Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Diinka - kad viskas būtų gerai Bambučiui :4u:

Apus - sveik sveik sveik :4u:

Vidam - ačiū, dabar viskas kaip ir gerai, matuojuosi spaudimą, po savaitės eisiu pas gydytoją ir žiūrėsim ar čia man jau reikia vaistus gerti ar tiesiog vienkartinis tūks nuotykis buvo. Bet kuriuo atveju aš dabar jau suprasčiau kad man spaudimas sukilęs ir šita situacija nepasikartotų :)

Atsakyti

Gaila Zugutės...tokios akys...mažytis zuikutis wub.gifŠponkuti, tu geriausiai matai situaciją gyvendama kartu 4u.gif4u.gif4u.gifO kaip Bugi, jau nebeplinka ? Kaip Hipė ? Ir kaip sekėsi su pirkėjais? nepasigyrei, tai matyt nenupirko...

Bugi ir Hipė gerai, Bugi irgi vežėmės į kliniką, paėmė skutenų, viskas gerai.

Na su pirkėjais yra vienas gan rimtas kandidatas (tfiu tfiu tfiu) kuris po apžiūros dar papildomai paprašė sąskaitų už komunalinius. Bet čia žinot, kol rankpinigių nėra, tai pirkėjo ir neturim :) o ir pardavinėjamas nepilną savaitę. Kaimynai 3 mėnesius pardavinėjo, o jų mažesnis ir pigesnis, tad loftui reikia išlaukti savo pirkėjo :)

Atsakyti

Labuka,

Magnučiuk, praleidau kas tau buvo  :ax:  bet vis tiek sveik.... :4u: 

Apus, ir Tau  :4u: 

Bambučiui ir Zugiukui  :4u:  :4u:  :4u: 

Ainu gražuolė  :flirt2: 

Atsakyti
Sveikos gyvos 4u.gif

Apus, na tu ir įkliuvai gripui į nasrus blink.gif Greičiau išlįsk iš ten mirksiukas.gif

Azu, manau dabar dar nesuk sau gavos dėl katulių. Jiems viskas gerai,jie namie, o kai ateis laikas ir nuspręsi ką su jais daryti mirksiukas.gif

Diinka, kad tavo Bambučkai būtų viskas gerai 4u.gif
Zugučiui nabagėliui 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(diinka @ 2017 01 11, 09:41)
<p>Laba ryta,</p><p></p><p>Ruste sveikinimai tokius vyrus užauginus. Pončas labai gražus.</p><p></p><p>Apus, sveik 4u.gif </p><p></p><p>Zugiukas wub.gif </p><p></p><p>O aš pridaviau Bambučių į kliniką- burnos higienai (jaučiu ne su vienu dantuku teks atsisveikinti) ir kirpimui, prieš narkozę prašiau kraujo tyrimą kad padarytų visti 11 metų. Tai taip neramu žinokit</p>

Diinka, kurį pridavei?

Pončas super. Net ir aš norėčiau. smile.gif

Merfės tapukus turiu, džiaugiuos nerealiai, mano tamsiai žali.
mirksiukas.gif
Atsakyti

O man turbut Merfe aukstakulnius daro  :beee:  ( cia visom tom pagyrilkom ) 😝

Atsakyti

Nikuna - spaudimas buvo užkilęs o aš jesupratau kas man darosi bo niekad aukšto spaudimo neturėjau tai pasikamavau kol supratau kas yra, jau ir su širdim negerai buvo pasidarę bet dabat viskas kontroliuojama :)

Apus - lauksim žapasirodant su veltais aukštakulniais :D

Aš tai Merfytę ir jos draugė kasdien gerais žodžiais miniu su batais tapsėdama :)

Atsakyti

Erode,  savo mėlyną persą, atradau naują vetkę per Fersytę  jai ir dantukus sutvarkė...o mano vetė, tai tikpakrapštydavo akmenis ir ant stromogilio pasadindavo, tai labai jau laikinai pagerėdavo, valgo jis gerai, bet jau kvapelis iš burnos....  Užrašytas buvo 9, dar neskambino, tai manau viskas gerai, reik tik išlaukt darbo pabaigos 

Atsakyti

Sveikos,

o jei ne paslaptis- kiek kainuoja tokie Merfės tapukai? kad jau tokios mandros visos tai galvoju gal ir man reik smile.gif

nesirkit. Šiaip bijau gripo...tfu tfu tfu nesirgusi juo gal 10 metų todėl labai bijau....

ai dar- Aist maišelį parodei. Ainu parodei.... parodyk ir striukę bigsmile.gif bigsmile.gif biggrin.gif

Atsakyti

:mad2: kas mane užblokavo... nebegaliu paprastai į temą užeiti (per mygtuką - sekami), tik per aplinkui  :aggressive:  :cray:​ 

Atsakyti

Nikun, gal dėl to, kad mes čia "nelegaliai" jau 36 psl plepam?

Sveikos  :4u: 

Ir aš negaliu atsidžiaugti Merfės tapukais :wub: , manieji riūžavi,  :rolleyes: Oi, juk kai kurios ir matėt jau

Atsakyti

Pončas super. Net ir aš norėčiau. smile.gif

Labai prašom :)

Dabar neriu žaliai smaragdiniai turkio spalvos. Tada Busy jau laukia eilėj, o tada ir tau šventė bus :)

Pončai iš ardytų siūlų, naujų mažai naudoju, nes kainuoja gi kosmosus...

Atsakyti