Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai 67 tema

QUOTE(braske09 @ 2017 02 24, 07:59)
<p>Labas, man kur breketų pati pabaiga - vielutė taip atsikišusi, kad siaubingai drąsko žandą. Pas ortodontę tik kovo18d, ką patartumėt daryt?
</p>

Greiciausiai islindo is kitos puses breketo, man tai buvo, pameginkit pastumti ta viela atsargiai. As vaiksciojau vatos guza uzsikisus, kol sugebejau istumt.
Atsakyti

Greiciausiai islindo is kitos puses breketo, man tai buvo, pameginkit pastumti ta viela atsargiai. As vaiksciojau vatos guza uzsikisus, kol sugebejau istumt.

Net nežinau ar apie tą patį kalbam, berod anksčiau gydytoja dėdamo blombos, kad nedrąskytų, o dabar net nepastebėjau-ar čia ta plomba nukrito, ar čia ji man taip iš kažkur išlindo, ar čia taip atsilenkė.... noris kokį kramtomos gumos gabalėlį užsikišt :)

Atsakyti
QUOTE(braske09 @ 2017 02 24, 12:02)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="tute28" data-cid="71464005" data-time="1487925232"><div><p>Greiciausiai islindo is kitos puses breketo, man tai buvo, pameginkit pastumti ta viela atsargiai. As vaiksciojau vatos guza uzsikisus, kol sugebejau istumt.</p></div></blockquote><p>Net nežinau ar apie tą patį kalbam, berod anksčiau gydytoja dėdamo blombos, kad nedrąskytų, o dabar net nepastebėjau-ar čia ta plomba nukrito, ar čia ji man taip iš kažkur išlindo, ar čia taip atsilenkė.... noris kokį kramtomos gumos gabalėlį užsikišt smile.gif
</p>

Paskambinkit ir pasakykit, kad labai drasko lankas, tikrai priims artimiausią dieną tam vienos minutės vizitui smile.gif
Atsakyti

Paskambinkit ir pasakykit, kad labai drasko lankas, tikrai priims artimiausią dieną tam vienos minutės vizitui smile.gif

Bėda tame, kad gydytoja yra atvažiuojanti, ir jos artimiausias vizitas bus kovo  18d....

Atsakyti
QUOTE(braske09 @ 2017 02 24, 21:01)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Yoti" data-cid="71465615" data-time="1487958673"><div><p>Paskambinkit ir pasakykit, kad labai drasko lankas, tikrai priims artimiausią dieną tam vienos minutės vizitui vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Bėda tame, kad gydytoja yra atvažiuojanti, ir jos artimiausias vizitas bus kovo  18d....</p>

Tai gal toje pačioje klinikoje yra bendros praktikos gydytojas odontologas, kuris gali užlenkti lanką? Ten visiškai paprasta, nereikia būti ortodontu tą padaryt. Jei jie atsisako, gal būtų kita klinika su ortodontu Jūsų mieste, kuri sutiktų palenkti lanką...?
Atsakyti

Man minejo, kad mazdaug kas 3 menesius

Man irgi minėjo, kad kas 3 mėnesius...

Atsakyti

As ejau kas 3-4men, bet vien del to, kad man juodavo dantys, aiskino, kodel, bet nepamenu tiksliai mineralai rinkosi, ar kazkas tokio, ko paprastai nebudavo. As itariu, nuo breketu metalu, nezinau, ar taip imanoma, nes valiau saziningai, nuemus niekas nebejuoduoja. Siaqip eiciau kas 5-6men, ne dazniau, nera gerai ta higiena taip daznai.

Kas jau po breketu, ar vis dar nesiojat tas vielutes is viadaus? Man taip aiskiai nepasake, jinai amzinai ar, ne? Kaip ji mane erzina.... unsure.gif

Aš irgi galvoju kas 6 mėn. eiti, nors žiūrėsiu ką pasakys ortodontė per kitą vizitą  :unsure: 

Dėl vielučių, gal gali ortodontė vietoj jų duoti išimamas plokšteles? Tikiu, kad erzina, iš vidinės pusės juk yra, man liežuvį erzintų...

Atsakyti

Net nežinau ar apie tą patį kalbam, berod anksčiau gydytoja dėdamo blombos, kad nedrąskytų, o dabar net nepastebėjau-ar čia ta plomba nukrito, ar čia ji man taip iš kažkur išlindo, ar čia taip atsilenkė.... noris kokį kramtomos gumos gabalėlį užsikišt :)

Aš turėjau tokią pačią problemą, tai su replytėm vielutės galą šiek tiek nusukau nuo žando  :4u:  Nors vis tiek dirgina žandą, bet uždėjus truputį vaško nieko nesijaučia  :)​  Gerai, kad tuoj antras vizitas, sutvarkys tą velnią...

Atsakyti

Beje, kaip dažnai tarpdančius valote su siūlu? Man ortodontė sakė po kiekvieno valgio, ar jums taip pat nurodė ir ar taip dažnai ir valote?  :)​ 

Atsakyti
Sveikos! jungiuosi! perskaiciau tik sia tema, bet ir tai radau atsakyma i man rupima klausima!
dabar prisitatau smile.gif esu is vilniaus, "breketuojuos" pas Budriene, vienintele ortodonte, kuri neliepe iltiniu rautis... tad teko issiraut tik visus protinius ir vsio, 02 28 uzdejo virsu... nuotaikos kol kas nekokios biggrin.gif tikejaus baisaus skausmo ir pan, bet siaip ramybej jokio skausmo, tik didziulis nepatogumas! nesitikejau, kad taip vargins tie breketai... laukiu kaip isganymo kol sueis savaite, nes tikiu, kad tada busiu apsipratus ir viskas bus daug geriau biggrin.gif dar uzdejo plomba sakandziui aukstinti, tai ir zudo mane ji... kramtyt net nebandau... neiseina ir per ta plomba ir skauda dantis judint biggrin.gif siaip niekur netrina, tik ta vielute vienoj pusej palikta trina... jau galvojau, gal pamirso man ja nukirpt ar dar ka biggrin.gif bet kazkas cia uzsimine apie jas ir kad galima replem pasukt ir ramu man pasidare biggrin.gif
bet gera dieta tie breketai! apie uzkandziavima net negalvoju, nes zudo tas maisto prilindimas visur... ir su dantu siulu tik cia perskaicius supratau, kaip galima valytis! man tarpdanciu sepetelis net maziausias i tarpa nelenda verysad.gif
zodziu, gera tema! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kisulita @ 2017 02 27, 22:49)
Dėl vielučių, gal gali ortodontė vietoj jų duoti išimamas plokšteles? Tikiu, kad erzina, iš vidinės pusės juk yra, man liežuvį erzintų...

Gali... Mano pusseserei tik išimamas ir davė, bet kaip taisyklė žmonės tų išimamų pakankamai sąžiningai nenešioja - ir ji ne išimtis, apatiniai jai pastebimai išjudėjo atgal į savo vietas po breketų išėmimo, viršutiniai mažiau.

Atkentėjus bjauriausią dalį, kai breketai uždėti, gal jau kaip nors galima iškęsti ir tą lengvesniąją su vielute vidinėje pusėje - jos bent šypsantis nesimato... Kažin kiek dabar atiduočiau, kad galėčiau šypsotis kaip prieš breketus, šypsena su geležine burna grožio tikrai neprideda...
Atsakyti
Man po breketu uzklijavo vielute tik ant apatiniu ir dar ploksteles dave tiek virsui, tiek apaciai. Nuimti breketai man liepos men, tai saziningai ploksteles deduosi nakciai iki dabar, apacioj tik kelis kart neisidejau. Kai sueis metai po breketu, turbut prasysiu, kad man vielute nuimtu, labai jau ji mane erina ir apnasos kaupiasi.

M_A svekinimai izengus i breketuotu pasauli biggrin.gif Bus, tikrai bus geriau rolleyes.gif 4u.gif
Atsakyti