Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Lapyna nepykstu, pati gi pripazystu durniu durne !!!! Atrodo kartais ir protinga babyte, bet kartais kai suzibi :D  Gerai kad kaip pas gastritnyke ranitidino kalnai, dabar dar ir skrandi raminu :D  ryte vyras klause ar uzrakint lasinius ? tyciojasi visi kas netingi :D 

Atsakyti

Labas rytas, o aš jau kokią savaitę, kiekvieną rytą pabudusi jaučiuosi taip, kaip prieš miegą būčiau surijusi traškučių didelį pakelį :)

o tu paimk ir suvalgyk, tai ne tik jausi bet ir zinosi :D arba atvirksciai - suvalgysi ir nejausi. :D Skrandis primena apie save?

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Maksimas siunčia sveikatos linkėjimus Zugi 4u.gif
Labai gražios visų šlepetės - dovanos 4u.gif Na LABAI gražios, šaunuolė Merfė 4u.gif Užtat per darbus čia retai sutinkama biggrin.gif
Katės, aišku, irgi visų labai gražios biggrin.gif
Jau Ainu kailiniai tai tik į šiaurę dumti wub.gif
Labai gražios ponios meinės (Tytė ir berods Nikita, dar mintinai rečiau besirodančių nemoku blush2.gif ) Jau ta foto su veidrodžiais tai wub.gif
Atvirkščias Gufis irgi labai patiko, čia ta ruda dėmelė akyje nuo sužeidimo?
Papildyta:
Įdomu kaip Makas ir Rastė? Makas jau turbūt milžinas bigsmile.gif
Vakar svėrėm Maksimą, 5 kg jau biggrin.gif
Papildyta:
Dar pamiršau pagirti Belą, jau toookia kipšas smagi 4u.gif
Ir Kiaros labai apmažėjo, taip būtų smagu pasigrožėti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytem: 13 sausio 2017 - 10:17

Ne, pazeidimas užgijo, cia pazeidimas issauke tik persam, egzotam ir siamo katinam budinga sindroma.  Buvau nuoroda idejus... deja ji liks... galima operuoti ir grandyti ja, taciau islieka rizika, kadangi sindromas pasireiske, kad gyjant vel pasireiks. todel isklausinejau kaip jis su ja jausis - sako tuo kampiuku atrodys kaip smeliuko uzpilta, neskaudes, negraus ir t. t. todel palikom kaip yra.  Siandien vyras veze pas veterinara, tai akis uzsitrauke, virs to rudumo viskas uzsitrauke.  dabar del ten parametru padidejusiu 10 d. kas antra diena po puse tabletytes. ir tik menesio gale pas veta. Issikapanosim panasu. Kai vyzdzius isplecia - nesimato ;)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apus: 13 sausio 2017 - 10:22
QUOTE(Apus @ 2017 01 13, 10:18)
<p>Ne, pazeidimas užgijo, cia pazeidimas issauke tik persam, egzotam ir siamo katinam budinga sindroma.  Buvau nuoroda idejus... deja ji liks... galima operuoti ir grandyti ja, taciau islieka rizika, kadangi sindromas pasireiske, kad gyjant vel pasireiks. todel isklausinejau kaip jis su ja jausis - sako tuo kampiuku atrodys kaip smeliuko uzpilta, neskaudes, negraus ir t. t. todel palikom kaip yra.  Siandien vyras veze pas veterinara, tai akis uzsitrauke, virs to rudumo viskas uzsitrauke.  dabar del ten parametru padidejusiu 10 d. kas antra diena po puse tabletytes. ir tik menesio gale pas veta. Issikapanosim panasu. Kai vyzdzius isplecia - nesimato ;)</p>

Na tai dar palyginus neblogai ponaičiui baigėsi 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaites-liepaites ir ju katinukai 4u.gif
Seniai buvau uzsukusi tomato.gif prasome ''prabočyti''
Suziurejau visa temute(ziuriu cia jau ne 50 lapu temos -o ir daugiau iseina)turbut cia toje naujoje versijoje bigsmile.gif
Visu pirma -Su Naujais Jus metais visas! Kitais metais linkiu buti dar labiau ''katiniskom''ir laimingom!
Labai patiko Magnunos ir Busiuko atostogu foto, Aist foto irgi nerealios bigsmile.gif Zundyte seimyna labai grazi-o ta juoda katyte jau kooookia ddyyydele-grazuolyte wub.gif Lisitejas ryzas grozis wub.gif Magnunos Grikutis dezuteje susipakaves wub.gif ir mano martele seimininkute spintoje atlieka revizija wub.gif ar nebus visa i anyta biggrin.gif ''revizorka'' mirksiukas.gif
Žodziu VISI musu grupes katinukai nuostabus- smagu uzeiti i temute. Pamenu seniai , seniai -kai dar Jusu nepazinojau, uzeidavau cia vien tik foto pasiziureti katinuku..... lotuliukas.gif
Beje ne vien katinuku grozis cia zavi- pamaciau ir labai graziu suniuku. Sagytes jau buvau maciusi-nu o Busiukas ir isigyjo grozi wub.gif Sveikinu 4u.gif
Beje dydele uzuojau del Snaigytes netekties unsure.gif

Mano Kostia gyvena gerai, atsikraustes is terasos i namus- dar labiau ''issipustes'' biggrin.gif

Nu MAM, tikrai nesifotkinsiu...nervini...
Kaaaa, mano fotkes matys Kruopyte??? blink.gif
Nu gerai siusk....tegu mato mane tetutes bis.gif
Atsakyti

Gufis ir vanduo :) 

https://m.youtube.co...e&v=KTjL-WIXaww

Atsakyti

Apus - nu prajuokinai su tais riešutais :D  ramink dabar skrandį :4u:

Imperatorius Maksimas koks gražuolis :wub:

Atsakyti
Maksimas dėkoja tetai Magnunai 4u.gif
O kuo užsiima Grikis su Kruopa? Būtų gerai vaizdų biggrin.gif Kruopai naujų dėžučių savaitgaliui bus? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Apus @ 2017 01 13, 10:55)
<p>Gufis ir vanduo smile.gif </p><p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=KTjL-WIXaww'>https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=KTjL-WIXaww</a></p>

Bet tai kiek vandens telpa į katiną blink.gif
Atsakyti

Telpa 💦 ir ryte tik is krano geria, cia as vonion nusliauziau, tai anas pareiske kad gert nori :D 

Atsakyti

Gražuolis Maksimas :bigsmile: 

Ale ponas Gufis, žiūrėk, ūsų šlapint nesidrovi. O fontanėlis ponuliui per prastas pasirodė :rolleyes: 

Nieko nieko, užtat mano katės abi įvertino fontanėlio privalumus :) 

Atsakyti
Sveikos
Kostia ir Maksimas, gražuoliai wub.gif
Pažiūrėjau Gufytį ir įsipyliau stiklinę vandens biggrin.gif
Zugytis kaip šiltai miega.
Vakar apturėjau strioko. Grįžau iš darbo, Bela šiek tiek pavaikščiojo aplink ir miegot. Visada būna, kad turiu dar pažaist su katyte, o čia nieko. Prikėliau katę, makaluoju žaisliuku, na šiek tiek pažaidė ir vėl miegot blink.gif Apčiupinėjau katę, nosį, net kaktą biggrin.gif pagalvojau apie termometrą, na bet niekad tos procedūros nedariu, tiek to. Puse dvylikos susiruošiau miegot, katytė nuėjo į kakadėžęvisais klausimais biggrin.gif ir po to prasidėjo mmmmaaaaUUUUUUUUUUUU.......mAaaaaaaaaaauuuuUUUU einam žaist biggrin.gif
Atsakyti