Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Sagyt - papasakok kaip gaminai, bais įdomu 4u.gif
Nu tikras angelėlis biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 12 sausio 2017 - 19:24

http://kasuvalgyti.l...uf-bourguignon/

Gaminau pagal šį receptą :) šiaip nesudėtinga tik ilgai troskinasi sakyčiau iš vakaro pagamini o kitadiena valgai nes šiandien pasildzius skonis pasaka :)  tik aš šalia basmati ryžius viriau :)

Atsakyti

Miegam šiltai 

DSC_1341.jpg

Atsakyti
Sagyt - ačiū už nuorodą, reiks išbandyti 4u.gif
Šponkuti - jaukus miegelis wub.gif
Atsakyti

Zugutis meilybė 😉

Kazkaip tas Taikos angeleilys nelabai taikiai atrodo 🤣

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apus: 12 sausio 2017 - 21:15

Tas taikos angelėlys užmuš ką nors greičiau nei Apus :P 

Mažiukas Zugiukas :wub:  Reikia šilumos nustekentam ligoniukui.

Nikita kokis groooožis. :heart:  Ir karališkoj meiniškoj povyzoj, ir banditiškoj šelmiškoj :) 

Klausykit, kaip jūs sėjat kviečius, kad jie būtų nuvalgyti, o ne nuravėti??? Pas mumi bėga visi iš vazono ir griūva klumpėm į viršų.

Atsakyti

Aš pamakaluoju žemėse juos su pagaliuku ir dar užpilu žemėmis. Kai jie nevienodai dygsta (nevienodame gylyje),  tai išsilaiko neišrauti. 

Atsakyti

Labas rytas :4u: Ko nesikeliat, miegat ar kaip? :hmm:

Belos toks suktas veidelis, tikras kipšiukas angelo kailyje :lol:

Man regis Zugiuko išvaizda kitokia, geresnė. Labai noriu tikėti, kad neklystu.

Esu mačiusi gatavai užaugintus  želmenis, lyg tai IKI parduotuvėje.Nežinau nei kainos. Gal patogu būtų naudoti katukams?

Viskas, lekiu veido piešti, ir varau darban.Geros visiems penktadienio :4u:

Atsakyti

Labas rytas

Aš kviečius suberiu žemėn ir pamakaluoju kaip Šponkutis rašė. Dabar kartais užmerkiu parai prieš sėdama iad greičiau sudygtų, dar pradžioje maišiuką užmaunu ant vazono kad kviečiams šilčiau dygti būtų. Ir dar sėju dideliam vazone ir žemių pilu tik trečdalį vazono nes Grikis labai peša tuos kviečius, sukanda prie šaknų ir traukia lauk, būdavo kad su mažu vazonu ir atkeldavo arba išlupdavo visą kviečių gniužulą iš vazono, didelio vazono neatkelia ir kviečių viso gniužulo neiškelia iš didelio vazono

Atsakyti

nemiegam :) aš tai prisiciudijau vakar :) ziuriu ant baro lazdyno riesutu negliaudytu visas maišiukas guli !!!!  kazkaip pagalvojau per didele prabanga jam ten gulet, vakare atsitusiu i lova ir telika beziuredama trakst, trakst.... nu ne viso nesuvalgiau, bet .... netaip jau ir vos vos . Kaip pasipiktino vidinis virskinimo organas !!!!! as tablete, jis pyksta, as antra, jis dar labiau... teko skubos tvarka pagazdinti kanalizacija..... dabar kai pagalvoji, nu durne, 3 dienas nevalgius, vos pradejus bananais, jogurtu maitintis, riesutu sluoksni uzsimete :) 

Atsakyti

Apus... Nepyk, bet...  :lol: Bendradarbiai nepribaigė, tai nusprendei pati?

Aš nepiktai, aš pati prisimenu, kaip studentiškais laikais grįžau iš kalnų mažumą nubadėjus, o mamytė išvirė cepelinų... su nuostabiais riebiais spirgais...

...apsinuodijimas gavosi kapitalinis. :blink:  Dvi dienas atgailavau :lol: Ir paskui riebaus dar ilgaaaaai nesinorėjo :rolleyes:

Gal tau ryžinių trapučių užvežt? :4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 13 sausio 2017 - 08:04

Labas rytas, o aš jau kokią savaitę, kiekvieną rytą pabudusi jaučiuosi taip, kaip prieš miegą būčiau surijusi traškučių didelį pakelį :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 13 sausio 2017 - 09:03