Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware išparduotuvė

Sveiki, ieškau akcijinės bulvių laikymo dėžės + svogūnų dėžės. Norėtusi pigiau. Taip pat domina užkandžių dėžutė ir buteliukas. 

Atsakyti

Ieškau mainams akcijinių 3 l universalių užsukamų indų su rankena.

Mainams galiu pasiūyti (akcijine kaina): pilnos komplektacijos želė žiedus, MicroGourmet, Micro Urban, mėsmalę, mėsmalės tarkas, Tchef puodą 11l, transformuojamas tortines, termopuodelius, metalinę termo gertuvę (pilkos sp.) 420 ml, miltų sijoklių,  trys skrynelės su pimpačkiukais, bulvių ir svogūnų dėžių, vertikalių skutukų rinkinių (2vnt), horizontalių skustukų rinkinių (2 vnt) arba rašykit asmeniškai, kas domintų. 

Atsakyti
QUOTE(Herm @ 2018 08 13, 15:09)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="indrulka3" data-cid="72175032" data-time="1533883912"><div><p>ieskau mainais kiviu dezuciu</p></div></blockquote><p>Aš turiu, jums neleidžia parašyti. </p>

negaliu parasyti, raso, kad nera tokio nario :0
Atsakyti
ieškau
buteliukų 300 ml
buteliukų ir gertuvių 500 ml, 750 ml
samba ąsotis 1 l
samba ąsotis 2 l
Atsakyti
Laba visiems! Ieškau pigiau akcijinės bulvių laikymo dėžės + svogūnų dėžės, bei vertikalaus bulvių skustuko. Ir dar - ar aš maišau ką, ar anksčiau yra buvęs vaikiškas, saugesnis peilis? Neberandu niekur smile.gif.

Atsakyti
Ieškau pigiau bulvių dėžės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eglaite2 @ 2018 08 16, 19:23)
Laba visiems! Ieškau pigiau akcijinės bulvių laikymo dėžės + svogūnų dėžės, bei vertikalaus bulvių skustuko. Ir dar - ar aš maišau ką, ar anksčiau yra buvęs vaikiškas, saugesnis peilis? Neberandu niekur smile.gif.

Aciu, suradau ko ieskojau smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Ieskau mainams 2,8 l puodo, tokio, kur buvo rudens/ziemos kataloge. Mainams turiu daug gaminiu. Jei kas turite, parasykite.

per AZ
Atsakyti
Laba.
Ieskau vaikisko puodelio su snapeliu
Atsakyti
Mainau Esential peilius į kitus gaminius 4u.gif

Atsakyti
ieškau mainams arba pirksiu gera kaina

buteliukų 300 ml
buteliukų ir gertuvių 500 ml, 750 ml
samba ąsotis 1 l
samba ąsotis 2 l