nieko, apsiramink. Isgerk kokios arbatos, iseik pasivaiksiot ir nervus i konservus O, kad dabar puolei i panika, tai tik i nauda. Nes kai jau sugalvosi su vaikinu seksu uzsiimt, tai bus didele galimybe, kad naudosit apsaugos priemones, nes atsiminsi, kaip bijojai, kad nescia nebutum.
QUOTE(gerdutezzz @ 2017 02 05, 14:08)
Ačiū labai už atsakymus ir kantrybę. Stengsiuosi nusiraminti.
Na pastot, tai nepastojot bet jei zaizdele kokia sviezia ant ranku, tai bruda pasigaut labai lengvai galejot ;) Saugokit save, nieks kitas to nepadarys.
Sveikos, man 19ka, mėnesinės man labai lengvos, požymiai - krutinė jautri. Su vaikinu nusprendėme pasitikrinti ar tikrai nesu nėščia. Vasario 1 d. pradėjo bėgt kraujas, jis nubėgo viena kart ir galvojau mėnesinės prasidėjo, bet nubėgo vieną kart ir viskas. Tada vasario 3d. nusipirkau testą, kurį rekomenduojama naudoti 3-5d. iki mėnesinių. Maždaug 4-5 vasario turėtu prasidėt, bet vis tiek nieko. Žodžiu nubėgo kraujas vieną kart ir viskas, nebebėga. Vasario 3 d. pasitikrinau nėštumo testa - neigiamas. Dabar esu kalnuose Italijoje (visada ten prasidedavo mėnesinės dėl temp. ir slėgio skirtumo), bet nieko, o krutine jau antra diena jautri. Nesuprantu kas vyksta, ar gali būt, kad aš nėščia? Labai sutrigdė tas vienas kraujo išbėgimas. P.S. neklatybė praradau sausio viduryje. Prašau padėkit.
per interneta mes tikrai nepadesim. Tiksliai padeti tai tik gydytojas gali. Bet siulau perdaug nepanikuoti. Stresas, pakitus aplinka gali buti kalti. Dar ligos gali buti (maza paguoda irgi). Pasistenk nesinervinti, gerai maitintis, nepervargti. Kai grisi, nueisi pas gydytoja.
gabrielike1005, o tai Jūs saugojotės? Nes sveikai moteriai su nesutrikusiais hormonais, ovuliacija (vaisingiausias laikas) įvyksta likus 10-16 dienų iki naujų mėnesinių. Jei mėnesinės turėjo būti vasario 4 ar 5 d., tai ovuliacija galėjo būti apie sausio 17-18 d. Spermiukai, pakliuvę į sau tinkamas sąlygas, savo valandos gali laukti iki 5 dienų (kai kur rašoma, kad net 7 d.). Žodžiu, sausio viduryje kaip tik išeitų pačios pavojingiausios dienos.
Nenoriu gąsdinti, bet neaiškus, neįprastas, negausus pakraujavimas gali būti susijęs su apvaisinto kiaušinėlio implantacija gimdos gleivinėje. Būna, kad implantacija kaip tik sutampa su turėjusių būti mėnesinių laiku.
Neigiamas testas irgi kol kas ne paguoda, galėjo tiesiog dar nerodyti. Reikia kartoti.
Nenoriu gąsdinti, bet neaiškus, neįprastas, negausus pakraujavimas gali būti susijęs su apvaisinto kiaušinėlio implantacija gimdos gleivinėje. Būna, kad implantacija kaip tik sutampa su turėjusių būti mėnesinių laiku.
Neigiamas testas irgi kol kas ne paguoda, galėjo tiesiog dar nerodyti. Reikia kartoti.
Aš siūlyčiau pakartoti nėštumo testą. Nors neprasitarėt ar saugojotės, bet iš to, kad su draugu nusprendėt pasitikrint ar nesilauki sprendžiu, kad visgi nesisaugojot...
QUOTE(Euterpė @ 2017 02 09, 16:48)
iš to, kad su draugu nusprendėt pasitikrint ar nesilauki sprendžiu, kad visgi nesisaugojot...
Pažįstu vaiką gimusį ir po vadinamo "saugojos".
QUOTE(hi (: @ 2017 02 10, 18:23)
Pažįstu vaiką gimusį ir po vadinamo "saugojos".
Na, būna ir tokių atvejų. Bet dažniausiai tokiu atveju apie galimą nėštumą susimąsto tik smarkiai užvėlavus mmm, o ne tada, kai teoriškai jos dar net nevėluoja. Todėl ir kirba mintis, kad tikriausiai gabrielike1005 nesisaugojo, o po poros savaitėlių ir jai, ir jos vaikinui toptelėjo, kad ups - juk galėjo pastot... Bet, aišku, galiu ir klysti.
Merginos!!!! Man labai reikia jūsų nuomonių. Esu dar nekalta, vakar petingo metu vaikinas nuleido, tikrai ne manyje, bet jauciau ant leškos, šalia makšties jo lašus.(gal net ant jos).. labai pergyvenu; nes skaičiausi, kad net tokiu būdu galima pastoti. Ar didelė tikimybė? Ar turiu sunerimti??? P.s sorriuka jeigu ne cia rasau, pirma karta siame puslapyje...
QUOTE(DIVA557 @ 2017 05 14, 10:33)
<p>Sveikos, dėl įdomumo dėlės užsukau paklausti. Ar galima pastot jai vaikinas baigė ne manyje ir ne ant manęs.. Bet iškart susitvarkes kitur nuleidęs ikišo atgal man. Mano manimu taip, nes galėjo būti užsilikusios spermos..Ką manote? </p>
taip, galima