Oi, pamiršau perspėti. Mika turi 6-ą jausmą/lokatorių/radarą kai kalba eina apie plunksneles. Ir taip, jinai tempiasi tada po vonia ar dar kur nors.
O jinai taip rūsyje ir būna? Ar išlenda dažniau?
Apus patinka man tavo kolegų humoras.
O čia mano naujokė...per pačius šalčius rasta apsisnargliavusi viena soduose, vos 3-4 mėn. bet tokia po...-istė. Tik išleidau iš narvo vakar (nuo šeštadienio ten gydėsi) tai 2 aukštus įveikė be problemų, nesustabdė nei vienas apšnypštymas, atvarė į apačią, nustūmė Fiffą nuo sosto, paskui aplankė mergas vien žo, jokių autoritetų
Ainu
Labai graži globotinė Rariuko O Juodule katyte niekas nesidomi? Juk ji tokia faina
Lapyna ryškiai kažką rūsyje pašluoti reikėjo Na pas mane namie kažkur apie 20 pelių turi būti Giliukas tai praneša kokia vieną tai vėl paslepia bet kur jos yra nežinau reikia baldus atstumineti kad rasti
Mumis klausia kur mažasis Ozzis prapuolęs
IMG_0455.JPG 121,18KB 0 Parsiųsta kartų Gufio akyse atsispindi langai ;)
A tai gaila šluotelės?
Taip, gaila! Buvau pasilikusi paskutinę iš trijų fotografavimui. O kai Mika su šluotele žaidžia, tai po 15 min iš jos lieka štai kas:
Colomba, ji rūsy vis dar praleidžia didelę dalį dienos. Turi ten savo mylimą palangėlę su dekučiu, kur nulenda, kai nori ramiai pamiegoti arba tiesiog slepiasi. O šiaip mėgsta padrybsoti ir ant rūsio sofutės priešais židinį, ir ant pianino... Ir šiaip namus patikrina. Va tik Tytės televizorius jai kažkodėl neįdomus.
Mano trečiokėlis ją jau truputį prisipratino. Dar nesileidžia glostoma, nežaidžia su juo, bet prie atsitūpusio jau prieina.
Na, o mažius kaip mažius... Pagal principą: jeigu jau vejasi - bėk!