QUOTE(gerdutezzz @ 2016 12 29, 19:13)
Menesines praėjo jau dvi, abi truko 5 dienas kaip ir anksciau. Normalios. Neštumo testa dariausi 99% patikimumo ir praėjo nemažas laiko tarpas daugiau negu 4 savaitės manyčiau, kad jau turėtų rodyti nėštumą.
Nemanau, kad laukiesi, nes nėštumo testai tikrai jau rodytų. Aišku, dėl šventos ramybės galima pasidaryti HCG kraujo tyrimą, bet mano galva neverta - mėnesinės jau net dvi buvo, nėštumo testai neigiami, tai kam dar nerimaut.
QUOTE(Nepatyrus123 @ 2016 12 30, 11:14)
<p>Aš žinau, skaičiausi, ir pagal viska aš kaip ir neturėjau pastoti... Aš žymiuosi kalendoriuje savo visus susirgomus.. Mano vaikinas nenori saugotis, jam nepatinka prezervatyvai.. Kalbėjau su juo iš po tokiu kartu, nes jis pats nusimines, sako bereikalo nuleidau..... Nes abu nenorime dar vaikuuu... Aš mokslus blyn pabaigt noriu ir jis to nori, kad pabaigčiau mokslus ir tik tada vaikai... O kodėl gali veluoti mėnesines??
</p>
Ryškiai abu esat nesubrendę lytiniams santykiams. Jeigu nenorit vaikų, tai kaip išvis gali net būti kalba apie lytinius santykius be jokios apsaugos? O čia jau ne tik kalbos, bet keli sekso atvejai be jokios apsaugos ir baigiant viduj... Tik laiko klausimas kada su tokiu požiūriu pastosi.
Ir, beje, vaikino mykimas, kad nereikėjo baigt viduj čia irgi niekam tikęs. Pasidomėk pati, lai pasidomi ir vaikinas - net ir nebaigus viduje pastojama, nutrauktas lytinis aktas nėra apsisaugojimo priemonė. Kad su keliomis merginomis pavyko šitaip mylėtis nesulaukiant teigiamo nėštumo testo, nereiškia, kad nesulauksi ir tu... Tokį neatsakingą ir neprotingą vaikiną reikia siųsti kuo toliau, o ne juo tikėti ir sutikti mylėtis be jokių apsaugų.
Mėnesinės vėluoti gali dėl streso, dėl nėštumo, dėl to, kad tiesiog moters organizmas nėra kompiuteris ir visai normalu, jei retkarčiais mėnesinės vėluoja... Ir dar dėl šimto kitų priežasčių.