Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware išparduotuvė

Sveiki! Gal kas turi parduoti violetinį rinkinį: buteliuką+priešpiečių dėžutę kuo pigiau (iki 10 Eur)? Vilniuje

Atsakyti

Sveikutės, ieškau už priimtiną kainą Ilumina  mažujų dubenukų ;)

Atsakyti
Ieškau servofikso mainais.
Atsakyti
Ieškau mainais akcijinio Ultra pro 3.5 l ir akcijinio Servofikso.
Atsakyti
Keičiuvartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka į dubenėlius
Atsakyti
Gal patartumėt , kuo išplauti buteliukus ? 4u.gif kažkaip greitai lyg peleėsio kvapas atsiranda unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zibuteg @ 2018 09 17, 21:29)
Gal patartumėt , kuo išplauti buteliukus ? 4u.gif  kažkaip greitai lyg peleėsio kvapas atsiranda  unsure.gif

nelaikyti uždarius, o šeip druska ir actas ryžiai
Atsakyti

Su soda ir druska, bet geriausias variantas - tai Tupperware šepetys ;)

Pati turiu ir labai džiugina, jokio kvapo gertuvėse neliko ;) greitesnis variantas šepetys

Atsakyti
Ar Tupperware turi indelių rinkinių, kaip kad yra šaldymui įvairių dydžių? Bet man nereikia šaldymui, tiesiog maisto susidėjimui į darbą, arba laikyti šaldytuve. Aš turiu senus šaldymui, prisitraukę kvapų, pakeitę spalvą nuo maisto, galbūt juos galima pakeisti? Ačiū atsakiusioms.
Atsakyti
QUOTE(RIJADA @ 2018 09 18, 00:54)
Ar Tupperware turi indelių rinkinių, kaip kad yra šaldymui įvairių dydžių? Bet man nereikia šaldymui, tiesiog maisto susidėjimui į darbą, arba laikyti šaldytuve. Aš turiu senus šaldymui, prisitraukę kvapų, pakeitę spalvą nuo maisto, galbūt juos galima pakeisti? Ačiū atsakiusioms.

tikrai yra, as pati pikrausi, juops galima ir i saldikli deti ir i saldytuva ar maistuo i darba nestis 4u.gif

as maista i darba juose nesuosi ir dedu i sladutuva, nu man labai jie smile.gif emiau kur dvi dezutes su roziniais dangteliais, dvi statesnes su geltonais dangteliais, viena pailga zema su zaliu danteliu ji staciakmpe didesne, bet zemesne 4u.gif Man ju per akis.

mokejau 22 eur, tik pas mane roziniai dangteliai mazesni, didesni (aukstesnis) su geltonais
Saldymo dezuciu rinkinukas
2 po 450ml
2 po 1.1l
1 po 1l

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 18 rugsėjo 2018 - 09:24
QUOTE(kriisti @ 2018 09 18, 09:24)
tikrai yra, as pati pikrausi, juops galima ir i saldikli deti ir i saldytuva ar maistuo i darba nestis  4u.gif

Aš tą viską žinau, pati tokius turiu jau daug metų, tik dar kitų spalvų jie buvo. Ne to klausiau mirksiukas.gif Klausiau, ar yra kažkas panašaus, tik ne šaldikliui skirti. O jei nėra, norėčiau tuos pasikeisti, nes garantija duodama daugybei metų ir žinau, kad juos keičia. Tik va kur ir kaip.
Atsakyti
QUOTE(RIJADA @ 2018 09 18, 16:05)
Aš tą viską žinau, pati tokius turiu jau daug metų, tik dar kitų spalvų jie buvo. Ne to klausiau  mirksiukas.gif Klausiau, ar yra kažkas panašaus, tik ne šaldikliui skirti.  O jei nėra, norėčiau tuos pasikeisti, nes garantija duodama daugybei metų ir žinau, kad juos keičia. Tik va kur ir kaip.

vauu aciu uz info 4u.gif
Atsakyti