Sagyt, be problemų tik aš dar jaukinuosi fotoaparatą ir objektyvus, tai laisvai galim kitą savaitgalį (jei visos galit ir orai leis), tad daug ir kokybiškų fotų nepažadų Jei kitą neišeis, tai tada tik 02 12 galėsiu
Dedu šunį į šilto vandens vonelę ir sniego gniutulai nuo kailio tuoj ištirpsta vandenyje.
O kaip Moliuką nutirpinti, bailiuką šitą?Šiandien parėjo didžiulis sniego gumulas.Krapščiau, krapščiau nuo pilvuko , net pabėgo ir pasislėpė.
Gera jums sekmadieniauti, o mane sloga iškirto.Net nebuvo jėgų kur važiuoti.
Moliuką reik ant radiatoriaus dėt Lisitėja, varyk slogą lauk ir neįsisirk.
Sekmadieniui vakarėjant:
Sponkiau tai link savaitgalio galima bus susirašyti Nes šeštadienį šeltistai kviečia susitikt lyg prie baltojo tilto Tai būtų nemažai šelčiu Bet aišku viskas nuo orų priklauso
dar Uogytės
Kiemo šikniai
Aist .... kava be pieno ....
Sponkiau tai link savaitgalio galima bus susirašyti Nes šeštadienį šeltistai kviečia susitikt lyg prie baltojo tilto Tai būtų nemažai šelčiu Bet aišku viskas nuo orų priklauso
Dėl šeštadienio nežinau, suplanuotas vizitas pas veterinarą, kol kas laikas neužrašytas. Ir neaišku reiks ar nereiks priimti sprendimą. Na susirašysim vėliau
Aist .... kava be pieno ....
Aš tai kitaip sakyčiau, o ką gerti? (negeriu kavos)
Ot pastabi na žinok, kai nufotografau, įsipyliau šlakelį pieno puodelin. Bet nuotraukoje juoda gražiau atrodė.
Aš tai kitaip sakyčiau, o ką gerti? (negeriu kavos)
Ne esmė- ką, svarbu- su kuo ir kokioje emocijoje.