Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Maksimas tikras imperatorius :)

Pagaliau Kostia išlindo iš po žiemos miego o tai jau per tiek laiko Kruopa naują kadrą susirasti galėjo :)

Nu ir plati gerklė pas Gufi :) daug pakelia katinas :) 

Gielux Gilius man pastoviai ivaro streso kai neateina pasitikt galvoju negi vėl pabėgo :) ir būna tenka paieškoti jo :) tik tiek kad guliašas valdo tai išlenda išgirdęs garsą :)

Atsakyti
Pupytos, paaiskinkite man-as senoje versijoje esu? Kaip cia viska daryti dabar? Kaip i nauja ilysti rolleyes.gif
Atsakyti

Spaust mygtuka kampe Nauja versija

Atsakyti
QUOTE(sagyte @ 2017 01 13, 12:58)
 </p><p>Gielux Gilius man pastoviai ivaro streso kai neateina pasitikt galvoju negi vėl pabėgo smile.gif ir būna tenka paieškoti jo smile.gif tik tiek kad guliašas valdo tai išlenda išgirdęs garsą smile.gif</p>

Tai vat, kad tie pūkuoti rupužiokai moka tą stresa įvaryt biggrin.gif Dabar aišku pačiai juokinga, nors vakar nebuvo, aplaksčiau visus kampus ar nevėmė, vaikus pastroinau- ar katytei dieną nieko nenutiko, ausis, akis apžiūrėjau, pilvą išminkiau ir dar pauodegin net pažiūrėjau biggrin.gif ką aš ten rast tikėjausi, nežinau, marazmas ne kitaip biggrin.gif Bela kvadratinėm akim žiūrėjo į visą tą reikalą biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Apus @ 2017 01 13, 13:30)
<p>Spaust mygtuka kampe Nauja versija</p>

Moziloi jis pas mane ne kampe, o beveik per vidurį viršuje :Nauja forumo versija
Atsakyti

Cukriuk - sveika namo parėjus  :4u:  :D  darbe paskutinę žinutę rašiau, nepamačiau kad tu pasirodei  :)  O jau Kostia kokius kailinius užsiauginęs  :wub:  vaje koks gražuolis išsipustęs mano žentelis  :D  Dėl naujos temos versijos, je, spausk mygtuką Nauja forumo versija ir tadu spaudi forumas- Mūsų namai- fauna ir susirandi temą  :4u: 

Gufytis kad atsigėrė vandenuko  :D  :D  man irgi bežiūrint troškulys sukilo, eisiu įsipilti vandens in puodelį  :D  Apus - dažniau tokių filmukų įdėk, tai mes visos po tris litrus lengvai išgersim į Gufį bežiūrėdamos  :D 

Maksimas dėkoja tetai Magnunai 4u.gif
O kuo užsiima Grikis su Kruopa? Būtų gerai vaizdų biggrin.gifKruopai naujų dėžučių savaitgaliui bus? bigsmile.gif

Grikis su Kruopa jau pradeda savaitgalį  :D  aš nusprendžiau, kad po pirmos darbo savaitės nusipelniau tingaus penktadienio vakaro ir Kruopa su Grikiu visiškai tam pritarė  :) 

Nusidirbę per savaitę katinėliai ilsisi

20170113_175756.jpg

20170113_175821.jpg

Atsakyti

Cukriuk, sveika, kaip malonu tave matyti.Jau galvojau, palikai mus.O Kostia kokius kailinius užsiauginęs, net pavydu.

Gufis galėtų būti pavyzdys ir priminimas kaip vandenuką gerti.Nes kai šalta, niekaip nesugeriu savo dozės.

Koks Maksimas išdidus :wub:

Apus, ramink skranduką :4u:

Teisingai Grikis su Kruopa nutarė - reikia pailsėti.Juk ne juokas atvaryti visas 5 darbo dienas

:hmm:

O maniškis kvailys išsliūkino laukan.Grįš dabar kaip sniego kamuolys, nes pas mus labai sninga.

Atsakyti
Sveikos.
Jūsų katai gražūs, iš Belos juokiausi, o kaip ir visos, po Gufio ėjau gert.
Maximas - Nikutės šeimos, kaž, ar jis kitas kates priimtų kartu gyvent. Nes mano Nika visus pjauna.

Lapynos foto ir FB, ka mačiau - nerealios. Noriu šiltų batų - nieko nerandu.

Man nekalbadieniai.
Iš nuovargio, bet viską skaitau, dar liuobiuos senam bute, jei kas ryt talkos galit, kad ir trumpai - kviečiu.
Bučkis, apkabinu sergančias ir stiprybės ryt Zugiukui ir Šponkučiui. 4u.gif 4u.gif

Cukriuk, sveika parėjus.
wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 13 sausio 2017 - 22:39
QUOTE(Erode @ 2017 01 13, 22:17)

Maximas - Nikutės šeimos, kaž, ar jis kitas kates priimtų kartu gyvent. Nes mano Nika visus pjauna.

Maksimas tikriausiai jokio katino nepriimtų. Kartą buvom sodyboje ir į svečius atvažiavo paaugliukė sfinksiukė. Tai Maksimas buvo į kobrą pavirtęs. Jau tiek šnypštė ir urzgė, galvojom gal išprotėjo. Ačiū dievui nepuolė. Nu bet tas šnypštimas..... blink.gif Grįžom namo ir iškart pavirto į taikų katiną. Nei šnypštimo, nei urzgimo. Matyt jam reikia karaliaut vienam...
Papildyta:
Kruopos nugara tokia sakyčiau nesunykus biggrin.gif
Gražiai ilsisi katinėliai biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytas,

Magnunos cepelinukai kad ilsisi :D

Atskiras pagyrimas Kostios kailinėliams. :4u:

O čia rodau, kaip reikia oriai miegoti ten, kur mažoka vietos:

909a9ed2661398b7bfe21725e3782f7d937.jpg

Ir kaip paskui teisingai išnaudoti erdvę pasirąžymui

35084584ba0ae522f723e96c77c31f49292.jpg

Atkreipkite dėmesį, kad katė miegojo ne ant plikos palangės, o ant dekučio :bigsmile:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 14 sausio 2017 - 09:29

Labas rytas :4u:

Ir tai vadinasi orus miegojimas ribotoje erdvėje? Ir tas vargingas medžiagos gabaliukas vadinamas dekučiu? :hmm: Tytė nabagė kaip suraityta :P

Va kas yra orus miegojimas :lol:Būtinai reikalinga pagalvytė, kad šoniukų nespaustų, šuo reikalingas, kad galinės kojos nenuslystų.

d0eded33a200.jpg

Atsakyti

Ir čiumodanas jei lovos asmeninės nieks nenuperka

3a054bb594cc.jpg

Atsakyti

* Man nekalbadieniai.

**stiprybės ryt Zugiukui ir Šponkučiui. 

* laikykis  :4u: 

** dar ne šį,  sekantį šeštadienį. 

Atsakyti