Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

O aš dalinuosi  tokiu rytua47c71fc2ea0.jpg
Kiaurą naktį drėbė.Ir va rezultatas.Katinas skęsta, taksas skęsta.

Palytė - Špulytė miniatiūrinė katytė.O raktinė iš viso nereali. Tu Zundyte ,tikra auksarankė.

Kokie šilti Rustės darbeliai, o peliukę čiupčiau iš karto.

Atsakyti

Oi žinokit būna Giliukas taip užspaudžia Mumi, kad tas net cypia :) o šiaip čia jų kasdieniniai žaidimai :)  Giliukas apskritai labai kantrus katinas, nagus karpai ramiai būna, šukuoji irgi vartau kaip noriu, vaikai būna panešioja tai irgi nieko nedaro, nėra gyvenime šnypštes ar dreskes, labai stabilus katinas :)

Atsakyti

O aš šiandien smagiai pasivaikščiojau Vingio parke. Ačiū Aist :)

o čia kamuoliuko maniakė :)

DSC_2488.jpg 

Atsakyti

DSC_2516_2.jpg

Atsakyti

Čija :) 

Atsakyti

Čijai matosi smagu, kai tiek daug sniego.Tik va kai sniegas prisivelia,tai visai nesmagu būna jį iškrapštyti iš kailiuko.

Atsakyti

Sveikos!  :4u: 

Taip, šiandien su  miela Šponkiuke, jos simpatiškai draugovišku vyru ir dviem mano asmens sargybiniais- santūriaisiais paaugliais- kartu vedžiojom šunį Vingio parke. Čija buvo devintam danguj- erdvė lakstyti šalia žmonių, gaudyti kamuoliuką, sniego karoliais padengti visas garbanas, uostyti žemę po sniegu... Na, kas gali būt smagiau? Žmonių su rogėmis, pašikniukais, slidėmis knibždėte knibždėjo parkas. Mes kurį laiką ėjome offroad'u, palei upę, toliau nuo masinių vietų, kur ramiau. Po to jau įsiliejome į aktyvių sekmadieniautojų gretas. Dėkui, Šponkiuk, už kompaniją ir garbanės nuotraukas. Jūs esate labai šauni pora.  :4u: 

Atsakyti
Aist ,kaip tu Čiją atitirpini po tokių kelionių? Aš kažkada vaikystėje turėjau paprastą šuniuką,kurį tuo metu dar paleisdavom į lauką vieną palakstyt,paskui tėtis pašvilpdavo balkone ir parlėkdavo namo toks vienas didelis sniego "konkolas" tongue.gif ,tada didumą nukrapštydavom ir jis atsiguldavo ant kilimėlio prie durų ir gulėdavo kol nutirpdavo,mama paskui kilimėlį išgręždavo ir džiovindavo ax.gif
Atsakyti

Čijai matosi smagu, kai tiek daug sniego.Tik va kai sniegas prisivelia,tai visai nesmagu būna jį iškrapštyti iš kailiuko.

Dedu šunį į šilto vandens vonelę ir sniego gniutulai nuo kailio tuoj ištirpsta vandenyje.  :)

Atsakyti

Uoga. Ieško namų. Dar viena neaišku iš kur kieme atsidūrusi katytė.

DSC_2256.jpg

Atsakyti
Gražuolė Čija wub.gif Mumis irgi nori tokios fotosesijos 4u.gif tongue.gif Aš irgi Mumi kišu į vonią iškart nutirpsta gumuliukai smile.gif
Atsakyti

Sagyt, kaip tik šiandien pagalvojau, kad Mumis būt šauniai papildęs mūsų gretas. Reiks su Šponkium sutart ir pakartot pasivaikščiojimą.  :mirksiukas: 

Atsakyti