Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Bambučia koks stilingas, o dar su ta liemene. bigsmile.gif

QUOTE(Lapyna @ 2017 01 12, 09:25)
O pas mane šiandien buvo kriminalas. ninja.gif </p><p>Šiandien, kol aš vėpsojau į kompą, o mažasis dvikojis su Tyte ant palangėlės vėpsojo į zylutes, Mika tyliai nusliūkino į mano kambarėlį, iš skudurinės IKEA spintelės viršutinės lentynėlės tolimiausio kampo nukniaukė paskutinę likusią sveiką šluotelę su plunksnomis (ir kaip rado?! blink.gif) ir bandė prasmuggle'inti į savo kampelį rūsy. Tik va bėda, šluotelė labai bildėjo velkama per laiptus, dėl to vyriausias muitininkas pamatė ir liepė stoti bei atiduoti. Pažeidėjas nesutriko ir bėgo. Buvo supakuotas jau po rūsio sienos kirtimo. Kontrabanda konfiskuota ir grąžinta į nuolatinę saugojimo vietą.</p><p>Būčiau kada nors ieškojusi ir nesupratusi, kaip galėjo išgaruoti šluotelė iš prikrautos spintelės tolimojo kampo.... help.gif </p>

Oi, pamiršau perspėti. Mika turi 6-ą jausmą/lokatorių/radarą kai kalba eina apie plunksneles. biggrin.gif Ir taip, jinai tempiasi tada po vonia ar dar kur nors. biggrin.gif

O jinai taip rūsyje ir būna? Ar išlenda dažniau?

Apus patinka man tavo kolegų humoras. biggrin.gif
Atsakyti

O čia mano naujokė...per pačius šalčius rasta apsisnargliavusi viena soduose, vos 3-4 mėn. bet tokia po...-istė. Tik išleidau iš narvo vakar (nuo šeštadienio ten gydėsi) tai 2 aukštus įveikė be problemų, nesustabdė nei vienas apšnypštymas, atvarė į apačią, nustūmė Fiffą nuo sosto, paskui aplankė mergas vien žo, jokių autoritetų 

adfaf918f20289aabf64f24deb51803a413.jpg

a4bbf1c5d0731a19765095dff5676025354.jpg

Atsakyti

Dinka ji pati sau autoritetas 💃🏼

Atsakyti
Laba diena 4u.gif
Gerai kad padarė tokias temas, nereikės taip dažnai vis kurti naujas. Tik kažin kaip bus kai reikės pakeisti priekinį puslapį- kai ką ištrinti, kai ką įrašyti g.gif

Na, visos sergančios peršalimo ligomis, apsiavusios šiltais tapukais, marš grūdintis ir stiprinti imunitetą. Radau receptą, kur nereikia pinigų, o būsit sveikos kaip ridikėliai mirksiukas.gif

http://paranormal.lt...2azAFo.facebook

Va Bambučia jau nusimetė kailinėlius, pasiruošusi grūdintis hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(diinka @ 2017 01 12, 09:50)
<p>O čia mano naujokė...per pačius šalčius rasta apsisnargliavusi viena soduose, vos 3-4 mėn. bet tokia po...-istė. Tik išleidau iš narvo vakar (nuo šeštadienio ten gydėsi) tai 2 aukštus įveikė be problemų, nesustabdė nei vienas apšnypštymas, atvarė į apačią, nustūmė Fiffą nuo sosto, paskui aplankė mergas vien žo, jokių autoritetų 

O! Su Luna sutartų, anai irgi dzin ant visko. Joja (tiesiogine to žodžio prasme) ant Inteligento ir ZUikio. Įsibegėja ir užšoka, arba nuo draskyklės užšoka ant jų nugarų ir įsikimba, kai tie lekia. biggrin.gif
Vagia, laksto, siaučia. Subaru ir matau, kad ji supranta, jog negerai daro, bet akyse gi velniukai šokinėja. biggrin.gif

Vidam kad labai jau brrrr tas metodas. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Colomba: 12 sausio 2017 - 10:56

Ainu  :wub:  

Labai graži globotinė Rariuko  :wub:  O Juodule katyte niekas nesidomi? Juk ji tokia faina  :4u: 

Lapyna ryškiai kažką rūsyje pašluoti reikėjo :) Na pas mane namie kažkur apie 20 pelių turi būti Giliukas tai praneša kokia vieną tai vėl paslepia bet kur jos yra nežinau :) reikia baldus atstumineti kad rasti :)

Mumis klausia kur mažasis Ozzis prapuolęs :)

5ae092aabe9d45da98c4fba62fa11f5d373.jpg

Atsakyti

Priedas  IMG_0455.JPG   121,18KB   0 Parsiųsta kartų  Gufio akyse atsispindi langai ;)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apus: 12 sausio 2017 - 11:12

A tai gaila šluotelės? :D

Taip, gaila! :bebe:  Buvau pasilikusi paskutinę iš trijų fotografavimui. O kai Mika su šluotele žaidžia, tai po 15 min iš jos lieka štai kas:

3d23dc8440498e8b49452979c9c20b0a214.jpg

:D

Colomba, ji rūsy vis dar praleidžia didelę dalį dienos. Turi ten savo mylimą palangėlę su dekučiu, kur nulenda, kai nori ramiai pamiegoti arba tiesiog slepiasi. O šiaip mėgsta padrybsoti ir ant rūsio sofutės priešais židinį, ir ant pianino... Ir šiaip namus patikrina. Va tik Tytės televizorius jai kažkodėl neįdomus. :rolleyes: 

Mano trečiokėlis ją jau truputį prisipratino. Dar nesileidžia glostoma, nežaidžia su juo, bet prie atsitūpusio jau prieina.

Na, o mažius kaip mažius... Pagal principą: jeigu jau vejasi - bėk! :D 

Atsakyti

apsuko!!!! kodel!!!!! vienas is geresniu kadru ir sugadino ! kaip atsukt?

Atsakyti

Murzė linki visom puikios dienos...gyvenimas gražus

e71219adea10adf0a35d684e268fc710826.jpg

Atsakyti

Chana servetelei 🙊

Atsakyti

apsuko!!!! kodel!!!!! vienas is geresniu kadru ir sugadino ! kaip atsukt?

O aš supratau, kad taip ir turi būti. :) Taip blatniau atrodo :P

Na štai, dabar jau ir aš maivausi  :flirt2:

4d404c3642ae7caff9bcede372bd41e3212.jpgLabai labai smagūs. Ir RAUDONI! :wub:  :D

Ačiū Merfei ir jos šauniajai kolegei!

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 12 sausio 2017 - 11:41