Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Taigi pas ja vestuves, turi ir be musu ka veikti 😜

Atsakyti

Užmušiu kokius 3 i darba gryžus ..... sufotochopino dokus, isakymu prileido..... man tik siuncia siuncia..... kokias 3 min be oro sedejau.... gydo bliomba 😤

Atsakyti
Apus džiaukis kad nepamiršo, vienaip ar kitaip palinksmina biggrin.gif O tu iš kart "užmušiu", tokio žodžio negalima net mintyse sakyti, o čia viešoje erdvėje biggrin.gif
Atsakyti

Vidam, mano uzmusiu nereiskia uzmusiu 😫 Cia mano toki gazdinimai, " uzmusiu  - prieklsiu ir taip kokius 3 kartus " cia toks pat nesveikas humoras kaip ir pas juos. 

Atsakyti
Aania... lotuliukas.gif Neduok D...., kad net tris numuštum biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 12 sausio 2017 - 17:48

Aš pasitaisysiu, dar jauna 🤧

Atsakyti
Sveikos
Nikitos grožis wub.gif prašom daugiau rodyt.
Ainu, Mumis ir Moliukas puošmenos.
Naujokėlės Rariuko ir Diinkos fainos biggrin.gif Bambučia su kamizielka biggrin.gif
Na o Lapynos čiabatukai raudoni wub.gif ir rūsčioji Tytė wub.gif
Tuk tuk.. ka sakai?...nieko nėra namie??
vartotojo įkelta nuotrauka
Ką tu?
Atsakyti

gielux, nuo pirmosios foto man širdis stoja.Niekaip nepriprantu, kad katės paršelių nemedžioja. Atrodo įlįs   namelį ir užrėš kiauliuką :blink: O Belos veidelio išraiška tookia banditiška :lol:

Aš irgi vartoju posakį, jei kas ne taip vis žadu galvą( galvas) nusukti. Jei tesėčiau, tai visi namuose be galvų vaikščiotų :lol:

Atsakyti

Nu Belute nereali :) Sveciuosna buvo ale svečių nebuvo :)

brrr keliai kokie tikiuosi iki ryt nuvalys juos :)  

Vakar gaminau burgundiska jautiena vajej koks skanumas tik gamyba ilgoka bet skonis atperka :) 

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2017 01 12, 18:54)
<p><span><a data-ipb='nomediaparse' href='http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showuser=28498'>gielux</a>, nuo pirmosios foto man širdis stoja.Niekaip nepriprantu, kad katės paršelių nemedžioja. Atrodo įlįs   namelį ir užrėš kiauliuką blink.gif O Belos veidelio išraiška tookia banditiška lotuliukas.gif<span> </span></span></p>
<p><span><span>Aš irgi vartoju posakį, jei kas ne taip vis žadu galvą( galvas) nusukti. Jei tesėčiau, tai visi namuose be galvų vaikščiotų lotuliukas.gif<span><span> </span></span></span></span>

</p>

Tai, kad ana nebent užlaižys jį negyvai biggrin.gif Jis pakankamai storas, manau ji galvoja, kad tai gentainis, tik baisiai tingintis žaist biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2017 01 12, 18:54)
Aš irgi vartoju posakį, jei kas ne taip vis žadu galvą( galvas) nusukti.

Galvoji kad aš nesakau biggrin.gif Kai Nikita neklauso ir tenka keltis ją drausminti, kai mėto daiktus, tai irgi žadu nukepti ar įmūryti į sieną biggrin.gif
Bet gi smagu pamokyti kitą mirksiukas.gif

Nikita turbūt bijotų ir pelės, jau nekalbant apie jūrų kiaulytę biggrin.gif
Atsakyti
Taikos angelėlyys biggrin.gif
Atsakyti