Lapyna nepykstu, pati gi pripazystu durniu durne !!!! Atrodo kartais ir protinga babyte, bet kartais kai suzibi Gerai kad kaip pas gastritnyke ranitidino kalnai, dabar dar ir skrandi raminu ryte vyras klause ar uzrakint lasinius ? tyciojasi visi kas netingi
Labas rytas, o aš jau kokią savaitę, kiekvieną rytą pabudusi jaučiuosi taip, kaip prieš miegą būčiau surijusi traškučių didelį pakelį
o tu paimk ir suvalgyk, tai ne tik jausi bet ir zinosi arba atvirksciai - suvalgysi ir nejausi. Skrandis primena apie save?
Maksimas siunčia sveikatos linkėjimus Zugi
Labai gražios visų šlepetės - dovanos Na LABAI gražios, šaunuolė Merfė Užtat per darbus čia retai sutinkama
Katės, aišku, irgi visų labai gražios
Jau Ainu kailiniai tai tik į šiaurę dumti
Labai gražios ponios meinės (Tytė ir berods Nikita, dar mintinai rečiau besirodančių nemoku ) Jau ta foto su veidrodžiais tai
Atvirkščias Gufis irgi labai patiko, čia ta ruda dėmelė akyje nuo sužeidimo?
Papildyta:
Įdomu kaip Makas ir Rastė? Makas jau turbūt milžinas
Vakar svėrėm Maksimą, 5 kg jau
Papildyta:
Dar pamiršau pagirti Belą, jau toookia kipšas smagi
Ir Kiaros labai apmažėjo, taip būtų smagu pasigrožėti
Ne, pazeidimas užgijo, cia pazeidimas issauke tik persam, egzotam ir siamo katinam budinga sindroma. Buvau nuoroda idejus... deja ji liks... galima operuoti ir grandyti ja, taciau islieka rizika, kadangi sindromas pasireiske, kad gyjant vel pasireiks. todel isklausinejau kaip jis su ja jausis - sako tuo kampiuku atrodys kaip smeliuko uzpilta, neskaudes, negraus ir t. t. todel palikom kaip yra. Siandien vyras veze pas veterinara, tai akis uzsitrauke, virs to rudumo viskas uzsitrauke. dabar del ten parametru padidejusiu 10 d. kas antra diena po puse tabletytes. ir tik menesio gale pas veta. Issikapanosim panasu. Kai vyzdzius isplecia - nesimato ;)
Na tai dar palyginus neblogai ponaičiui baigėsi
Seniai buvau uzsukusi prasome ''prabočyti''
Suziurejau visa temute(ziuriu cia jau ne 50 lapu temos -o ir daugiau iseina)turbut cia toje naujoje versijoje
Visu pirma -Su Naujais Jus metais visas! Kitais metais linkiu buti dar labiau ''katiniskom''ir laimingom!
Labai patiko Magnunos ir Busiuko atostogu foto, Aist foto irgi nerealios Zundyte seimyna labai grazi-o ta juoda katyte jau kooookia ddyyydele-grazuolyte Lisitejas ryzas grozis Magnunos Grikutis dezuteje susipakaves ir mano martele seimininkute spintoje atlieka revizija ar nebus visa i anyta ''revizorka''
Žodziu VISI musu grupes katinukai nuostabus- smagu uzeiti i temute. Pamenu seniai , seniai -kai dar Jusu nepazinojau, uzeidavau cia vien tik foto pasiziureti katinuku.....
Beje ne vien katinuku grozis cia zavi- pamaciau ir labai graziu suniuku. Sagytes jau buvau maciusi-nu o Busiukas ir isigyjo grozi Sveikinu
Beje dydele uzuojau del Snaigytes netekties
Mano Kostia gyvena gerai, atsikraustes is terasos i namus- dar labiau ''issipustes''
Nu MAM, tikrai nesifotkinsiu...nervini...
Kaaaa, mano fotkes matys Kruopyte???
Nu gerai siusk....tegu mato mane tetutes
Gufis ir vanduo
Apus - nu prajuokinai su tais riešutais ramink dabar skrandį
Imperatorius Maksimas koks gražuolis
O kuo užsiima Grikis su Kruopa? Būtų gerai vaizdų Kruopai naujų dėžučių savaitgaliui bus?
Papildyta:
Bet tai kiek vandens telpa į katiną
Telpa 💦 ir ryte tik is krano geria, cia as vonion nusliauziau, tai anas pareiske kad gert nori
Gražuolis Maksimas
Ale ponas Gufis, žiūrėk, ūsų šlapint nesidrovi. O fontanėlis ponuliui per prastas pasirodė
Nieko nieko, užtat mano katės abi įvertino fontanėlio privalumus
Kostia ir Maksimas, gražuoliai
Pažiūrėjau Gufytį ir įsipyliau stiklinę vandens
Zugytis kaip šiltai miega.
Vakar apturėjau strioko. Grįžau iš darbo, Bela šiek tiek pavaikščiojo aplink ir miegot. Visada būna, kad turiu dar pažaist su katyte, o čia nieko. Prikėliau katę, makaluoju žaisliuku, na šiek tiek pažaidė ir vėl miegot Apčiupinėjau katę, nosį, net kaktą pagalvojau apie termometrą, na bet niekad tos procedūros nedariu, tiek to. Puse dvylikos susiruošiau miegot, katytė nuėjo į kakadėžęvisais klausimais ir po to prasidėjo mmmmaaaaUUUUUUUUUUUU.......mAaaaaaaaaaauuuuUUUU einam žaist