Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Poilsis 

DSC_1356.jpg

Atsakyti

Šponkiukai, kaip Zugi nuemei? ;)

Atsakyti
Sveikos ,Mergičkos!

Visų pirma ,sveikinu mūsų jaunamartę Ahabi,
Būkite visą gyvenimą tokie laimingi kaip šiandien! 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Šponkiuk ,jei Zugiukas jau slepiasi ,tai gal gerėja situacija 4u.gif

Pasirodom kaip išaugom

vaizdelis iš šiandienos pogulio
vartotojo įkelta nuotrauka

o buvo taip

na ir rodausi su nedideliu rankdarbiu:
raktinė gerai draugei wub.gif ,nubeicuota ir nulakuota paprasčiausia fanierinė dėžutė iš dekupažo reikmenų parduotuvės ir papildyta siuvinėtu rakto motyvu,kadangi turėjau užduotį ką nors išsiuvinėti raudona spalva ,tai raktelio kaspino spalvos iš rožinės pakeistos į raudonus atspalvius...O pati dėžutė tai patvirtina priežodį ,kad nėra to blogo kas neišeitų į gerą..pradžioje buvo sumanymas nubeicuoti šviesiau ,internetu nusipirkau beico,kurio spalva buvo nurodyta "Medus",o medus taigi žinom ,kokios spalvos mirksiukas.gif ,o panaudotas "medus" buvo ryškiai oranžinės spalvos ir dėžutė gavosi ryškiai oranžinė blink.gif blink.gif ,vos neverkiau,nes viskas griuvo,tada extra pirkau kitą beicą,aišku ,tamsesnį,raudonmedžio spalvos ir va tai ,kas gavosi,pranoko visus mano lūkesčius,net jei būčiau šita spalva dažiusi tiesiai ant fanieros ,taip gerai nebūtų gavęsi...žodžiu, aš labai patenkinta wub.gif
Atsakyti
Zundyte vavjej kaip išaugo Palytė, kaip gerai, kad ji būtent tau krito į širdį wub.gif

Mano vaikai duodasi biggrin.gif https://www.youtube....h?v=CKHQzLDssSg
Atsakyti

Zundyte, kokia graži Palytė išaugo :) bet miegojimo įpročiai, matau, nepasikeitė :D

raktinė nereali, man labai gražu tokie dalykėliai :)

Atsakyti

Ahabimeni,  sveikinu labai labai!

Šponkiukai, kaip Zugi nuemei? ;)

Pati nulipo :) Apsimečiau, kad man ji nerupi :)

O Zugi gal kiek gyvesnė, pasipurpsėdama bėgo nuo manęs. Suvalgė per dieną gal 12 sausiuko kruopų ir nedidelį arbatinį šaukštelį konservo. Bet prieš anuos tyrimus irgi galvojom, kad ji gyvesnė.. Bet tas gyvumas labai trumpalaikis. Po to guli, lenda kur šilčiau,  seiles ryja. Jau buvo momentų vakar, kai galvojom savaitės bėgyje užsirašyti ir nelaukti iki savaitgalio,  nes kartais taip sunku žiūrėti į ją, per prievartą viską daryti, jausti, kad ją pykina. 

Atsakyti
Zundyte, labai labai labai graži raktinė wub.gif PalRusteytė kad išaugus bigsmile.gif
Giliuk, laikykis, nepasiduok šunei biggrin.gif
zugytis 4u.gif biggrin.gif
Ruste nugis labai interesni darbai bigsmile.gif
Kelvis gerai ilsisi biggrin.gif
Atsakyti

Atsakyti
QUOTE(Lapyna @ 2017 01 14, 11:04)
Tvarkingai užkasa. Tytė gi eina "mažo" 1-2 kartus per parą ir užtvindo po pusę kraikdėžės. biggrin.gif Kartais net neužkasa. Na, gal perdedu su puse, bet tikrai būna daaaaug smile.gif</p><p></p>

Mieloji, padaryk Tytei inkstų rodiklius. Tašė taip daro, bet kai pablogėjo - jos inkstų veikla ribinė, tai pasidarė "balos" per pusę WC...
Apsidraudimui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 14 sausio 2017 - 22:29

Erode,  manau per jauna Tytė turėt rimtų bėdų.  Šiaip Hipė irgi daug pričiurlena, bet ji daug ir prikrauna. 

Atsakyti

Giliukai laikykis !!!! 🥊🤼♂

Atsakyti

Labas naktis,

Pakasiukai visiems miegaliams  :wub:

Giliuk, na ir kantrybė gi katinėlio  :blink:  :D

Labai graži Zundytės raktinė, reikia nusikopinti :geda: 

Rustę giriu už išradingumą :super:

Erode, nemanau, kad inkstai. Ji nuo mažens balas darydavo retai, bet dideles. Vasarą, kai buvo nusivėmus, darėm ir inkstų rodiklius - viskas buvo ok.

Dalinuosi gabalėliu snieguotos nakties :) fbf214b86091397a89edd495dfc99533248.jpg

Atsakyti