Taigi pas ja vestuves, turi ir be musu ka veikti 😜
Užmušiu kokius 3 i darba gryžus ..... sufotochopino dokus, isakymu prileido..... man tik siuncia siuncia..... kokias 3 min be oro sedejau.... gydo bliomba 😤
Vidam, mano uzmusiu nereiskia uzmusiu 😫 Cia mano toki gazdinimai, " uzmusiu - prieklsiu ir taip kokius 3 kartus " cia toks pat nesveikas humoras kaip ir pas juos.
Aš pasitaisysiu, dar jauna 🤧
gielux, nuo pirmosios foto man širdis stoja.Niekaip nepriprantu, kad katės paršelių nemedžioja. Atrodo įlįs namelį ir užrėš kiauliuką O Belos veidelio išraiška tookia banditiška
Aš irgi vartoju posakį, jei kas ne taip vis žadu galvą( galvas) nusukti. Jei tesėčiau, tai visi namuose be galvų vaikščiotų
Nu Belute nereali Sveciuosna buvo ale svečių nebuvo
brrr keliai kokie tikiuosi iki ryt nuvalys juos
Vakar gaminau burgundiska jautiena vajej koks skanumas tik gamyba ilgoka bet skonis atperka
<p><span><span>Aš irgi vartoju posakį, jei kas ne taip vis žadu galvą( galvas) nusukti. Jei tesėčiau, tai visi namuose be galvų vaikščiotų <span><span> </span></span></span></span>
</p>
Tai, kad ana nebent užlaižys jį negyvai Jis pakankamai storas, manau ji galvoja, kad tai gentainis, tik baisiai tingintis žaist
Galvoji kad aš nesakau Kai Nikita neklauso ir tenka keltis ją drausminti, kai mėto daiktus, tai irgi žadu nukepti ar įmūryti į sieną
Bet gi smagu pamokyti kitą
Nikita turbūt bijotų ir pelės, jau nekalbant apie jūrų kiaulytę