Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Lapyna,  jau dekučio dydis  :D​ 

Atsakyti

Pataupyta ant dekucio, pataupyta :D

Atsakyti

Beje, noriu pasidžiaugti: Mika pradėjo eiti į tualetą su durelėm! :yahoo: 

Kai parsivežiau, pastebėjau, kad durelių ji bijo. Pas Colombą tualetai atviri, nes vienas iš jos katinų su durelėmis nedraugauja. Tai pas save palikau vieną wc su durelėm, o kitam, kuris rūsy, nuėmiau. Bet... Tytė laiks nuo laiko suviduriuoja, o ir Mikai pasitaikydavo, kol maistus atitaikėm (kažkaip su Acana buvo blogai). Ir tada ryte kvapelis raitosi per pusę mūsų nemenko kotedžo. Nu nepatinka man :huh2:  Tai užkabinau dureles, bet pririšau su viela taip, kad liktų tarpas apačioj. Paskui dar tarpą pasiaurinau. O vakar nuleidau visai. Šalia padėjau tokią "avarinę" dėžutę, jei jau visai blogai būtų. Bet radau wc sėkmingai panaudotą abiejų kačių. :)

Beje, negaliu atsistebėti, kaip skiriasi kačių tualetinės manieros. Pvz., "mažo reikalo" Mika eina keletą kartų per dieną, palikdama mažus kauburėlius palei dėžės kraštą, vieną šalia kito. Tvarkingai užkasa. Tytė gi eina "mažo" 1-2 kartus per parą ir užtvindo po pusę kraikdėžės. :D Kartais net neužkasa. Na, gal perdedu su puse, bet tikrai būna daaaaug :)

Atsakyti

Klausykit, tas silikoninio kraiko pakas kur apie 3,5 l, raso 1 menesiui, 1 katinui ... jum kuriai nors uztenka jo menesiui ? Gufai max 2 sav . 

Atsakyti

DSC_1345.jpg

Atsakyti
Katiniukas Hipiukas wub.gif
Lagamininė lova thumbup.gif
Moliukas ir jo šuniukas wub.gif
Atsakyti

Apus man ir max 2 sav ir jau nosį riečia, tai faktiškai keičiu kas dvi savaites perku per pigu.lt  tai ten pigiausiai gaunasi iki 3 eu visai Primi cat patiko pakankamai gerai sulaikė kvapus :) Turguje po 2 eu silikoninis tai jei pavyksta ten užsiperku :)

Atsakyti

Sveikos :4u: Labai sąžiningai ilsisi visi katinėliai :wub: :D Kelvis jungiasi: fb58ec0fbefb899f4a223c620f6508e4851.JPG

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baukidė: 14 sausio 2017 - 16:22

Apus man ir max 2 sav ir jau nosį riečia, tai faktiškai keičiu kas dvi savaites perku per pigu.lt  tai ten pigiausiai gaunasi iki 3 eu visai Primi cat patiko pakankamai gerai sulaikė kvapus :) Turguje po 2 eu silikoninis tai jei pavyksta ten užsiperku :)
A nu tada gerai, o tai galvojau, gal as cia kokia dun dun, bet 2 sav vos pratempiam. Tie pigus labai dulka..., tai taikau per akcijas uzsipirkt.  Nes vyrukas nemazas, kraniukai veikia :D

Ko cia katinus išjungėt? :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apus: 14 sausio 2017 - 16:30

Vaistams ir lašalinėms ne!

DSC_1351.jpg

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka Zugiukui, didžiajam ligoniukui, daug sveikatos balioniukų. Kelvis sąžiningai ilsisi.O ką daugiau veikti,kai visą dieną šlapiai drebia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 14 sausio 2017 - 18:19

Sveikos, atvežė man Merfė du maišus vilnos atraižų. Žiūrinėju ir šis bei tas gaunasi.

Pelytę jau Ieva pasiėmė - tu tetai pasakyk, kad padarysi kitą, nes šitos neduosiu :D

a11360e99b3d4edc89153dd5eb739cc0892.jpg

Atsakyti