Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Kukū, merginos  :4u:  Net nukaitau, kad pasigedot  :ax: 

Išties keistas toks laikas...

Toks jausmas, kad LT ištiko FR vertėjų krizė - ariu kaip bėris, o visokie biurai vis siuntinėja tuos pačius vertimus - mol padeda vieni kitiems, o vistiek pas mane prasisuka... nebėr kam dirbti... na, šitie dalykai praeina....

Prieš mėnesį buvau vienos studijų laikų draugės tėčio laidotuvėse, poryt važiuoju į kitos - sielos sesės - tėčio laidotuves... Ir suprantu, kad anksčiau ar vėliau įžengsim į tą etapą, kai tampam vyriausiais šeimoje... bet taip nesinori, taip liūdna... juk visad manai ir slapčia tikiesi kad 'man tai jau taip nebus"...

Na ir šiaip dar, imi ir supranti, kad daug laiko "laimingai" aklinėjai ir klydai ir dabar nebežinai, kai tvarkytis su ta klaida, bais skausminga (ne ne, su vyru viskas ok :rolleyes: )

Bet jus paskaitau  :rolleyes: 

Šponkuti, apkabinu :console: kaip supratau, alternatyvos irgi ne ką padėjo... Viskas bus taip kaip reikia. O paskui... išsisklaidys tie debesys :4u: 

Atsakyti

Šildomės po lašelinių 

DSC_1335_01.jpg

Ačiū merginos 

Atsakyti
Erendira - nepamiršk ir ilsėtis nuo darbų 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

Šponkuti, pakšt butukas Zugučiui nosiukan :)

---------

O mes su Erendira vakar parduotuvėje susitikom. Ot likimas suvedė dvi, kurių pasigedote :D

Atsakyti
QUOTE(Šponkiukas @ 2017 01 10, 14:14)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Erode" data-cid="71350550" data-time="1484049311"><div><p>Šponkuti, kaip Zugi?
</p></div></blockquote><p>Nieko gero. Labai liūdna, paskutiniu metu dažnokai seiles ryja (matyt pykina). visą laiką miega, niekas jai neįdomu. Beveik nebemurkia. Kitą savaitgalį kartosim tyrimus ir jei dar viskas bus papildomai sukilę, nebekankinsim, nes nežinau ar tai jai kokybiškas gyvenimas, kai jai niekas neįdomu, mūsų jau bijo, nes tai badom, tai tabletkas, tai ištirpintus vaistus girdom, tai skystus vaistus girdom. Taip mes galim jai gyvybę palaikyti, bet ar tai nebus savanaudiškumas, kad va aš galiu.
</p><p>Berods Colombai buvo keista, kodėl ne tie vaistai, tai užklausiau, tai sakė, taip ir jis skiria tuos kitus, bet mūsų atveju jie netinka.  </p>

O die...
angel_sadangel.gif
Papildyta:
QUOTE(diinka @ 2017 01 10, 14:48)
<p>Apus, aš žinok viena, vienam asmeny  biggrin.gif  4u.gif </p><p>Šponkiuk....pritariu tau...kaip bebūtų liūdna 4u.gif </p><p></p><p>Erode, Taše nuo Kingo sunku atskirt</p>

Diinka, kai nenuleidę snapų, tai labai skirtingi. Kingas mažesnis, plaukas kitoks ir vyriško snukelio labai. Rūstūnas toks, bet žmogui - visiškas meilūnas, nesu mačius tokio katino.
Tiesa, rankų nemėgsta, rankas pas mus mėgsta tik Nika - mano ir tik mano, Fogi - tik mano ir Tašė - tik Direktoriaus kelius.
Atsakyti

Aist sunku pasakyt Toras tai su manim buna. O Vincas tai su mama miega. Ir aplamai suprantu, kad mama nebenori ju pati man atiduot  :D . O ir jos katinelio vieno jau neber. Sneka viena , bet pastebiu kita... na su mano mama cia ne dyvai ten spektakliu meistre. Tai ir galvoju, kaip is tikro geriau ar juos palikt ar visgi lada jau jei atsiras uz tinkama kaina namas juos issivezt... katinai ne jaunimas jau cia ju namai. Mama jie labai myli. Nes ir su manim cia gyveno.... visokiu minciu turiu. Ir nenoriu but baisi egoiste ju atzvilgiu.... Toras jo mano visada buvo ir laikosi salia. Kaltunus leidziasi pesamas. O kelione kaip istvertu. Jau pernai po kirpyklos nusitriede nusiveme sutresaves.... zodziu minciu visokiu sikart gryzus

Atsakyti

Labas rytas :4u:

Azu - įsivaizduoju, kad visokių minčių yra ir tu teisi, kad pirmiausia brolių šaunuolių patogumas, tad nabejoju kad išspręsi situaciją taip kaip ruduliams geriausia :4u: 

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(Azucena @ 2017 01 10, 23:10)
Tai ir galvoju, kaip is tikro geriau ar juos palikt ar visgi lada jau jei atsiras uz tinkama kaina namas juos issivezt... katinai ne jaunimas jau cia ju namai.

Azu, nesuk dabar galvos. Juk namo dar nenusimato ir iš vis nežinai kaip kas pasisuks ar bus ateityje... Gyvenk dabartimi, džiaukis atostogomis, o kai bus laikas atsiras ir sprendimas mirksiukas.gif

Gaila Zugutės...tokios akys...mažytis zuikutis wub.gif Šponkuti, tu geriausiai matai situaciją gyvendama kartu 4u.gif 4u.gif 4u.gif O kaip Bugi, jau nebeplinka ? Kaip Hipė ? Ir kaip sekėsi su pirkėjais? nepasigyrei, tai matyt nenupirko...

Apus ar pagerėjo nors kiek ar teks laukti rytdienos, kaip Aist sakė ?

Magnuna kaip tu? Ar jau sureguliavai spaudimą ?
Atsakyti

Laba ryta,

Ruste sveikinimai tokius vyrus užauginus. Pončas labai gražus.

Apus, sveik :4u: 

Zugiukas :wub: 

O aš pridaviau Bambučių į kliniką- burnos higienai (jaučiu ne su vienu dantuku teks atsisveikinti) ir kirpimui, prieš narkozę prašiau kraujo tyrimą kad padarytų visti 11 metų. Tai taip neramu žinokit

Atsakyti

labas rytas,  Vidam toks jausmas  kad geriau, tiesa guliu saziningai, bo jegu keltis nera, kaip traukiniu pervaziuota.  Apetito 0, bet kramtau nors ka nors prievarta, bo po vakar sulciu skrandis nakti informavo apie save :)

Lauksim ziniu apie Bambuciu :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apus: 11 sausio 2017 - 09:51

Nesirk Apus . As cia irgi gerklę nosį pasalau...

Katinukam irgi sveikatos.. kaip Zugutis?

Nu tas tabletės korektorius nervina rašau Apus, o jis man ištaiso Alus....  :hmm:​ 

Atsakyti

Azucena šito nevartoju :D nors vakar buvo proga šampės inkalt, apsiribojau vaistu doze :D

ir nesirk cia netinka, sergu, pagal visa geri akivaizdu gripas, vaikui girdau cardisepsa tikekimes jo nepagaus, vyras dezinfekuojasi is vidaus. 

dabar sugersiu dar ta imuno mos. kuom dar pagerint savo buvi?  per 4 dienas pameciau 2 kg, nauja dieta - Gripas. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apus: 11 sausio 2017 - 10:12