Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Labos mielosios. 
Man atostogos  :D 

Kaip tik baigiau paskutinį darbą, rašau sąskaitas  :rolleyes:  Gal ryt kompas bus jau tik pramogoms :)

Diinkut, paskutinis snieguolizmas nuo tokio šaunaus vyruko iš Enduro klubo, aš ambasadorė  :D 

neužsigaukit ko nepakomentuosiu - keistos mano Kalėdos - MB prasirgo, aš praskaičiau giliame pogrindyje, reikėjo matyt.

Bet jau Palytė-Špulytė kad grožio  :wub:  :wub:  :wub: 

Atsakyti
Erendira ,taip ,Špulytė įspūdinga ,žinok ,kailiukas šilkinis,nė vienas mano tokio neturi,ir Pupsė ir Kolumbas tokie veltinukai mirksiukas.gif ,uodega pučiasi ir tuoj pasieks maniškių vuodegų gabaritus ,o jau spalvos kailiuko labai prabangios , o jau tas akių išraiškingumas,o jau profilis su riesta nosike ,žodžiu ,labai labai wub.gif wub.gif ...tik va ant rankų tai nebūna,paimi paglostai ir paleisk,nes burčyti pradeda,tiesa gana dažnai teta kai meldžiasi ir ji ateina papoteriaut jai ant kelių rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zundyte: 27 gruodžio 2016 - 15:57

Va, noriu visoms pasigirti ką gavau :ax: Atkeliavo tapukai, geltoni kaip saulės spinduliukai. Esu labai, labai laiminga.Juo labiau ir šios dienos oras baisulinis, visai nebeaišku koks.

Tapkės jau tupi ant mano kojų ir labai šildo.Net nežinau kaip padėkoti Merfei. Esu giliai sujaudinta.

Molis nepanoro demonstruoti tapų ir giliai įsižeidęs nuslinko tolyn.O snukio išraiška tokia klausiama - ar visai jau nublūdai, motin? :mastau:

c0410e76d852.jpg342d120021c8.jpg

Atsakyti
Sveikos
Kiek gražių katukų wub.gif
Aš jungiuosi į ligonių būrį, puse šeimos susirgo doh.gif
Kokios tapkės wub.gif ir Moliukas-saulės spinduliukas wub.gif
Atsakyti

Erode nerandu cardisepso... radom tik su jo ekstraktu ....Imunital plus ... tas pats ar kita ieskot?

Atsakyti
Apus, va gi My Webpage
Atsakyti
Apus,kordicepso ieškok čia ,šitame puslapyje parduodamas natūralus grynas kordicepsas,aišku jis brangus ,bet galiu pasakyti ,kad jį naudoju jau bemaž 10 metų,tikrai apsimoka pirkti (buteliuke 100 kapsulių,viena kapssulė kainuodavo litais apie 1,7Lt,per dieną reikia 2-3 kapsulių.Vaistinių kordicepso dozės yra labai mažos ir norint kad jis veiktų jų reikia vienu kartu 5-6 tablečių ,šitos pakanka vienos.patikėkit ,išbandyta,veikia..
http://lt.tiens.eu/l...icepso-kapsules

dar vertas dėmesio yra cinkas,kurį vatoju ,kai jau jaučiu ,kad sirgsiu ,arba kai stipriai sušalu,nors dar nieko nejaučiu,cinkas stimuliuoja organizmą pasirengti kovai su liga...irgi išbandyta
Atsakyti

gielux jap sita internete radau, as ten apie eurovaistines ir kitas camelijas rasiau, sitose nera. teks parsisiusti ...

zundyte o kokia ten jo kaina?

Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2016 12 27, 18:07)
Apus,kordicepso ieškok čia ,šitame puslapyje parduodamas natūralus grynas kordicepsas,aišku jis brangus ,bet galiu pasakyti ,kad jį naudoju jau bemaž 10 metų,tikrai apsimoka pirkti (buteliuke 100 kapsulių,viena kapssulė kainuodavo litais apie 1,7Lt,per dieną reikia 2-3 kapsulių.Vaistinių kordicepso dozės yra labai mažos ir norint kad jis veiktų jų reikia vienu kartu 5-6 tablečių ,šitos pakanka vienos.patikėkit ,išbandyta,veikia..
http://lt.tiens.eu/l...icepso-kapsules

dar  vertas dėmesio yra cinkas,kurį vatoju ,kai jau jaučiu ,kad sirgsiu ,arba kai stipriai sušalu,nors dar nieko nejaučiu,cinkas stimuliuoja organizmą pasirengti kovai su liga...irgi išbandyta

O, tu mano draugė biggrin.gif
Galiu tik patvirtinti kiekvieną žodį.
Atsakyti

Kiek daug jusu serganciu... nesirkit. Artimiesiems taip pat sveikatos daug.  :4u:  mes be interneto. Durniuojam. Gal pakels nuotaika?

https://youtu.be/1K-Cwlg-lbI

Atsakyti
Daredi, wub.gif

Apus va čia kainoraštis ,tik čia kainos be pvm ,tai Kordicepsas kainuoja apie 63€,viena kapsulė 63cnt
http://www.tianshi.lt/kainorastis.php

dar ten yra jonizuoto kalcio,kuris pasisavinamas 100%,labai geras vaikiškas kalcis ,net ir suaugusiems ,labai malonaus vanilės skonio ,galima barstyti į maistą,net suaugusiems pakanka pusės pakelio miltukų į dieną..žodžiu ,tikrai verti dėmesio produktai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zundyte: 27 gruodžio 2016 - 17:59

Jochaidybabai ... kaina tokia.... ne pagal destytojo algas :D reiks i vyra kreiptis ;)

Atsakyti