Na o baltuką katuką radau iš kart
Bandykim tą liūdesį vyti lauk, šitoks didelis vėjas , gal išpūs Aš ir norėčiau atsikratyt liūdnos ir slogios nuotaikos
Sergantiems - sveikatytės
Mane jau pradeda nervuoti SM - į naują versiją manęs neleidžia vis dar , kiek keliate nuotraukų naujojoje ,nieko nematau Nu kiek galima tuos darbus daryti? Aš tai manau ,kad per didelį darbą adminai apsiėmė perkelti visas prirašytas temas ...reikėjo perkėlinėt tik ne senesnes kaip 2-3 mėnesių ,kitas visas trinti ,dabar atliekamas darbas visai niekam nereikalingas ,na ar nors viena įlendat paskaityti kokių dviejų metų senumo temą? Aš tai gyvenime to nedariau ,naujų perskaityti laiko nėra,o apie senas net nekalbu....prigrūs serverį šlamšto ir vėl kaip ir anksčiau striginės
Vaje- kiek ligoniukų artimųjų tarpe. ir keturkojai neatsilieka.
Lapei vėl ant kaklo žaizdelės pradėjo rastis-po operacijos buvo dingusios ir nesirodė. Gydytoja sakė- tikrai ne grybas. bet.. reikia ieškoti priežasties.
o va apie Lapės ateitį. MB kadegoriškai prieš antrą katę. lapė gyvena tik, kol rasim namus. Artimiausi namai- uošvija. Ten šiuo metu gyvena baisiai agresyvi katė- bet, ji jau ant išėjimo Vaivorykštėn ribos. Niekas jos negydo-net nebando sužinoti, kas yra. "Pinigus - katės gydymui? Na jau ne."- tokia pozicija. Bet didžiausia bėda ne šis požiūris ( gi kas savaitę važiuojam- tikrai Lapę sužiūrėtumėm ir gydytumėm) blogiausia- ten gyvenantis MB brolis. Jis nekenčia viso pasaulio- o išsilieja ant gyvūnų. Fiziškai. O Lapė smalsi, landi, šokli.. Tai va tie namai tikrai jai netinka. Siūlyti per skelbimus? Bet ji gi su odos problemomis. Esu pasimetusi.
Šponkiuk laikykis
Tiesa juk pamiršau pagirti Ozį, jau toks
Oi, ačiū, Rariuk, už tiek balionėlių
Zugučiui, Gufiukui, Fifutei Laikykitės katuliai!!
Diinka, kokia faina balta trijulė Man šitie šunėkai patinka
Aš važiuosiu į Kauną sausio 16-19 dienomis. Jei kam ko reikia, sakykit!
galima susikeiksiu....parašiau romaną, dėjau fotkę ir....toliau seka riebūs rusiški keiksmažodžiai.
bandau dar kartą
Gufiui sveikatytės,
zundyte, mane leidžia į abi versijas ir abejose matau foto, beje pastebėjau, kad ne visose naršyklėse, chrome viskas čiki
Vilkra, na kokios tos odos problemos....reik manau tik išsitirt...na kainuos...Kaune dermatologo nežinau, galiu tik Jonavoj rekomenduoti, vežiojimo pasiūlyt negaliu, nebent padovanotum bent porą val. per parą...bet sąskaitą, kreditą, prašymą "paubagavimui" galiu pasiūlyti tuo pačiu galiu pasakyti, kad Lapė šiai dienai neskolinga, ačiū Vilkrai, Erendirai ir lašiuką dinnkai Tik man labai smalsu, o kodėl MB nenori antros katės
o kalbant apie odos problemas- va čia tai buvo (dar aišku ir yra) odos problemos
taram- Sosiskos virsmas į Ferse
Niu gražuolė, ne kitaip, o dar ir labai meili ir "puikiai gydoma" .....na aišku ir pakankamai brangi ...vien vet paslaugos virš 300 eur...bet ji verta kiekvieno jai išleisto Eur
Beje Baukide, ačiū dar eilinį kartelį, bučkis ir klausimas miestas? vynas ar kojinės ?
</p><p></p><p>Lapei vėl ant kaklo žaizdelės pradėjo rastis-po operacijos buvo dingusios ir nesirodė. Gydytoja sakė- tikrai ne grybas. bet.. reikia ieškoti priežasties.
</p><p></p><p>o va apie Lapės ateitį. MB kadegoriškai prieš antrą katę. lapė gyvena tik, kol rasim namus. Artimiausi namai- uošvija. Ten šiuo metu gyvena baisiai agresyvi katė- bet, ji jau ant išėjimo Vaivorykštėn ribos. Niekas jos negydo-net nebando sužinoti, kas yra. "Pinigus - katės gydymui? Na jau ne."- tokia pozicija. Bet didžiausia bėda ne šis požiūris ( gi kas savaitę važiuojam- tikrai Lapę sužiūrėtumėm ir gydytumėm) blogiausia- ten gyvenantis MB brolis. Jis nekenčia viso pasaulio- o išsilieja ant gyvūnų. Fiziškai. O Lapė smalsi, landi, šokli.. Tai va tie namai tikrai jai netinka. Siūlyti per skelbimus? Bet ji gi su odos problemomis. Esu pasimetusi.
</p><p></p><p></p>
Aš dabar būsiu bjauri bambeklė. Nesidovanos, nes turi odos problemų, tai ištirti tas problemas, kas jas sukelia. Kaip galima atiduoti gyvūną į namus, kur nei gydytų, ir dar fiziškai skriaustų? Ištirti kas per odos problemos (O kas jai darosi dėl odos?) ir ieškot namų.
1.Vilkra, na kokios tos odos problemos....reik manau tik išsitirt...na kainuos...Kaune dermatologo nežinau, galiu tik Jonavoj rekomenduoti, vežiojimo pasiūlyt negaliu, nebent padovanotum bent porą val. per parą...bet sąskaitą, kreditą, prašymą "paubagavimui" galiu pasiūlyti tuo pačiu galiu pasakyti, kad Lapė šiai dienai neskolinga, ačiū Vilkrai, Erendirai 2.ir lašiuką dinnkai
3.Tik man labai smalsu, o kodėl MB nenori antros katės
Atsakau į pirmą klausimą- kitaip sakant- rodau.
2. Parašyk AŽ ar FB kiek tas Tavo lašiukas..
3. NEŽINAU. Nesako. "Nenoriu ir tiek"
Sveikos
labai gražūs kalėdiniai katukai
Špulytė bučkis jai
Sosiskytė... kai tapo Fersyte, tai tikra gražuolė
ačiū Tau, Diinka aš mažu lašiuku tik prisidedu... tiesiog... AČIŪ
Sveikatos balionėlis Zugučiui
Gufiui - sveikti greičiau kažkaip praleidau, kas atsitiko jam...
Lapei - pagyti ir, jeigu naujų namučių reikia - rasti pačius geriausius
aš šiandien irgi darbe bendradarbių mažai, darbų daug
Mūsų eglutė šias šventes, panašu, taip ir praleis balkone... nesuprantu, kodėl Kelviui ji taip rūpi šiemet, pernai gi stovėjo ramiausiai... Kelis žaisliukus pakibino, gavo purkštuku vandens ir viskas, nereikėjo daugiau šiemet buvo ir purkštukas, ir citrusinių eteriniu aliejum apatines eglutės šakas tepėm, nu nepadėjo niekas, teko iškraustyti į balkoną
Aš dabar būsiu bjauri bambeklė. Nesidovanos, nes turi odos problemų, tai ištirti tas problemas, kas jas sukelia. Kaip galima atiduoti gyvūną į namus, kur nei gydytų, ir dar fiziškai skriaustų? Ištirti kas per odos problemos (O kas jai darosi dėl odos?) ir ieškot namų.
Colomba, neesi tu bambeklė. Tai ir sakau- nenoriu, kad ten patektų, nenori ir dukros. Ir ištirsim. ir gydytumėm, bet negalėtumėm apsaugoti. Čia didelė problema. Todėl ji (Lapė) vis dar pas mus namuose. Tik statusas toks- nei šioks nei toks.
p.S. ryt užregistravau odos tyrimams
Vilkra, lašiukas yra lašiukas Jei reiks padėt, rašyk, šaip ar taip Lapė beveik "dryžuota"...o Colombos komentaras iš meilės...ji man primena dukrą kaip aš sakau jaunatviškas maximalizmas
Ačiū "držyuotai snieguolei"- Erendirai:) Beje Fersyteė labaiiiii įvertino maistuką...tuoj neatkelsiu...dabar laukiu rezultatų, jei neapsiašaros....liksim prie sausiukų
Vilkra, lašiukas yra lašiukas Jei reiks padėt, rašyk, šaip ar taip Lapė beveik "dryžuota"...o Colombos komentaras iš meilės...ji man primena dukrą kaip aš sakau jaunatviškas maximalizmas
Žinau. Ir pažįstu tą maksimalizmą- gi paauglę liūtę auginu. Ir visai nepykstu. Tikrai, tikrai.