taip, galima
Aš buvau įsitikinusi, jog teisingai manau.. Ačiū jums
Sveikos,turiu klausimą kuris mane neramina. Pas daktare užsiregistravau kitai savaitei. Taigi šiaip visada mėnesinės prasideda 14-15d ,praėjusi mėn teko gerti tabletę kad nepastoti ir susirgau darkartą 26d , paskui visgi nusprendėm kad leliuko norim, bandėm lyg ir ,ir va šį mėn nežinau nuo kada tada jos man turėtų prasidėt po tos tabletės,ar įprastai ar jau pasikeitė tas ciklas. Nes jei įprastai 14-15d tai jau gan normaliai vėluoja tada yra galimybė kad pastojau... testo nepirkau,prisimenu su pirma tik po kurio laiko jis parodė tai ir dabar galvoju kad dar per mažai dienų jį darytis. Kas liečia tai ką aš jaučiu tai skauda krūtinę ,apetitas keičiasi (bet neprilyginu to grynai nėštumo nes nu gal skauda ir apetitas kyla prieš artėjančias). nežinau ar teisingai viską išsakiau tiesiog norėjau va pasiteirauti gal kam taip buvo ,galbūt tas laukimas iki daktarės vizito ramiau eis,nes kaip ir norim labai.
Na tai va kas liečia simptonus tai čia ir aš susigaudau kad per anksti...
Tai suprantu kad reikia žieti pagal tas paskutines kurios po tos tabletės buvo. Na Jūsų išsamus atsakymas bent kažkiek padėjo susigaudyt,realiai aš ir tą tabletę pirmąkart gėrus tai nė nežinojau kad išsiderint gali..Dabar jau ir.pačiai lengviau apsiskaičiuot viską.
Lauksiu vizito pas daktare ir tų moteriškų 26d. tada bus galima ir testą darytis. nes jei pagal tas paskutines tai ir testas dabar nieko neparodys. Tai teks laukti. Ačiū
Sveikos,
Nutiko taip , kad vėlavo mėnesinės 4 dienas.. Penktą dieną prasidėjo truko kaip visad..Paskutinės mmm 5-9d. truko.Dabar apsiskaičiavau vaisingos dienos prasidėjo 16-23d.. Ar taip apsiskaičiavau.. Taigi mylėjausi per vaisingas nenaudodama jokių apsisaugojimo priemonių... Vieną kart su nuleidimu į vidų per ovuliacija t.y. 21d.. O kitą kart 17d...(17d. per dieną buvo net 3kartai). Ir visus kartus į vidų.. Didelė tikimybė pastoti kiek žinau, nes juk vaisingos. Prieš tai dar buvo du kartai be apsaugos ir į vidų.. Tai 11d ir 14d.. Kas per požymiai ir simptomai prasidėjo... Tai pilvo apačios maudimas, terliojimasis, jai staigiai keliuosi, ar nepatogiai sėdžiu skausmas šone, kilnojant sunkius daiktus, ar ką nors panašaus, jaučiamas pilvo tempimas.. Viena rytą buvo ,net klaikus pykinimas, dariau valgyt ir mane pykino klaikiai nuo kvapo, tiesiog negalėjau... Sunku eiti ilgesni kelia, maudžia pilva, greit pavargstu, skauda nugarą..Taip pat praeitoja savaitėja buvo pilvo pūtimas..Krūtines neskauda.. Net nežinau menesinės pagal viską tik birželio 5d. prasidės.. Ką manote??? Darytis testa ar laukti mmm? Galėčiau dabar ir vėliau kitą pasidaryt, na bet neaišku, ar jos dar bus.. Tai kaip manot įmanomas dalykas, kad laukiuos?
Sveikos,
Nutiko taip , kad vėlavo mėnesinės 4 dienas.. Penktą dieną prasidėjo truko kaip visad..Paskutinės mmm 5-9d. truko.Dabar apsiskaičiavau vaisingos dienos prasidėjo 16-23d.. Ar taip apsiskaičiavau.. Taigi mylėjausi per vaisingas nenaudodama jokių apsisaugojimo priemonių... Vieną kart su nuleidimu į vidų per ovuliacija t.y. 21d.. O kitą kart 17d...(17d. per dieną buvo net 3kartai). Ir visus kartus į vidų.. Didelė tikimybė pastoti kiek žinau, nes juk vaisingos. Prieš tai dar buvo du kartai be apsaugos ir į vidų.. Tai 11d ir 14d.. Kas per požymiai ir simptomai prasidėjo... Tai pilvo apačios maudimas, terliojimasis, jai staigiai keliuosi, ar nepatogiai sėdžiu skausmas šone, kilnojant sunkius daiktus, ar ką nors panašaus, jaučiamas pilvo tempimas.. Viena rytą buvo ,net klaikus pykinimas, dariau valgyt ir mane pykino klaikiai nuo kvapo, tiesiog negalėjau... Sunku eiti ilgesni kelia, maudžia pilva, greit pavargstu, skauda nugarą..Taip pat praeitoja savaitėja buvo pilvo pūtimas..Krūtines neskauda.. Net nežinau menesinės pagal viską tik birželio 5d. prasidės.. Ką manote??? Darytis testa ar laukti mmm? Galėčiau dabar ir vėliau kitą pasidaryt, na bet neaišku, ar jos dar bus.. Tai kaip manot įmanomas dalykas, kad laukiuos?
Nėščia gali būti. Bet tokius simptomus pati savo galvoj susigalvojai. Per anksti dar visokiems šonų, nugarų skausmams, pervargimams ir pan.
Sveikos,
Užjaučiu DIVA557... :/ Rašau su klausimu... Ar galėjau pastoti jai mylėjausi iki vaisingu dienu? maždaug po vienos dienos prasidėjo vaisingos dienos... O lytinis aktas buvo nesaugus... Mylėjausi 14d naktį apieee 3 ryto... vaisingos prasidėjo 16d.. o ovuliacija 22d.... Ar galėjau pastot?Testas dar nieko nerodytu nes būtų tik trys savaites.. Man ištisi galvos skausmai bei krutinės... oho kaip skauda... spenelius labai... O sekančios menesinės turėtu prasidėti liepos8d... Ką manot draugas labai nori vaikuuu tai pasakiau, kad skauda krutine jis sako gal "neviena" , o aš negalvojau apie taiii...Visai norėčiau vaikelio
Sveikos,
Užjaučiu DIVA557... :/ Rašau su klausimu... Ar galėjau pastoti jai mylėjausi iki vaisingu dienu? maždaug po vienos dienos prasidėjo vaisingos dienos... O lytinis aktas buvo nesaugus... Mylėjausi 14d naktį apieee 3 ryto... vaisingos prasidėjo 16d.. o ovuliacija 22d.... Ar galėjau pastot?Testas dar nieko nerodytu nes būtų tik trys savaites.. Man ištisi galvos skausmai bei krutinės... oho kaip skauda... spenelius labai... O sekančios menesinės turėtu prasidėti liepos8d... Ką manot draugas labai nori vaikuuu tai pasakiau, kad skauda krutine jis sako gal "neviena" , o aš negalvojau apie taiii...Visai norėčiau vaikelio
Taip pat noriu papildyti, kad skaičiausi požymius ir rašo, kad trečia savaitę gali skaudėti jau krūtine ir brinkti pradėti.... Dėl to rašau jums.
[quote name="Nepatyrus123" post="71698521" timestamp="1498662784"] Taip pat noriu papildyti, kad skaičiausi požymius ir rašo, kad trečia savaitę gali skaudėti jau krūtine ir brinkti pradėti.... Dėl to rašau jums.[/quote
Jei jau skaityti moki ir suaugus esi, dar dar pasidomek kaip suaugus moteris ruosia savo organizma pries pastojima, kokius papildus kiek menesiu geria. Kad vaikutis sveikas butu. Jei tai tau ir tavo tai bernui svarbu.
beja, o kaip tavo vaikino pazadas, kad palauks,kol tau sueis 18? Is ko gyvensit pagalvojot? Tavo tevai sutinka anuku rupintis,kol meginsi mokykla baigti? Ar galvoji,kad tavo bernas jus visus ilaikys? Is ko kazin???? Buta tas sapnas nusipirko,kaip tau smegenis pudrino? Ai, tiek to. Dauginis. Nieko cia naujo,bus dar viena pasalpine seima.