Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Ot pastabi  :P na žinok, kai nufotografau, įsipyliau šlakelį pieno puodelin. Bet nuotraukoje juoda gražiau atrodė.  :ax: 

Kava be pieno, kaip ... kaip ... ai :D 

Atsakyti
Labai jaukiai kava atrodo ir bisai dzin, kad be pieno biggrin.gif
Šponkiuk, nuostabios nuotraukos. Uogytė tikra uogytė wub.gif nauja globotinė?
Atsakyti

Aist, labai estetiškai stalas atrodo.Taip panorau kavos, tik jau vėlu.

Neįsivaizduoju

dienos pradžios be juodos, saldžios kavos .Po pietų galima su pienu gerti. :ax:

Vėl naujokėlė?

Iš kiemo š- nių, net prunkštelėjau. :lol: Bet manau,kad didžiausi š--niai yra kai kurie žmonės.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 15 sausio 2017 - 21:19

Gielux,  ja globoja mano kieme dirbančios vienos įmonės moteriškės,  mes kartu jau nemažai gelbėjom mūsų kiemo bėdulių. Jos anksčiau pamaitindavo porą kiemo kačių,  mes su MB nutarėm jas sterilizuoti. Kai pagavom vieną,  užėjau pas jas paklausti ar dažnai būna kita katė.  Taip ir susibendravom,  jos įsitraukė į gelbėjimą gan aktyviai, 3 iš jų jau namuose turi gelbėtus kačiukus :) Jei išsikraustysim iš čia,  tai žinau,  kad viskuom bus pasirūpinta.  Tai katytę Uogą gaudė su gaudykle,  ji buvo labai baikšti,  bet jau žinojo,  kur galima rasti maisto. Pagavus, ejau padėti laukinukę perkraustyti į narvą.  Ji dienas ir naktis leidžia įmonės patalpose.  Būna ir signalizacija nuo jos dūkimo suveikia :) Aš pati globom,  kol Zugiuko tokia situacija neužsiimsiu. 

Lisitėja,  su jais kovojam,  mes jie išlesa kiemo kačių maistą. O katės bijo, kai jų gauja sparnais mosuodami atvaro.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 15 sausio 2017 - 21:26

Šponkiukai kaip as tu kiemo sikniu nekenciu .... dar pas mus arciau Ragaines varnos pasibazuoja.... tik nuplauk masina, nu tik nuplauk .....:D

Atsakyti

Labas vakaras,

nu kaipgi šitaip? Su šuniais fotkinatės, o manęs nepakviečiat? :dry2: Jūs ten tokios visokios negražios... Aš gal irgi grynam ore pasivaikščioti noriu.

Lisituk, nesirk :4u: 

Labai graži Uogytė :wub: 

Čijos negirsiu, nes negavau paniurkyt :bebe: 

:D 

Atsakyti

Lapyna,  nepyk :) Aš čia ekspromtu ryte sugalvojau. Parašiau Aist ir po pusantros valandos susitikom :) Kitą sekmadienį tikrai lįsiu kur nors lauk, tai jei nesuplanuotas - prisijunk ;)

Atsakyti

Taip, tikrai garbės žodis labai ekspromtas. Ryte man dar lovoj gulint Šponkius per Messenger užklausė. O aš daug nesilaužydama ( ne tas jau amžius :bigsmile:  ) ir pasirašiau pasimatymui. 

Čija: Kate, ei kate, mamka keistai dūsauja, tikriausiai rytoj vėl pirmadienis...  :topsecret: 

IMG_5865.jpg

Ainu: Ką ten sakai, ciucikas???  :lady: 

IMG_5859.jpg

Ainu: O tai mums koks skirtumas? Valgyt vis tiek gausim, glostyt glostys, žaisti su mumis žais... Nekvaršink garbanotos savo galvelės dėl niekų, sugyventine. Ir netrikdyk mano grožio miego.  :rev: 

IMG_5862.jpg

Atsakyti

Balandžiai, varnos... žinokit nėr didesnių šiknių karalienių už žuvėdras. Tęko gyvent namelyje ant jūros kranto UK. Eina sau, kaip anos mano mašiną apdergdavo. Durelių be krūvos popierinių servetėlių negalėdavau atsidaryt.  :frusty:   :unsure: 

Atsakyti
QUOTE(Šponkiukas @ 2017 01 15, 22:53)
<p>Lapyna,  nepyk smile.gif Aš čia ekspromtu ryte sugalvojau. Parašiau Aist ir po pusantros valandos susitikom smile.gif Kitą sekmadienį tikrai lįsiu kur nors lauk, tai jei nesuplanuotas - prisijunk ;)</p>

Ir mane pasiimkit, aš be šuns, bet paeisiu, jei gyva būsiu.
4u.gif
Atsakyti

Labas rytas

Išlindau iš savo urvelio. Šeštadienį buvo šeimos pietūs, plovą gaminau,  sekmadienį tingėjau

Azu - ačiū už siųntinėlį, atsiėmiau šeštadienį :D  su Merfe susisieksiu ir perduosiu jos dalį :)

Ainu grožio miegelis :wub:

Dar Špulytę noriu pagirti - jau tokia graži panelė auga :wub:

Grikelis pas tėvukus tašėj laukė kada katinėlį mamka neš namo

20170114_174844.jpg

Atsakyti

Ir mane pasiimkit, aš be šuns, bet paeisiu, jei gyva būsiu.
4u.gif

Gerai :) Šiaip galim  iš anksto pagalvoti kur norim pasivaikščioti .

Atsakyti