</p>
Greiciausiai islindo is kitos puses breketo, man tai buvo, pameginkit pastumti ta viela atsargiai. As vaiksciojau vatos guza uzsikisus, kol sugebejau istumt.
Greiciausiai islindo is kitos puses breketo, man tai buvo, pameginkit pastumti ta viela atsargiai. As vaiksciojau vatos guza uzsikisus, kol sugebejau istumt.
Net nežinau ar apie tą patį kalbam, berod anksčiau gydytoja dėdamo blombos, kad nedrąskytų, o dabar net nepastebėjau-ar čia ta plomba nukrito, ar čia ji man taip iš kažkur išlindo, ar čia taip atsilenkė.... noris kokį kramtomos gumos gabalėlį užsikišt
As ejau kas 3-4men, bet vien del to, kad man juodavo dantys, aiskino, kodel, bet nepamenu tiksliai mineralai rinkosi, ar kazkas tokio, ko paprastai nebudavo. As itariu, nuo breketu metalu, nezinau, ar taip imanoma, nes valiau saziningai, nuemus niekas nebejuoduoja. Siaqip eiciau kas 5-6men, ne dazniau, nera gerai ta higiena taip daznai.
Kas jau po breketu, ar vis dar nesiojat tas vielutes is viadaus? Man taip aiskiai nepasake, jinai amzinai ar, ne? Kaip ji mane erzina....
Aš irgi galvoju kas 6 mėn. eiti, nors žiūrėsiu ką pasakys ortodontė per kitą vizitą
Dėl vielučių, gal gali ortodontė vietoj jų duoti išimamas plokšteles? Tikiu, kad erzina, iš vidinės pusės juk yra, man liežuvį erzintų...
Net nežinau ar apie tą patį kalbam, berod anksčiau gydytoja dėdamo blombos, kad nedrąskytų, o dabar net nepastebėjau-ar čia ta plomba nukrito, ar čia ji man taip iš kažkur išlindo, ar čia taip atsilenkė.... noris kokį kramtomos gumos gabalėlį užsikišt
Aš turėjau tokią pačią problemą, tai su replytėm vielutės galą šiek tiek nusukau nuo žando Nors vis tiek dirgina žandą, bet uždėjus truputį vaško nieko nesijaučia Gerai, kad tuoj antras vizitas, sutvarkys tą velnią...