Sveiki, ieškau akcijinės bulvių laikymo dėžės + svogūnų dėžės. Norėtusi pigiau. Taip pat domina užkandžių dėžutė ir buteliukas.
Ieškau mainams akcijinių 3 l universalių užsukamų indų su rankena.
Mainams galiu pasiūyti (akcijine kaina): pilnos komplektacijos želė žiedus, MicroGourmet, Micro Urban, mėsmalę, mėsmalės tarkas, Tchef puodą 11l, transformuojamas tortines, termopuodelius, metalinę termo gertuvę (pilkos sp.) 420 ml, miltų sijoklių, trys skrynelės su pimpačkiukais, bulvių ir svogūnų dėžių, vertikalių skutukų rinkinių (2vnt), horizontalių skustukų rinkinių (2 vnt) arba rašykit asmeniškai, kas domintų.
QUOTE(Herm @ 2018 08 13, 15:09)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="indrulka3" data-cid="72175032" data-time="1533883912"><div><p>ieskau mainais kiviu dezuciu</p></div></blockquote><p>Aš turiu, jums neleidžia parašyti. </p>
negaliu parasyti, raso, kad nera tokio nario :0
ieškau
buteliukų 300 ml
buteliukų ir gertuvių 500 ml, 750 ml
samba ąsotis 1 l
samba ąsotis 2 l
buteliukų 300 ml
samba ąsotis 1 l
samba ąsotis 2 l
Laba visiems! Ieškau pigiau akcijinės bulvių laikymo dėžės + svogūnų dėžės, bei vertikalaus bulvių skustuko. Ir dar - ar aš maišau ką, ar anksčiau yra buvęs vaikiškas, saugesnis peilis? Neberandu niekur .
Ieškau pigiau bulvių dėžės
QUOTE(eglaite2 @ 2018 08 16, 19:23)
Laba visiems! Ieškau pigiau akcijinės bulvių laikymo dėžės + svogūnų dėžės, bei vertikalaus bulvių skustuko. Ir dar - ar aš maišau ką, ar anksčiau yra buvęs vaikiškas, saugesnis peilis? Neberandu niekur .
Aciu, suradau ko ieskojau
Laba.
Ieskau vaikisko puodelio su snapeliu
Ieskau vaikisko puodelio su snapeliu
Mainau Esential peilius į kitus gaminius
ieškau mainams arba pirksiu gera kaina
buteliukų 300 ml
samba ąsotis 1 l
samba ąsotis 2 l
buteliukų 300 ml