Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Sagyt, be problemų :) tik aš dar jaukinuosi fotoaparatą ir objektyvus, tai laisvai galim kitą savaitgalį (jei visos galit ir orai leis), tad daug ir kokybiškų fotų nepažadų :) Jei kitą neišeis, tai tada tik 02 12 galėsiu :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 15 sausio 2017 - 18:30

Dedu šunį į šilto vandens vonelę ir sniego gniutulai nuo kailio tuoj ištirpsta vandenyje.  :)

O kaip Moliuką nutirpinti, bailiuką šitą?Šiandien parėjo didžiulis sniego gumulas.Krapščiau, krapščiau nuo pilvuko , net pabėgo ir pasislėpė.

Gera jums sekmadieniauti, o mane sloga iškirto.Net nebuvo jėgų kur važiuoti.

Atsakyti

Moliuką reik ant radiatoriaus dėt  :)  Lisitėja, varyk slogą lauk ir neįsisirk.  :4u: 

Atsakyti

Sekmadieniui vakarėjant:

IMG_5847.jpg

Atsakyti

Sponkiau tai link savaitgalio galima bus susirašyti :) Nes šeštadienį šeltistai kviečia susitikt lyg prie baltojo tilto :) Tai būtų nemažai šelčiu :) Bet aišku viskas nuo orų priklauso :)

Atsakyti

dar Uogytės :)

DSC_2357.jpg

Atsakyti

Kiemo šikniai

DSC_2306_2.jpg

Atsakyti

Aist .... kava be pieno .... 

Atsakyti

Sponkiau tai link savaitgalio galima bus susirašyti :) Nes šeštadienį šeltistai kviečia susitikt lyg prie baltojo tilto :) Tai būtų nemažai šelčiu :) Bet aišku viskas nuo orų priklauso :)

Dėl šeštadienio nežinau,  suplanuotas vizitas pas veterinarą, kol kas laikas neužrašytas. Ir neaišku reiks ar nereiks priimti sprendimą. Na susirašysim vėliau :)

Atsakyti

Aist .... kava be pieno .... 

Aš tai kitaip sakyčiau,  o ką gerti? :D (negeriu kavos) 

Atsakyti

Ot pastabi  :P na žinok, kai nufotografau, įsipyliau šlakelį pieno puodelin. Bet nuotraukoje juoda gražiau atrodė.  :ax: 

Atsakyti

Aš tai kitaip sakyčiau,  o ką gerti? :D (negeriu kavos) 

Ne esmė- ką, svarbu- su kuo ir kokioje emocijoje.  :mirksiukas:

Atsakyti