Sveikos, Mergaitės!
Kaip smagu ,kad Busy pasiekė dovanėlės iš Lietuvos,kaip smagu kad viska puikiai tinka
Na, bet jau Merfytės batai tai
.Man galvoj netelpa,kaip galima tokį šedevrą nuvelti,rankomis....pagarba,žemai lenkiuosi....ir už darbą ir už širdies gerumą,juk ir mano, ir mano sesės beigi tetos kojas, ir Vikutės kojeles ir jos mamos pėdutes šildo Mefrytės tapukai
Diinkos kojinės irgi nuostabios
,man jų mezgimas visada buvo mistika,tiesa, kažkokiu savo gyvenimo momentu esu numezgusi kelias poras,kurių kelios ,matyt ,sudulėjo Tian-šanio kalnuose,bet tuo mano kojinių mezgimo epocha ir baigėsi
O dar tie pagražinimai,tai iš viso...
O taurės kepuriukas tai gal čia Erendiros darbas? Labai simpatiškas reikalas
Žodžiu , merginos pasistengėt visos
Deje ,V-rine,labai gaila ,kad šios šventės atnešė ne tik gerą žinią ,bet ir liūdesį,teko ir man tai išgyventi per šventes,tai žinau ,kaip skauda,bet gyvenimo ratas sukasi,vieni ateina ,kiti išeina..Jūs Snaigytei padėjote kiek galėjote ir priėmėte teisingą sprendimą ,nesigraužkite...tikriausiai jūsų jau laukia kažkur nauja uodegėlė, kuri užpildys tuštumą širdyje ir viskas bus gerai
Man Kalėdos irgi nebuvo itin linksmos -per Kūčias sugriebė mane kažkoks virusas,tai naktys baisios dėl didelės slogos,o dabar dar kosėti pradėjau,savijauta - kaip šlapiu skuduru trenktos,į lauką nosies nebuvau iškišusi,žodžiu bandau sveikti....Gerai ,kad į darbą tik 29d,ryt ir poryt dar atostogauju
O šiaip tai tikėjausi kažkokios tai netvarkos,suirutės namie per Kalėdas,nes gi naujas strakalas namie ir pirmą kartą eglutė papuošta,bet...nenormalūs mano katinai
- nereikia jiems tos eglutės ,praeina ,kaip pro tuščią vietą...tikėjausi Špulės "KU_KŪ" per eglutės šakas ,o ji gal du kartus tupėjo po ja ir žvalgėsi ,na ir vieną žaisliuką radau nužaistą ant žemės ,viskas..nu ar tai normalu,ką?
PS nu mane tai nervuoja ,kai riboja šypsenėlių kiekį