Temos pasirodo bus neužsibaigiančios, nebent pačioms atsibos ir paprašysim ištrinti. Arba kitas siūlymas yra prikalbėti sutartą kiekį, dėti ant temos slaptažodį ir ją turėti tik mūsų, bendravusiųjų ratui, prisiminus pažiūrėti.
Labanaktis nuo įsielektrinusio pūkų kamuolio
Labas rytas.
Murzianosė Zuzytė labai daili, bus draugytė Katytei
Apus - kaip šiandien jautiesi? tapukai dailūs
Lisitėja - kaip tu, ar atsilaikei nesusirgus?
Įsielektrinęs Ainiškas pūkų kamuolys
Magnuna man rodos su tempa susitvarkiau, vakar nuo pietu nekyla, kosulys lengveja, sloga nuo tokio kiekio Ibuprofeno irgi speju pasiduoda. Tik kazkoks bendras silpnumas kabo... nu guliu nuo sekmadienio ... siandien reiks bandyt sedet nenoriu per anksti islipt .... jau dabar reik uzbaigt sita maratona ligu. Bendradarbiai pas mane su humoru straipsniu nuorodas apie gripa siuntineja, kas kur mire, kokia statistika po to priraso nepergyvenk, visi virs 80 tau dar yra laiko ta prasme atsikelciau ir dadausciau
Laba,
nedamušama tema, tai gerai, bet kodėl neduoda per "sekami" .... ir ne tik šios temos, bet jokios
Ainu šiaušalas
Naujokėlė
Labas rytas Lauke vėjas labai nemalonus, šalčio gal kokie -4 ar -5.
Ačiū, Magnučiuk. Nea, dar nesusirgau galutinai, bet gerklė nelabai aiški. Taigi laksto aplinkui sloguoti ir gripuoti, kur jau čia būsi sveika kaip ridikas.
Ainu tikras pienė pūkas
Graži globotinukė, manau neužsibus pas tave.
Apus, kokie tavo kolegos su arklišku humoro jausmu , tai tu iš principo nebesirk.
Lisiteja su jais net numirt ciuju be bajeriu neitu :| Taip musu humoras kartais toks savotiskas buna, bet as atsikrsiju jiems
Laba ryta,
pirmiausia ligoniams kibiras sveikatos
parsivežiau vakar bambučią- kraujo tyrimai idealūs...katinui beveik 12 niu šaunuolis, nuvalė akmenys, bevalant du priekiniai iškrito...daugiau netraukė, sakė geros būklės, suleido ilgo veikimo antibiotikus, plaukuosena graži,
Labas rytas,
Vargšas Bambučia nuogalius
Elektrinė Ainu
Apus, pati nuo gripo nenumirsi - ateis bendradarbiai su pagaliais pagelbėt?
O pas mane šiandien buvo kriminalas.
Šiandien, kol aš vėpsojau į kompą, o mažasis dvikojis su Tyte ant palangėlės vėpsojo į zylutes, Mika tyliai nusliūkino į mano kambarėlį, iš skudurinės IKEA spintelės viršutinės lentynėlės tolimiausio kampo nukniaukė paskutinę likusią sveiką šluotelę su plunksnomis (ir kaip rado?! ) ir bandė prasmuggle'inti į savo kampelį rūsy. Tik va bėda, šluotelė labai bildėjo velkama per laiptus, dėl to vyriausias muitininkas pamatė ir liepė stoti bei atiduoti. Pažeidėjas nesutriko ir bėgo. Buvo supakuotas jau po rūsio sienos kirtimo. Kontrabanda konfiskuota ir grąžinta į nuolatinę saugojimo vietą.
Būčiau kada nors ieškojusi ir nesupratusi, kaip galėjo išgaruoti šluotelė iš prikrautos spintelės tolimojo kampo....
Bambučios koks paltukas !!!! 👍🏼
Taip Lapyna, manau galėtu 👹 A tai gaila šluotelės?