Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Laba 

Grikis su Kruopa, tokia ramuma nuo jų dvelkia...

Snieginė Čija...ir savo vertę žinanti Ainu :wub: 

Špulytė kad į gražią panelytę išaugus :wub: 

Moliukas :wub:  patinka man ryži plaukuoti 

lisitėja, taip į Dinkines kviečęiu visus...likę svetimu daiktų pinta lėkštė ir šaukštas  :D ...ir dingo salotinė :hmm:   :lol: 

Oi Uogyte pamiršau pagirti.... ir Zugiuką

Penktadienį, šeštadienį "dirbau močiute"  :D  

7f6cdce256aee406150f47c1bb4c7ecc494.jpg

d1b7fec3a8077e9119e0dc6393eeacf9497.jpg

Anūkė su dėduku, per keletą minučių nulipdė :)

92dc1248b27f6fbf3ef598059bf2153b251.jpg

Atsakyti

Na štai, pagaliau ir visa Uogytė. :) Gražuolė katukė. Ir kaip tokios gatvėj atsiduria...

O man iš viso netelpa į galvą, kaip galima gyvūnėlį tiesiog paprastai išmesti.Tarp kitko Molis taip pat pirmosios šeimininkės paimtas iš gatvės.Brolio katai irgi iš nereikalingųjų- išmestųjų. :(

Kur padėklas tai atsimenu.Salotinės neėmiau :lol: ( jumoras čia)

Graži panelytė, :oro_buckis:  o jei gyvūniukus myli, tai iš viso puikumėlis.

Atsakyti
Kovos be taisyklių

žiūrėti su garsu:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diinka: 16 sausio 2017 - 15:09

diinka mergos rimtai nusiteikią :D Labai fainutės jos  :4u: Anūkytė gražutė  :wub:​ 

Atsakyti

Sveikos, na va per LNK 16:30 gviazda būsiu :D

Kalbino apie gyvūnų globą...tikiuosi labai nenušnekėjau ko pro šalį :D

Atsakyti

Klausykit, o nežinot kodėl kartais, kai namie yra 4 katinai ir 5 kakdėžės, visi grūdasi š**ti į vieną?  :hmm:​ 

Atsakyti

Erendira matyt išbandyta tai siaugiausia atrodo :D O iš tiesų nežinau, pas mane 1 katinas ir viena kakdėžė :)

Atsakyti

Klausykit, o nežinot kodėl kartais, kai namie yra 4 katinai ir 5 kakdėžės, visi grūdasi š**ti į vieną?  :hmm:​ 

Aš galvoju, kad čia noras pasirodyti kuris viršesnis.

maniškiai turi boksą, bet atsiradus globotiniui, pastatau antrą dėžę. Nu ir boksas nereikalingas niekam, visi kiek yra varo dėžėn..

Atsakyti

Tai kai naują dėžę pastatai, dar su kitonišku kraiku (mažiukams dedu betonitinį pradžioj), aišku, kad visiems reikia išmėgint, bet va būna bent viena diena savaitėj, kai 4 tualetai praktiškai nekasti, o 5 iki viršaus pritupėtas - š**imo festivalis, ne kitaip  :D​ 

Atsakyti

Na jau gviazda :D ale ne aš viena, mačiau ir Daivutę mūsų (Colomba)!

:wub: :wub: :wub:

Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2017 01 16, 15:57)
<p>Na jau gviazda biggrin.gif ale ne aš viena, mačiau ir Daivutę mūsų (Colomba)!
</p><p></p><p> wub.gif wub.gif wub.gif
</p>

Kaaa? Per kokia laida?? Nedaviau jokio interviu blink.gif
Atsakyti

Mačiau, mačiau :4u:  Jūs visai  ne gviazdos. Gviazdos būna glianciniuose žurnaluose.Žvaigždės spindi danguje.O jūs,net nerandu žodžių, kas jūs.Gal kaip Motinos Teresės gyvuliukų globėjos?Sunkus reikalas man tokia laidas žiūrėti. Net ašara išriedėjo.Ir niekuo negali padėti, tik pinigiuku kokiu retkarčiais.

Patiko Diinkos mergų žaidimai.Šitas žaidimas vadinasi urzgalynė, arba 'aš tave papjausiu'.Maniškiai šį žaidimą irgi žaidžia.

Erendira, čia vadinasi per--k savo artimą. Čia kas kietesnis varžosi. Sprendžiu pagal savo šunis.Jei dičkis kelia koją,tai taksas net pasišokėdamas stengiasi per--ti.O jei dar atvažiuoja draugai, ir atsiveža vokietuką, tai tokia m--fiesta prasideda :unsure: Ir būtinai visi varo ant vienos vietos ir dar po kelis kartus.

Atsakyti