
Aš ir galvojau, kad gera dieta, nes iš pradžių erzino, kad visur prilenda maisto, o po to tingėjau valytis dantis po valgymo, tai valgiau retai biggrin.gif Bet dabar kai apsipratau, tai net priaugau svorio kai pradėjau valgyti normaliai  biggrin.gif​ 

savaite praejo ir as jau apsipratau ir picas kemsu biggrin.gif tik dar atsikast pati negaliu, tai kebabai ar hamburgeriai dar nepasiekiami biggrin.gif va viesumoj tik dar nesinori valgyt, nes nuprilenda meleonai man visko...

QUOTE(Rcoon @ 2017 03 09, 08:01)
O klausykit, kadangi konsultacijai jau užsirašiau, gal iš patirties patarsit ką būtinai reikia išsiaiškinti nuėjus, kokių klausimų paklausti? unsure.gif
Man viskas dar labai labai nauja  4u.gif

as kai nuejau i konsultacija, man taip tiesiai sviesiai viska susake, kad nei vieno klausimo nekilo... iskart pasake, kaip kada ka reik daryt ir kokius variantus turiu biggrin.gif
Atsakyti