Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai 67 tema

QUOTE(Lisistratė @ 2017 04 05, 15:47)
Čia toks vienas klausimėlis patyrusioms: tai nuėmus breketus tas vielutes arba kapas reik nešiot visą gyvenimą? Ar tik kurį laiką?

Turbut priklauso nuo situacijos, amziaus, dantu, sakandzio bukles... bet vielutes greiciausiai visam gyvenimui. Ploksteles gal po kokiu metu galima retint, ne kas dien detis. Kiekvienam skirtingai turbut
Atsakyti
tute28, dėkoju už atsakymą.
Atsakyti
Laba diena, merginos. Pas kuriuos ortodontus pasiulytumet uzsiregistruoti konsultacijai Kaune? Kadangi naujai domiuosi breketais, paskaitinejau tik sia ir ankstesne temele, bet apie gydytojus daug neradau, gal patarsit, kurie siame forume buvo aptarti daugiausiai ir minimi tik teigiamai? 4u.gif
Beje, pries konsultacija turbut butina pasidaryti dantu nuotrauka?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bimbaM: 18 balandžio 2017 - 15:00
QUOTE(bimbaM @ 2017 04 18, 14:59)
Laba diena, merginos. Pas kuriuos ortodontus pasiulytumet uzsiregistruoti konsultacijai Kaune? Kadangi naujai domiuosi breketais, paskaitinejau tik sia ir ankstesne temele, bet apie gydytojus daug neradau, gal patarsit, kurie siame forume buvo aptarti daugiausiai ir minimi tik teigiamai?  4u.gif
Beje, pries konsultacija turbut butina pasidaryti dantu nuotrauka?

As rekomenduociau gyd. R. Damusiene
http://www.ortodonti.../?lang=1&id=237
Atsakyti

Sveiki, ar yra čia tvarkančių dantis ir sakandi nauja invisalgin sistema? Aciu.

Atsakyti
QUOTE(edita.s @ 2017 05 24, 17:28)
<p>Sveiki, ar yra čia tvarkančių dantis ir sakandi nauja invisalgin sistema? Aciu.</p>

Yra smile.gif
Atsakyti

Yra smile.gif

parasiau Jums az  :4u:​ 

Atsakyti
laba diena mergaites...na ir as jungsiuosi i jus i buri, labai daug skaiciau, nemazai radau informacijos, pati ieskojau skambinau i klinikas ir panasiai..na mano kol kas paskutinis apsisprendimas Damusiene ortodonte, paliko gera ispudi. pas mane blogas sakandis. taciau patys dantys atrodo kad tiesus..manau kad desiuosi paprastus metalinius bereketus, arba tuos beligaturinius metalinius. nzn matysiu vietoj. reikes rauti protini dant kuris guli ir jo visiskai nematyti tai teks ten pjauti ir taip toliua, bet as pasiruosus smile.gif)) bijoti nebijau kaip tik turbut noriu labai...matysim kas is to iseis...
Atsakyti
Sveikos,
Norejau paklausti ar yra turinciu karuneles? Ar netrukdo deto breketus? Breketu dar neturiu, tik galvoju...Kaip issirinkote gydytoja? Gyvenu ne Lt, tai rekomendacijos netinka ir kai i nauja miesta persikrausciau, neturiu net pazistamu, kurie cia kazka galetu rekomenduoti...
Tos, kurios jau ilgai breketus nesioja, ar nesigailite? Ne perdaug vargo???

Atsakyti
Klausimas besilankancioms pas R.Damusiene Kaune.

Issirinkau ja kaip viena is geriausiu variantu.
Darba atlieka gerai, atrodo.... Pusmeti lankausi.

Bet man keista, kad zodi reikia isplesti is jos. Niekada pati nekomentuoja situacijos, neaptaria progreso, visiskai nieko. Atsako tik i klausimus, kuriuos uzduodu ir tai neissamiai ir lakoniskai. Cia tokia asmenybe ar nesu megstama paciente... ?
Atsakyti

Sveikos, breketuotos :) As noriu prisijungti prie jusu ;) Nuo birzelio 19 esu pasikauscius virsutini zandikauli, po menesio laukia apatinis. Kartu grazet smagiau. Tiesa, man jau 35, tai nesioti breketus teks apie 2-2,5 metu...

Atsakyti
QUOTE(Eliza @ 2017 06 25, 18:33)
<p>Sveikos, breketuotos smile.gif As noriu prisijungti prie jusu ;) Nuo birzelio 19 esu pasikauscius virsutini zandikauli, po menesio laukia apatinis. Kartu grazet smagiau. Tiesa, man jau 35, tai nesioti breketus teks apie 2-2,5 metu...</p>

Sveika istojus i breketuotu buri 4u.gif Del amziaus ne visada tiesa, man tiek pat, sake 2m nesiosiu, ar ilgiau, bet nesiojau 1.8m. Taip kad kiekvienam invidualiai, kaip ir skausmas nuo amziaus nepriklauso. 4u.gif
Atsakyti