Sveiki! Gal kas turi parduoti violetinį rinkinį: buteliuką+priešpiečių dėžutę kuo pigiau (iki 10 Eur)? Vilniuje
Ieškau servofikso mainais.
Ieškau mainais akcijinio Ultra pro 3.5 l ir akcijinio Servofikso.
Gal patartumėt , kuo išplauti buteliukus ? kažkaip greitai lyg peleėsio kvapas atsiranda
QUOTE(zibuteg @ 2018 09 17, 21:29)
Gal patartumėt , kuo išplauti buteliukus ? kažkaip greitai lyg peleėsio kvapas atsiranda
nelaikyti uždarius, o šeip druska ir actas ryžiai
Ar Tupperware turi indelių rinkinių, kaip kad yra šaldymui įvairių dydžių? Bet man nereikia šaldymui, tiesiog maisto susidėjimui į darbą, arba laikyti šaldytuve. Aš turiu senus šaldymui, prisitraukę kvapų, pakeitę spalvą nuo maisto, galbūt juos galima pakeisti? Ačiū atsakiusioms.
QUOTE(RIJADA @ 2018 09 18, 00:54)
Ar Tupperware turi indelių rinkinių, kaip kad yra šaldymui įvairių dydžių? Bet man nereikia šaldymui, tiesiog maisto susidėjimui į darbą, arba laikyti šaldytuve. Aš turiu senus šaldymui, prisitraukę kvapų, pakeitę spalvą nuo maisto, galbūt juos galima pakeisti? Ačiū atsakiusioms.
tikrai yra, as pati pikrausi, juops galima ir i saldikli deti ir i saldytuva ar maistuo i darba nestis
as maista i darba juose nesuosi ir dedu i sladutuva, nu man labai jie emiau kur dvi dezutes su roziniais dangteliais, dvi statesnes su geltonais dangteliais, viena pailga zema su zaliu danteliu ji staciakmpe didesne, bet zemesne Man ju per akis.
mokejau 22 eur, tik pas mane roziniai dangteliai mazesni, didesni (aukstesnis) su geltonais
Saldymo dezuciu rinkinukas
2 po 450ml
2 po 1.1l
1 po 1l
QUOTE(kriisti @ 2018 09 18, 09:24)
tikrai yra, as pati pikrausi, juops galima ir i saldikli deti ir i saldytuva ar maistuo i darba nestis
Aš tą viską žinau, pati tokius turiu jau daug metų, tik dar kitų spalvų jie buvo. Ne to klausiau Klausiau, ar yra kažkas panašaus, tik ne šaldikliui skirti. O jei nėra, norėčiau tuos pasikeisti, nes garantija duodama daugybei metų ir žinau, kad juos keičia. Tik va kur ir kaip.
QUOTE(RIJADA @ 2018 09 18, 16:05)
Aš tą viską žinau, pati tokius turiu jau daug metų, tik dar kitų spalvų jie buvo. Ne to klausiau Klausiau, ar yra kažkas panašaus, tik ne šaldikliui skirti. O jei nėra, norėčiau tuos pasikeisti, nes garantija duodama daugybei metų ir žinau, kad juos keičia. Tik va kur ir kaip.
vauu aciu uz info